- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.081
Ben 12de isden çıkıyorumben 11 dedinmi gidiyorum gece nöbeti bana göre deel
fıstıklar bu akşam yapayımmı?
Kudurt ama verme zorla almaya calissinfıstıklar bu akşam yapayımmı?
Sanırım ayni ya, proje başına çalışıyorlar.bende şu an devletteyim kuzum aynı öyleyim, oranın devleti nasıl acaba burdan iyidir şartları
Ben iciyodum.kuzuKızlar bu folik asiti regl ken içiyor musunuz
EvetKızlar bu folik asiti regl ken içiyor musunuz
istesemde kalamıyorum canım 10 da basıyo 11 e kadar zor dayanıyorum kuzum 12 de bende pireler uçuyoBen 12de isden çıkıyorumsen hamissin kalma o saate zatn kuzum
canın istyorsa yap canım kendini yapmak için zorlamafıstıklar bu akşam yapayımmı?
Ben iciyodum.kuzu
Kahvaltıdan sonra aliyor ben benimki oyle iciliyoo zaman ben içeyim ya, saat kaç gibi içiyorsunuzz
istesemde kalamıyorum canım 10 da basıyo 11 e kadar zor dayanıyorum kuzum 12 de bende pireler uçuyo
BEn yokummmmmBAKIN BEN BALIK BURCUYUM HEP DİYORUM SULU GÖZÜM, ŞU GRUBU AÇALI 2 HAFTA OLDU BİR SÜRÜ HAMİŞİMİZ OLDU BİLE AĞLAYACAĞIM HAA GÖRDÜKÇE DUYGUSALLIKTAN
Herkesin en güzel anlarına tanıklık ediyoruz hep birlikte
Eki Görüntüle 2551760
Kahvaltıdan sonra aliyor ben benimki oyle iciliyo
Benden bu kadar yattım 3 saat uyuyim bariiiöpüldünüz güzellikler. hamiş haberlerine uyanmak istiyorum ona göre calışmalarınızı sürdürün ...
kahvaltıdan sonra içiyorum canım ben adet dönemindede içtimo zaman ben içeyim ya, saat kaç gibi içiyorsunuzz
bende kahvaltı sonrası hep canım genelde aynı saate denk getirmeye çalıştımo zaman ben içeyim ya, saat kaç gibi içiyorsunuzz
Miden bos olmasin kuzum onemli olan obanada eczacı tok karna istediğin saatte, kahvaltıdan sonra içsen olur mesela dedi, öyle yapıyım ama ben doğru düzgün kahvaltı yapmıyorum ki ya, elmayla falan geçiştiriyorum bazen, öğlen yemekten sonra içsem nolur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?