- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.841
ne kadar cok meselaa anlatsana bıraz
MKP CANIMAa neresi? Ben orhangazi
Valla benim aslim Canakkale. Senede 1 2 gidiyorum Ozaman gelin oraya cok isterim görüşmekkız benım oraya gelmem için ölmem lazımki ruhum gelsinn.. hiç o derece uzak gezip dolacak bi plan yapamam herhalde..
amaD1DEM le senın türkiyede illaki baglantınız olanlar vardır. siz gelin bizim yanımıza
Tatil amacli evimiz var orda akrabalar felan esimin ailesi her yaz geliriz 1 aylığınatatil amaclımı birilerimi var canım
Olur geliriz, yakın çünküValla benim aslim Canakkale. Senede 1 2 gidiyorum Ozaman gelin oraya com isterim görüşmek
Sen ne iş yapıyorsun canımKkızlar burda okumaktan ıste calısamayanlar var mı ben sahsen oleyım:)))))
tabi gördün beni bıde krem fantazilerimi anlattım ohhh herkes severaşırı aşırı çok özellikle seni
BENDEKkızlar burda okumaktan ıste calısamayanlar var mı ben sahsen oleyım:)))))
Inşallah kuzum hayirlisi olsun ❤hayırlısı olsun kuzucum..
Herşeyin hayırlısı
İnşallah önümüzdeki aya umutlarımız devam ediyor
çanakkalede güzelValla benim aslim Canakkale. Senede 1 2 gidiyorum Ozaman gelin oraya cok isterim görüşmek
Gerçi dur düzeltiyim evlenmeden önce gidiyordum senede 1 2 3 aklıma estikçe , şimdi herifle basıl olur bilemiyorum evlilik müessesesi ile ilgili bi deneyimim yok şimdilikValla benim aslim Canakkale. Senede 1 2 gidiyorum Ozaman gelin oraya cok isterim görüşmek
Hehhh şöyle kendine gel, yüzün gülsün, enerjin yükselsintabi gördün beni bıde krem fantazilerimi anlattım ohhh herkes sever
canımsınRabbim sağlıklı 1 tane versin gene Razıyım 1 kere yaşasam o duyguyu yeter diyorum Alla boş bırakmasın kucağımızıBEN PES ETMİYORUM SİZDE ETMEYİN
Ozelden yazayım kuzum:))Sen ne iş yapıyorsun canım
Oyle valla bende cok ozenmistimYaaaaaaaaa arkadasın hyal ettıgım hayatı yasıyor:)
kader utansın ben değil aslıHehhh şöyle kendine gel, yüzün gülsün, enerjin yükselsin
Ben bayılıyorum ya tam kafa dinlenecek yer misssss burası gibi kaotik değilçanakkalede güzel
Aynen öyle kuzum, haklısınkader utansın ben değil aslı
Yok iyiyim canım❤ inşallah canım amin ❤Aaaa olsun kuzum üzülme insallah önümüzde ay güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?