- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.241
Benim gecen ayda akintim vardi regle yakinGebelik belirtilerinde akıntıda var canım
regl yakın bende sarı akıntı oluyor ama cok değilKızlar regila yakın akıntı çok mu olur kuruluk mu olur kafam iyice karıştı bu ay ya
Sen bi hasta ol artık yaaa ama olmaaa yaaa hamıle ollll ilk önce ben bayılcam şimdi bu adet konusundanBenim gecen ayda akintim vardi regle yakinadet olmustum
Bende normalde regila yakın kuruluk olurdu şimdi ise akintim çok ya anlamdım gittiregl yakın bende sarı akıntı oluyor ama cok değil
şuan mesela hiç bişey yok
haftaya haftaiçine dogru regl belirtilerimi anlarım
gebelıkte nasıl olur akıntı bilmiyorum
Sayfada şu kadının kıçını görmekten helak oldum reklami kaldir diyom kaldırıyo yine cıkiyor yüzsüz
Benimde herşey karişti bi pukkk anlamadım ki adet öncesi yasadıklarım yok uctu gitti şerefsiz z adet seniBende normalde regila yakın kuruluk olurdu şimdi ise akintim çok ya anlamdım gitti
Olmayan se cikmazSen bi hasta ol artık yaaa ama olmaaa yaaa hamıle ollll ilk önce ben bayılcam şimdi bu adet konusundancıksın lan şu bebiş teste yeter beeee aaaaaaa kızıyorum ama geliyor
Hahahha banada cikiyor o birde bebek kıyafetleri çıkıyorSayfada şu kadının kıçını görmekten helak oldum reklami kaldir diyom kaldırıyo yine cıkiyor yüzsüz
Tamam kuzum ekliyorum
Tokmak geliyor ama gecıkmez diye diye gecıktırdınOlmayan se cikmaz
canım o bigkit olanlara güvenme beni geçen ay hamile gösterdi ama değildimKargom gelmiş benimde geçen aydan kalanlarla bir yığın şeklinde ovulasyon ve gebelik testlerim karışıkbu ay gebe kalırsam elimde kalan testleri birinize gönderirim valla
Eki Görüntüle 2551778
Bebek kiyafeti yine iyi konsepte uygunHahahha banada cikiyor o birde bebek kıyafetleri çıkıyor
Kendi kendimi nazar ettimTokmak geliyor ama gecıkmez diye diye gecıktırdın
teşekkür ederim :)Tamam kuzum ekliyorum
Aa hadi ya, 4 tane var ondan çok değil Allahtan, innovita var 12-13 tane onları kullanırım ilkcanım o bigkit olanlara güvenme beni geçen ay hamile gösterdi ama değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?