Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anam daha cok yeni 3. ayındasın o zaman sana sataşmıyorum
sen yeni bebek

Hellööğğğ
Galiba bende yumrrtladım ahhahahas çünkü her yumurtlama zamanı aynı sancıları çekerim hiç şaşmaz
hellöğğğğ bebeğimmmmmmmmmmmm

anam daha cok yeni 3. ayındasın o zaman sana sataşmıyorum
sen yeni bebek
Daha önce gittiğim doktorlar altı ay süre verdiler bize. Hatta geçen ay gittiğim doktor iki üç ay takılın sonra olmazsa hem sperm testini yaptırmış olun hem de adetin 2. 3. Günü gelin demişti hormon testleri için. Nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum

yani kendini nasıl hissedeceksen öyle yap
doktorlar en az 6 ay denenmesini tavsiye ediyor

Biz eşimle çocuk konusunu hiç konuşmuyoruz artık. Konusu açılınca morali çok bozuluyor, sinirleniyor sonra.. Bende susuyorum o konuyu açana kadar o açınca da hastane vs konusuyoruz. Ama sanırım biraz rahatlamamız iyi olacak, çünkü gerçekten gece gündüz düşünmekten kafayı yemiştik artık. Evliliğimiz bile zarar görüyordu neredeyse

kesinlikle katılıyorum
bence akışına bırak kuzum
zaten sorun erkek faktörlü birde stres sinir yaparsa geriye gider..
biraz kendini dinlesin.. kendinize biraz zaman tanıyın

yani kendini nasıl hissedeceksen öyle yap
doktorlar en az 6 ay denenmesini tavsiye ediyor
Evet canım çikolata kistşm olduğu için normalde 1 yıl olan süre bizde 6 ay maleswf. Çünkü ilacı bırakıncs kist büyümeye devam ediyor ve durduğu yerde de yumurta kalitesine ve miktarına zarar veriyor. Hem de yapışıklıklar olduğu için tüpler de tıkalı olabiliyor. Muhtemelen rahim filmi çeker diye düşünüyorum çünkü gerçekten belki de tüplerde yapışıklık var ve boşa kürek çekiyorum

kesinlikle katılıyorum
bence akışına bırak kuzum
zaten sorun erkek faktörlü birde stres sinir yaparsa geriye gider..
biraz kendini dinlesin.. kendinize biraz zaman tanıyın
Aynen öyle, şu an o kadar rahatım ki. Kendime eziyet ediyormuşum yaa..
Zaten 1 yılımız yeni bitti, biraz tadını çıkaralım dimi

eğer öyle bir problem olduğunu düşünüyorsan ben vakit kaybetme taraftarı değilim...
biz çocuk istemeye karar verdiğimiz ay eşimin değeriyle yüzleşmiştik... eğer o ay hadi yaptıralım demeseydik bizde boşa kürek çekmiş olacaktk
gerçi yinede çektik işte

Aynen öyle, şu an o kadar rahatım ki. Kendime eziyet ediyormuşum yaa..
Zaten 1 yılımız yeni bitti, biraz tadını çıkaralım dimi
yaa ben sana kıyamam yaaaa
böyle çıtı pıtı minik birşeymişsin gibi geliyor bana black

Ay Allahım bi an beni gerçekten gördü mü acaba diye geçirdim içimden
Aynen öyleyim. Küçük ponçik der bazı arkadaşlarım bana

Ay Allahım bi an beni gerçekten gördü mü acaba diye geçirdim içimden
Aynen öyleyim. Küçük ponçik der bazı arkadaşlarım bana
Arkadaşlarıma göre ben :

Eklentiler

• 8b15ee295b9c8f5b5b426b3ca136a3f2.webp
    107,6 KB · Görüntüleme: 22
  • d990c74b054eb588c83edba155d02637.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 7e82b614302992c92c2eaf28fa53ad9c.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 20
Evet canım ben de vakit kaybetme taraftarı değilim hatta düşünmeye başlar başlamaz gittim doktora işte. Zaten düzenli giderdim öncesinde de. Boşa kürek çekmek olur mu kız işin keyifli tarafı onlar

Canlarım size günün sorusunu sormak istiyorum şimdiden verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim çünkü biraz garip bir soru olacak

Şimdi benim klasik regli m 28 günde bir olur gelmeden önce böyle krem rengi kahverengi akıntım olur sonra regl gelir..
Bittikten sonra da her şey normale döner taki yumurtlamaya kadar akıntı vs olmaz ama bu ay bir gariplik var regl bitti çoktan 3 4 gün falan oldu, amaaa garip bir şekilde akıntım devam ediyor hemde öyle beyaz şeffaf falan da değil nasıl desem böyle buğulu krem gibi bir şey

Şimdi beni aldı bir korku acaba enfeksiyon mu var diye doktora falan mı gitsem diye düşünüyorum yada beklesem mi karar veremedim ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…