Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızzzz gel bana sürt kolunu gözünü sevem
benimde hayalim ikiz

boşver kaçır kız nabıon haticeeemmmmmmmmmmmmmm
Abla zor zor hamilelik sürecide zor ikizlerin doğum sonrasıd cok zormuş ama cok istiyorsan dua edemm inşallh senin de ikizlerin olur sağlıkla alırsın kucagınaaa

teşekkür ederim bu arada ay inşallah

valla allah akıl sağlığı versin caney, zoooor iş

amin inşallah canııınm

kuzum amcam arıcı benim. O vermişti corona döneminde yiyin diye. Coronanın başlarında yemiştik sonra hiç aklıma gelmedi. Bi baktım duruyor hala araştırdım iyi geliyormuş gebelik oluşmasına. O şekilde başladım

vaovvvvvvvvv hemde doğalından..
bence düzenli tüket gerçekten inanılmaz etkileri var yumurta kalitesine

Akmerim pko için doğal bir şey yaptın mı acaba yoksa kendiliğinden mi oldu :)
Dogal caylar vs denedim ama fayda etmedi ve tadi cpk kötü olsugundan düzenli icemedim ztn (sogan suyu kürü, hayit otu cayi ) doktorum bana dogal oln bitkisel ilah verdi adi Agnu Caston hayir otu iceriyor.
Onun sayesinden asiri düzenli olmasada gecikmeöi
Olarak regl oluyordum . Yoksa regl olucagil yoktu ....

Birde kesinlikle insulin direncine baktir insulin direnci varsa metformin yaziyor .

bide ben ovulasyon testi ve femara ile hamile kaldim . Pkolularda ovulasyon ise yaramiyor diyorlar normalde ama bende yaradi cünkü ilaclar sayesinde regl oldugum icin yumurtlama zamanini da dogru gösterdi
.

ben kendim 1,5 seneden fazla ugrastim dogal yolla olsun diye fakst olmadi

Metformin
agnu caston
Folik asit
(Vitamin d almadim cünkü benim degerim iyidi) bunlari bes ay kullandim ardindan son care dedigim femara ile hamile kaldim.

darisi sana inshallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…