- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.061
Çalışıyorum canim. Kendi şirketim ondan pek sıkıntı olmuyor , Benimki mühendis o kalkıyor gidiyor garibim bana ellemeden
Yok 2 gun once yaptimBen neyin kafasindayim acabagit hamilelik testi yap lan kafamizi karistirma
Var ya bak seninki zaten böyle olur aaaKaybol
İyi bari canim diger turlu zor olur valla kıyamam her gece bizim yuzumuzden uykusuz kaliyorsunÇalışıyorum canim. Kendi şirketim ondan pek sıkıntı olmuyor , Benimki mühendis o kalkıyor gidiyor garibim bana ellemeden
Evet kuzum senim fikrin cok iyi yaptik hemdeya Didoş valla o kadar iyi yaptık ki
liste aşağıya doğru komplee hamiş olcak inşallah
GorcezVar ya bak seninki zaten böyle olur aaa
Gelin buyrun da Benim araba şirketim var , eşimde inşaat mühendisi bu arada , devlete çalışıyor o.bizde eşimle inşaat mühendisiyiz bizi de alın o şirkete gelelim çalışalım yaa
Gelin buyrun da Benim araba şirketim var , eşimde inşaat mühendisi bu arada , devlete çalışıyor o.
Yok ya sıkıntı yok kafama estin mi yatarımİyi bari canim diger turlu zor olur valla kıyamam her gece bizim yuzumuzden uykusuz kaliyorsun
Aynen , o sabah 8 akşam 5.vayy meslektaşmışızz
Benimde bat 12 kasım belirtileriniz varmi adet olcanz zaman gogsleriniz siser agrirmiydi bnm siser agrirdi ama smdi sisik ama aci agri yokHaklisiniz kızlarda önceki aylar böyle değildim aman ne bileyim bekliyelim görelim
Aynen , o sabah 8 akşam 5.
Tamam kocayı uyuturum gelirimGece sohbete bekliyorum
TammamdirTamam kocayı uyuturum gelirim3 gün raporluydu bugun bitti yarın gidecek işe rahatız yani
hadi bakalım belinize kuvvet bol bol vitamin tüketinBenim yarın adetim bitiyor gencolar gözünüz takvim görsün diye atcam burayaD1DEM le birlikte hepinizi gaza getircez bu ay
AynenBenim yarın adetim bitiyor gencolar gözünüz takvim görsün diye atcam burayaD1DEM le birlikte hepinizi gaza getircez bu ay
ben 11 dedinmi gidiyorum gece nöbeti bana göre deelTammamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?