- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.501
Abla zor zor hamilelik sürecide zor ikizlerin doğum sonrasıd cok zormuş ama cok istiyorsan dua edemm inşallh senin de ikizlerin olur sağlıkla alırsın kucagınaaakızzzz gel bana sürt kolunu gözünü sevem
benimde hayalim ikiz
boşver kaçır kıznabıon haticeeemmmmmmmmmmmmmm
Evet canım.
Bazen heyecanlı, bazen üzücü bazen sıkıcı... Bugünküler sıkıcıydı
Hakim söylüyor ben yazıyorum. Tarafları dinliyoruz. Tanık dinliyoruz. Bazen iki taraf birbirine giriyor. Güvenlik çağırıyoruz.
Bazen yeri geliyor mübaşir oluyorum. Keza perşembe günü mübaşir yoktu. Mübaşirlik yaptım. Bazen hakim olmuyor hakimlik yapıp dosyayı hazırlıyorum. Nöbetçi hakim sadece onaylıyor.
He ya bu adliye beni delirtti
Gözlükçü bile diyor 2012de birden artmış göz numaranız diye.. Evet dedim adliyede işe girdim
Maalesef giriyorum canım yine iyi ki hukuktayım da. Cinayet, tecavüz olaylarına bakmıyorum
Hayırdır canım???
Yaaa aşk pıtırcıkları sizi
Ama o kist artık küçülmemiş midir ki
Aminnnn canım
Vuvvvvv yarın inşallah Allahın izni ile güzel haber alacağız senden
Valla gelmişduruşmadan bir çıktım ortalık kararmış, yağmur yağmış, bazı yerlere dolu yağmış.. Şok oldum
Şifa olsun, bebiş olsun canım
istiyorum kızzzzzzzzzzzzzzzzAbla zor zor hamilelik sürecide zor ikizlerin doğum sonrasıd cok zormuş ama cok istiyorsan dua edemm inşallh senin de ikizlerin olur sağlıkla alırsın kucagınaaa
teşekkür ederim bu arada ay inşallah
Evet canım.
Bazen heyecanlı, bazen üzücü bazen sıkıcı... Bugünküler sıkıcıydı
Hakim söylüyor ben yazıyorum. Tarafları dinliyoruz. Tanık dinliyoruz. Bazen iki taraf birbirine giriyor. Güvenlik çağırıyoruz.
Bazen yeri geliyor mübaşir oluyorum. Keza perşembe günü mübaşir yoktu. Mübaşirlik yaptım. Bazen hakim olmuyor hakimlik yapıp dosyayı hazırlıyorum. Nöbetçi hakim sadece onaylıyor.
He ya bu adliye beni delirtti
Gözlükçü bile diyor 2012de birden artmış göz numaranız diye.. Evet dedim adliyede işe girdim
Maalesef giriyorum canım yine iyi ki hukuktayım da. Cinayet, tecavüz olaylarına bakmıyorum
Hayırdır canım???
Yaaa aşk pıtırcıkları sizi
Ama o kist artık küçülmemiş midir ki
Aminnnn canım
Vuvvvvv yarın inşallah Allahın izni ile güzel haber alacağız senden
Valla gelmişduruşmadan bir çıktım ortalık kararmış, yağmur yağmış, bazı yerlere dolu yağmış.. Şok oldum
Şifa olsun, bebiş olsun canım
canım o cok sağlıklı
hangi markanınkini kullanmaya başladın
bugün herkesin işi baya yoğun
bizde dönüşüme girdik tekim diye
kafamı kaşıyacak vaktim yok
anaammmmmmmmmmmm çift yumurta ikimiziiiiiiiiiiiiiii
ciddimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
adliyede işe girdim ölecemmmmmmmmmmmm
vaovvvvvvvvv hemde doğalından..kuzum amcam arıcı benim. O vermişti corona döneminde yiyin diye. Coronanın başlarında yemiştik sonra hiç aklıma gelmedi. Bi baktım duruyor hala araştırdım iyi geliyormuş gebelik oluşmasına. O şekilde başladım
Dogal caylar vs denedim ama fayda etmedi ve tadi cpk kötü olsugundan düzenli icemedim ztn (sogan suyu kürü, hayit otu cayi ) doktorum bana dogal oln bitkisel ilah verdi adi Agnu Caston hayir otu iceriyor.Akmerim pko için doğal bir şey yaptın mı acaba yoksa kendiliğinden mi oldu :)
Vrldim geldim migrenle geldim
gönderdim kız dün sabaha karşıVrldim geldim migrenle geldimsen naptin gönderdiknmi kocayi
Kizmadim ama öz gectim benim cektiklerimi
Bizde napalim bebek odasini siapris verdik . Hormonlarimla ugrasiyoruzgönderdim kız dün sabaha karşı
hadi yallah işine
para kazan bebemiz aç kalmasın dedim
sen ne ettin
yaaa bizede at fotosunuBizde napalim bebek odasini siapris verdik . Hormonlarimla ugrasiyoruz
sen benim minik prensesimÖzledim yanapıyosunuz
Özledim yanapıyosunuz
Ne yana baksam blacksen benim minik prensesim
iyiyiz bebeğim sen ne yapıyorsun BDVde sataşıon herkese
Hafi inşallah ikiz olurrrr seninde ablaistiyorum kızzzzzzzzzzzzzzzz
kızzz gri olcak diye çok korkuyorumNe yana baksam black
İnşallah araba alacaksan yan yana olan arabalar daha sağlıklıHafi inşallah ikiz olurrrr seninde abla
Ay dimisen benim minik prensesim
iyiyiz bebeğim sen ne yapıyorsun BDVde sataşıon herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?