Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 3 ay önceki hormon testime baktım da estradiol var ben pek anlamıyorum E2 mi oluyor o
Kaç olmalı

Evet askoss ben kisirlastirdim cunku 1 senede 3 kez dogum yapti dr artik yapamaz dedi sagol bebeğim insanlar artik güvenliklerine degil para verene veriyor malum... kuzenimin kedisi dogum yaptida vermediler bize sattilar ben kendi yavrularımı hep tanidiklara verdim valla hala foto istiyoruz ne yapıyorlar diye❤❤

Bak sen yaramaza kaçıp kaçıp neler yapmış
Çok haklısın bizede hep ticaret mi yapıcaksınız diyorlardı. O kadar gıcık oluyodum ki. Ne bileyim bebek gibiler zaten canın kanın oluyorlar. Güzel kızım doğum yaparken oturdum ağaldım ben düşün. Ailem, akrabam veya çok yakınım güveneceğim kişiler olmasa alacak başkasına vermem asla. Ne parayla nede parasız. Benden alıp ne yapacaklar bilemem çünkü.
Bana ikiside eşimden hediye. Oda çocukluk arkadaşından almış sağolsunlar. Bizde hala video fotoğraf atıyoruz akılları kalmasın diye. Sizde çok iyi yapıyorsunuz.
Kuzeninde malesef ticaretini yapanlardan. Bari olan kişiler çok çok iyi bakıp kıymasalar bu canlara.

Esine cok iyi denk gelmis bende cok istemiştim bu yumaklardan ama cep yakıyor ucretleri kızdım almadim bende boyle arkadastan bekliyorim

Esine cok iyi denk gelmis bende cok istemiştim bu yumaklardan ama cep yakıyor ucretleri kızdım almadim bende boyle arkadastan bekliyorim
Sorma ya aşırı yüksek fiyatları. Biz o konuda şanslıydık evet
Şimdide çevremiz bizden nasiplenicek işte
Hadi bakalım arkadaşın vericekse çok iyi kavuşursun yumağına

Kızlar 3 ay önceki hormon testime baktım da estradiol var ben pek anlamıyorum E2 mi oluyor o
Kaç olmalı
400 kdar normal bebeğim.. Sende kaç

Sorma ya aşırı yüksek fiyatları. Biz o konuda şanslıydık evet
Şimdide çevremiz bizden nasiplenicek işte
Hadi bakalım arkadaşın vericekse çok iyi kavuşursun yumağına

Hüüüüü kaç para kızzz bunlarrrrr niyeeee

Telefonda yokki henüz gelemdi gelsin atayim
Nasıl yokkk

400 kdar normal bebeğim.. Sende kaç

Hüüüüü kaç para kızzz bunlarrrrr niyeeee

Nasıl yokkk
Ama benim yumurtalara bakılmadı ki kandan bakıldı, aynı çıkar mı? Normal yazıyor değer üstünde ama düşük bi sayı kana göre mi öyle çıkmıştır sence

Ama benim yumurtalara bakılmadı ki kandan bakıldı, aynı çıkar mı? Normal yazıyor değer üstünde ama düşük bi sayı kana göre mi öyle çıkmıştır sence
Kuzum kanda bakılıyor evet.. Kaç çıktı sende

Ya bunlarda dişi - erkek, renk, kaç aylık, secerili mi vs hepsi farkediyo fiyatta. Benim bildiğim 1000 tlden 3000 tlye kadar gidiyor.
Bacım altın almıyorum bak kediyi diyorum kediyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…