- 24 Mart 2019
- 12.719
- 58.229
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.541
Hshshshss biraz durayimda bakalim eksinli konu gelirse hemsire yuvadan ucar
Ahh pariskom bi bilsem bi bilsemmm bidaha klomen falan kullanmamEvet canım.
Bazen heyecanlı, bazen üzücü bazen sıkıcı... Bugünküler sıkıcıydı
Hakim söylüyor ben yazıyorum. Tarafları dinliyoruz. Tanık dinliyoruz. Bazen iki taraf birbirine giriyor. Güvenlik çağırıyoruz.
Bazen yeri geliyor mübaşir oluyorum. Keza perşembe günü mübaşir yoktu. Mübaşirlik yaptım. Bazen hakim olmuyor hakimlik yapıp dosyayı hazırlıyorum. Nöbetçi hakim sadece onaylıyor.
He ya bu adliye beni delirtti
Gözlükçü bile diyor 2012de birden artmış göz numaranız diye.. Evet dedim adliyede işe girdim
Maalesef giriyorum canım yine iyi ki hukuktayım da. Cinayet, tecavüz olaylarına bakmıyorum
Hayırdır canım???
Yaaa aşk pıtırcıkları sizi
Ama o kist artık küçülmemiş midir ki
Aminnnn canım
Vuvvvvv yarın inşallah Allahın izni ile güzel haber alacağız senden
Valla gelmişduruşmadan bir çıktım ortalık kararmış, yağmur yağmış, bazı yerlere dolu yağmış.. Şok oldum
Şifa olsun, bebiş olsun canım
şaka yapıyorum güzelim benimAhahah ya varya çok haklısında minnak yavrularla oyalanıyorum ondan oluyo
askos bak haticeninde minnakları varHshshshss biraz durayimda bakalim eksinli konu gelirse hemsire yuvadan ucar
Ahh pariskom bi bilsem bi bilsemmm bidaha klomen falan kullanmam
Evet canım
H Hasbelkader340 bak kuzumcanım benim haftam belli değil, 5+2 ya da 5+3 olduğumu düşünüyorum, doktor 5. hafta dedi sadece, gelecek hafta gidince belli olacak
Ne için böyle demiş canım
Kuzum Ya biliyorum , olacaksa farketmez 3 , 5 ama erkek sorunu olduğu için aklım orda .Diyorlar ya hep 5.güne götüren sperm diye .Acaba bıraksalardı o gidermiydi 5.günlere ..Gerçi bazen lab. Şartları embriyoyu olumsuz da etkiliyormuş , rahimde gelişebiliyormuş ama inşallah benim Öyle olurOgretmennhanimm kuzum biri şöyle yazmış
Kızlar merhaba tekrardan hepinize değerim 20 çıktı sizce bu normal mi 3.gün embiyosu için ?
yani demem o ki bu işler 3. gün 5. gün bakmaz.. nasip kısmet bakar
sakın ola olumsuzu çekme
kese için kuzum :)Ne için böyle demiş canım
Ben keseyi zaten 3 haftalıkken gördüm ki canım o yüzden anlamadım konuyu tamkese için kuzum :)
üstelik kanı erken vermiş... ona rağmen 20 :)Kuzum Ya biliyorum , olacaksa farketmez 3 , 5 ama erkek sorunu olduğu için aklım orda .Diyorlar ya hep 5.güne götüren sperm diye .Acaba bıraksalardı o gidermiydi 5.günlere ..Gerçi bazen lab. Şartları embriyoyu olumsuz da etkiliyormuş , rahimde gelişebiliyormuş ama inşallah beni. Öyle olurAçıkçası genetiği bozuk değilse tutacağını düşünüyorum
Haklısın canım , stres yapmamaya çalışıyorum ama bazen elimde olmuyor .İnşallah bende öyle değerleri görürüm Yaüstelik kanı erken vermiş... ona rağmen 20 :)
ah benim tatlişim... hiç öyle şeyler düşünme...
herşey olacağına varır.. benim demek istediğim tek şey moral gerçekten hormonlarımızı etkiliyor.. belkide bebeğin tutunmasını engelleyecek.. o yüzden akışına bırak stres etme
evetttttt işte buHaklısın canım , stres yapmamaya çalışıyorum ama bazen elimde olmuyor .İnşallah bende öyle değerleri görürüm Ya ❤aslında herşey nasip kısmet .2.gün embriyosu tutuyor kiminin , kiminin en iyi kalite 5.gün tutmuyor .İnşalalh o tek kalan embriyo benim bebeğim olur❤Tamam artık olumlama yapacağım , güzel düşüneceğim
yaaa şuraya ölebilir miyimmmm
Pufff inşallah küçülmüştür eriyip gider canım benimHshshshss biraz durayimda bakalim eksinli konu gelirse hemsire yuvadan ucar
Ahh pariskom bi bilsem bi bilsemmm bidaha klomen falan kullanmam
Ama ama ama bunlar çok tatlışşşşşş
Çok güzeller dimi izlemeye doyamıyorumyaaa şuraya ölebilir miyimmmm
Evet kesinlikle doyulmaz zaten patilerini ısırasım geldi buradan bileÇok güzeller dimi izlemeye doyamıyorum
Ayy kuzum , çok sağol yaevetttttt işte bu
göz hapsimdesin bebeğim olumsuz görmeyecem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?