- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.101
BEn yokummmmm
sabahta erken kalkıyorum canım onunda etkisi var :)Hamilelik yorgunluk yapiyodur tabi
çok kırgınım ama çatlamanınn üzerinden 1 kez yapsam sankı içim rahatlıycak.
1ay boyunca 2 çizgi kovala,sonra gel mal gibi kal.
bilemedim ya
siz fikir verin
bu arada annem direk aşılama yapmak istiyorum de, yine çabala çabala sonuç alamazsan psikolojık olarak yıkılırsın dedi.
Kiz takma kafani ya çatlama ya felançok kırgınım ama çatlamanınn üzerinden 1 kez yapsam sankı içim rahatlıycak.
bilemedim ya
siz fikir verin
bu arada annem direk aşılama yapmak istiyorum de, yine çabala çabala sonuç alamazsan psikolojık olarak yıkılırsın dedi.
YAP kuzum degerlendır trıp atmafıstıklar bu akşam yapayımmı?
Miden bos olmasin kuzum onemli olan o
Bende bu aralar gec yatsam bile sabah hemen aciyom. Gozlerimisabahta erken kalkıyorum canım onunda etkisi var :)
Güzel olmuş cnmKızlar bakın saçımı yıkadımm keratin maskesi yıkattım 0 düzleştirici direk kurutma sonucuu fönlü gibii
Eki Görüntüle 2550889
Umutsuzluk yapma lanBenim kendimden hiç umudum yok kasıklarım agrıyıp duruyor bu ay 2 gun erken yumurtladim zaten erken gelebilir benimki
Benim kendimden hiç umudum yok kasıklarım agrıyıp duruyor bu ay 2 gun erken yumurtladim zaten erken gelebilir benimki
Atlayanatlaya gelirsinCok sayfa konuşmayın elektrik gidiyor ona göreokumasi zor oluyor hem
Cok sayfa konuşmayın elektrik gidiyor ona göreokumasi zor oluyor hem
Ovulasyona gore 17kasım takvıme gore 13 15 bılmıyomkı hahahayok musun
kız seni nasıl unutmuşum batını söyle hemen
Güzel olmuş cnm
çok kırgınım ama çatlamanınn üzerinden 1 kez yapsam sankı içim rahatlıycak.
bilemedim ya
siz fikir verin
[/QU bence yap canım ama sonra tribini atbir ay daha bekle zor geliyo insana
Ovulasyona gore 17kasım takvıme gore 13 15 bılmıyomkı hahaha
Olmaz kaçırıyorum sonra kimin hamiş olduğunu kimin kocasına naptiginiAtlayanatlaya gelirsin
dimii vereyim ozamanKiz takma kafani ya çatlama ya felanbak ben adet olmadim olmazsam ve gebe cikarsam yumurtlamada ki değil sonrasinda yaptığım 2 kereden olmuştur yani yumurtlamadan 1 hafta sonra bide 10 gun sonrasi oluyo
dur bakalım nazba göre şerbet veririmYAP kuzum degerlendır trıp atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?