Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ezcaaneye geldim malesef erken gebelik testi yokmuş 5 TL olan varmşş bak Allah blie yapmamı istemiyor

Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Eylül 2018’den beri evliyim ancak 6 aydır korunmuyoruz. İlk 3 ay olmayınca adetimin 3.günü doktora gittim ve tahlillerim yapıldı. Yumurta tembelliği var dedi doktor. Aynı zamanda tsh 4 civarı çıktığında dahiliyeye yönlendirdi guatr için. Şimdi 3 aydır ilaç kullandım guatr inmeye başladı. Ancak yine gebelik elde edemedik ve adetim 12-13 gün gecikti stresten olabilir demişti doktor. Tarlusal içtim 30 ekimde adet gördüm. 5.günü klomene başlayacaksın dedi. 3 gündür içiyorum Cumartesi kontrole gideceğim ona göre iğne vuracağız dedi. Aynı zamanda 3 aydır inofolic combi kullanıyorum. Bu klomen ve iğne tedavisi gerçekten işe yarıyor mu? Yumurta tembelliği kötü birşey mi? Yeni yeni araştırmaya başladığım için maruz görün beni :) Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…