- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.261
Bebek kiyafeti yine iyi konsepte uygunben napcam bu kadınin kıçını hey Allahım ya görüntü kirliliği
hemde bir testte değil bi çoğunda 2. çizgi çıktı toplu olarak almıştım bende en güzeli laboquickAa hadi ya, 4 tane var ondan çok değil Allahtan, innovita var 12-13 tane onları kullanırım ilk
hemde bir testte değil bi çocuğunda 2. çizgi çıktı toplu olarak almıştım bende en güzeli laboquick
Geldi geçti test yaptım olumsuz çıktı 3 kasım di olmadı kan testi 0 cikti doktor 1 hafta bekle olmazsa gene gel dediKızlar Kasım batlari kimlerin ne zaman yakinda var mi batı gelen??
Erkeni napcan kız bat yarın zaten al o 5 tl lik olanıKızlar ezcaaneye geldim malesef erken gebelik testi yokmuş 5 TL olan varmşş bak Allah blie yapmamı istemiyor
Aldim zaten zaten olmayınca neden 50 tl verem kız çöpe atacagıma ovulasyon testı alırım para koyarErkeni napcan kız bat yarın zaten al o 5 tl lik olanı
Aldim zaten zaten olmayınca neden 50 tl verem kız çöpe atacagıma ovulasyon testı alırım para koyar
Zaten eve geldim wc bir yasadıgım için lavabo var yapayım mıiyi yapmışsın kuzum
Hadi ya olsun canim insalalh diğer ay hamile kalırsın Allahın izniyleBende işik yandı kızlar wc gittim kırmızımsi acık renkte kan geliyor benim ki
Kuzum öle azcık oldum yok bidaha 1 hafta ne vardı şimdi yarın günümHadi ya olsun canim insalalh diğer ay hamile kalırsın Allahın izniyle
Zaten eve geldim wc bir yasadıgım için lavabo var yapayım mı
Kuzum öle azcık oldum yok bidaha 1 hafta ne vardı şimdi yarın günüm
Kesinlikle bende bu günlerde benim ki bile hatun ne diyorsun diyor hayrola gardas diyor senden ötürü değil benden ötürüHatice kız valla ben senin yazdıklarından hiçbişey anlamıyorum ha sorun bende mi acaba
Aynem ya adet öncesi yasadiklarimi unuttum resmen yaBenimde herşey karişti bi pukkk anlamadım ki adet öncesi yasadıklarım yok uctu gitti şerefsiz z adet seni
Bende pek anlamiyorumHatice kız valla ben senin yazdıklarından hiçbişey anlamıyorum ha sorun bende mi acaba
Siz beni salın koca bile anlamıyorum diyorBende pek anlamiyor
Bende pek anlamiyorum
Yap kiz
Busefer kaset tipi istemedim canım farklılık olsun bide bunu deniyimBende n11 den aldım kuzum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?