Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
U Uzaygemisi35 geliyor hayret biz çağırmadan bizi buldu
Geldim geldim kız Bal0ncuk en son senin moralin neyin bozuktu üzüldüm gittim derbeder oldum şaka bir yana ay ben bildirim gelmeyince kopuyorum bir de çalışayım diye iki gündür fazla takılmayayım dedim ama yine saatlerim gitmiş buralara bakınırken
Kız afferim bak tutmuşsun kocan yokken yumurtlamamışsın altın yumurtlayan baloncuk olacaksın bu gidişle
Beni sorarsanız salı günü pikti kızlar Çarşamba silikleşti gün aşırı değerlendirdik cumartesi pazartesi çarşamba.. bugün de değerlendiririz ama artık çok geçmiştir bence yumurta yaşamaz diye düşünüyorum gün saymaya başlarım yakında iki gündür belimde bir sancı var bir de sol tarafında, hayırdır inşallah herkes iyi mi değerlendirmelerini yapıyor mu kızçeler güzel çalışın dersinize bakayım bir de E effok ben mi görmedim sonucu istememiş mi aile hekimi beta ne oldu naptın?

İnşAllah güzel haber alırız kuzum

Kahkaha attım resmen
ama ne bulamıyorum diyor

Canim burdayim hergun sayfayi okuyorum her daim herseyden haberim olsun diye sadce yazcak bisi bulamadim bende cok ozledim az kaldi ekime guzel haberler gelicek insallah hepinizden
canımmmmmmmmmm
nasılsın bebişimiz nasıl

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kocam yokken yumurtlamadım ama antepteyken kaçırmış olabilirim sorun ordaaaa
ama bu 3 günde yumurtlarsam deprem yaşatacam valla apartmanda
kaç gün kaldı sana

yumurtlama ağrısı olabiler mi ooo? ya da gün aşırı değerlendirme biraz akrobatik geçtiyse
beta istemiş doktor, dün akşam çıktı ama geç saatte çok şaşırıdm, ya da sisteme geç düştü bilmiyorum
normal artmış gibi görünüyor, forumda çok fazla preseed kullandığım ay düşük yaptık haberi görmeye başladım sadece, ondaaaaan biraz afakanlar basmıyor değil

Antep'te ye değerlendirdin mi onu de o zaman bize

Cok şükür hersey yolunda cnm 2 hafta sonra 2 li tarama testine cagardi doktor sanirim cinsiyetide belli olur ozmn bulantilarim ve bas donmem gecerse hersey daha da iyi olcak insallahkizimin canli dersleride basladi bu aralar biraz zorlaniyorum tempolu geciyor cok sükur iyiyz ama sen nasilsin ne zmn istanbula yolculuk bellimi

ben sana ne diyim şimdi sen söyle ben sana onu diyim

değerlendirmedim çünkü değerlendirebileceğim bir ortam yoktu kuzum.. misafir olarak bir evde kaldık

oyy kıyamam maşallahh...
belli değil kuzum yaa keşke belli olsada rahatlasam artık

Az kaldi insallh hayirlisiyla basla hsyrli haberlerle sonuclandir bugün esin gelicekti sanirim sen günunu tasamaya bak hersey olacigna varir

Kız dedim sana Antep'te değerlendirin ne olur ne olmaz diyeee kaçırmamışsındır canım inşallah testler biraz silik olurdu döndüğünde bence.
Ya 7si 8i gibi bekliyoruz yani beklemiyoruz regli inşallah garanti olsun diye 8i diye düşünüyorum. Ama içimden bir ses yine beni heyecanlandırmadan bile erkenden gelecek diyor
Yok canım yumurtlama ağrısı gibi değil aslında kasık ağrım oluyor zaten kistten dolayı ama bu tam belin arkasında sancı gibi böyle otururken ayaktayken bile oluyor yani duruş şekline göre tam anlamadım. Bel fıtığı falan diye korkuyorum eşimin de geçen sene böyle olmuştu yürüyememişti bir hafta hareket bile edememişti aynı onun belirtilerine benziyor olmaz inşallah.
Hahaha mesajına çok güldüm evet bebek çalışmaları gazisi olabilirim vücut başka sportif hareket yapmayıp akrobasiyi orada yapınca etkileniyor tabi
Güzel artması çok güzel kuzum, ayy hiç de moralini bozma yani burada o kadar felaket tellallığı da oluyor ki. Biz olumluları seçelim aralarından, yoksa yok eltisinde şu olmuş da görümcesinin sakat doğmuş da kardeşinin düşük olmuş bilmem ne diye kafayı yeriz. Herkesin vücudu ve bünyesi farklı, genetiği farklı yaşam şekli farklı. Ayrıca da öyle sağlıksız bir durum olursa zaten düşük olur doğru ama sen öyle düşünme lütfen içinizi ferah tut, herkesin durumu farklı yani kim bilir o kişinin vücudunda ne oldu da öyle oldu. Böyle bir risk doğrudan olsa o jeli sattırmazlar zaten diye düşünüyorum. Ona bakarsan düşük öyle az yaygın bir şey de değil hamileliklerin büyük çoğu da düşükle sonuçlanabiliyor hatta Amerika'da nerdeyse ilk üç ay hiç doktor ve ultrason kontrolü bizdeki gibi olmuyor. Üç ay içinde zaten sağlıksızsa düşer gözüyle bakıyorlar. Bizim ülkemizde gayet sık takip yapılıyor risk varsa bile doktorlar takip edecektir hiç merak etme kapat o topiklerden çık hemen, çocuğu da korkutacaksın bak orada yerleşmeye çalışıyor şimdi almış valizini bağırsağı idrar torbasını falan tepikliyor şey ben burada 9 ay kalıcam da açılır mısınız biraz diyor
Hay ağzına sağlık ben de onu dediydim evi yerleştirirken bebişi de yerleştiriverin diye ama dinletemedim

Az kaldi insallh hayirlisiyla basla hsyrli haberlerle sonuclandir bugün esin gelicekti sanirim sen günunu tasamaya bak hersey olacigna varir
öyle kuzum ya bende öyle düşünüyorum

kuzum misafir bir yerde kaldık değerlendiremedim elde olmayan şeylerden dolayı

öyle kuzum ya bende öyle düşünüyorum

kuzum misafir bir yerde kaldık değerlendiremedim elde olmayan şeylerden dolayı
Tabi canım takılıyoruz öyle yanlış anladıysan üzülürüm, ortamlar koşullar el vermiyor bazen aynı evde bile denk gelsen olmayabiliyor ayrıca da belli olmaz ona bakarsan kaçtıysa bile gitmeden öncekiler tutar belki, kaçmadıysa bu haftasonu olur, umut kesilmez

bişey deme bacım, dua et yarın doktorda saçma bir şey duymayayım.

bebek çalışmaları bence kessssin etkiliyor, normalde de gün aşırı yapan insanlar varsa onlar idmanlı olabilir ama o dönem ben gerçekten yoruluyordum. bi de pandemi falan derken zaten çok fazla hareket etmiyoruz.. neyse bak ne güzel kalori yakma ve sağlıklı kalma methodu

hahahah valla bir şeylerin tepiştiği kesin ama bebekten çok gaz tepişiyor bende sağolasın canım, çok haklısın da işte

Aynen canım valla bir de havalar soğumaya başladı ya o da etkiledi galiba daha çok erken ama bizden geçti gibi geliyor neyse ki güzel tabi kalp sağlığı için de çok faydalıgaz da normal kuzum bağırsak değişiklikleri çok oluyormuş ilk zamanlar

kızzzz yanlış anlama yok bende
öyle kolay kolay kırılmam rahatına bak...
inşallah olursa son ayı değerlendirmeyi çok istiyorum
ipleri sıkı tutmak lazım...
sen şimdi kaç aydır deniyorsun

bişey deme bacım, dua et yarın doktorda saçma bir şey duymayayım.

kuzucaaannnnnnnnnnnnnn
biz sana elbet dua edecez... yarın tüm dualarım seninle... ama zaten iyi şeyler duyacaksın...
herşey çok güzel sağlıklı ..
pozitif enerji lütfen.. olumlu düşünecez..
negatiflere kışt kışttttttttttttttttttttt
bak haftasonları gelmiyorum ben ama yarın sırf seni merakımdan gelcem.. kaçta randevun ?

sen yarın buralara çok uğrama, başka işlerin oluuuur
yarın 12'de bacım, çok teşekkür ederiiiiim valla, çıkınca arabaya biner binmez yazarım eğer her şey yolundaysa

kızzzz yanlış anlama yok bende
öyle kolay kolay kırılmam rahatına bak...
inşallah olursa son ayı değerlendirmeyi çok istiyorum
ipleri sıkı tutmak lazım...
sen şimdi kaç aydır deniyorsun

Yine de öyle kırmak istemedim canım bil takılıyoruz samimi konuşmalarına dayanarak öyle dedim biz de haftasonu eşimin ailesine gidicez ama valla yumurtlama denk gelse affetmezdim bu sefer kardeş kardeş oturuyoruz orada
Evet canım inşallah İstanbul'a gitmeden olur bu bebiş çok duyuyoruz tam tüp bebeğe başlayacakken hamile kalanları. Kandilliyi takip edelim sizin oralarda deprem olursa bilelim ki Bal0ncuk iş başında

Kuzum aslında biz Mayıs'tan beri düşünüyoruz ama ben Mayıs'ta doğum kontrol hapını bıraktım, yumurtlamanın ne zaman olacağı belirsizdi çünkü 6 yıldır falan kullanıyordum. Mayıs'ta değerlendirdik ama onu bu nedenle saymıyorum, doğru düzgün bir yumurtlama olmamış olabilir. Haziran'da es geçtik çünkü sağlık sigortası yaptırdık bekleme süresini geçirdik. Temmuz ve ağustosta yumurtlama günlerini değerlendirdik tam olarak yani. Bir de şimdi bu ay değerlendirdik sanırım 3.aydayız diyebiliriz bu dırumda ay sayınca az oldu ama bana yıllar gibi geliyor

Tamam o zaman affettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…