Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım amh değerin mi düşük yani yumurta tembelliği derken onu mu kastediyorsun

Valla canım ben çoğu kez hap tedavisi ve birkere de iğne kullandım bende hep ise yaradı fakat en son bu igne tedavisinde hamile kaldım ama oda düştü malesef inşallah sende de ise yarar

Aynen oyle kuzu yılmadan devam hayırlısı buymuş rabbim diğer ay kısmet eder inşallah seni böyle dimdik görmek azimli görmek çok güzel en iyisi
Sağol kuzum öyle olmak lazım sitresli isyanla olmaz bu iş duamızı edicez dimdik durucaz sitres yapmicazki olsun insallah bu ay yüzümüz güler test siparişini verdim bekliyorum adet gelsin gecsinde bi

Canım amh değerin mi düşük yani yumurta tembelliği derken onu mu kastediyorsun
Yok canım lh değerim 11 fsh 4 küsür. Tam pko da değilsin dedi doktor yumurtalıkların tembel dedi. Ovulasyon testiyle takip ettim iki ay önce gerçekten 19.günde tam kopkoyu çıkmadı. O yüzden böyle klomen ve iğne tedavisi başladı heralde

Valla canım ben çoğu kez hap tedavisi ve birkere de iğne kullandım bende hep ise yaradı fakat en son bu igne tedavisinde hamile kaldım ama oda düştü malesef inşallah sende de ise yarar
İnşallah canım, sen de üzülme zamanı ve vakti vardır demek gerekiyor bazen. Benim de hiç bilgim yoktu acaba çocuğum olmayacak mı diye düşünmeye başladım. Eşim de test verdi onda herşey çok güzel dedi doktor. 3 ay içerisinde gebe kalabileceğinizi düşünüyorum dedi

aramıza hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…