- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.581
Evet askoss ben kisirlastirdim cunku 1 senede 3 kez dogum yapti dr artik yapamaz dediAhahah koşa koşa geliciiiimmm
Tabiki neden olmasın sanada çok çok güveniyorum. Nasıl güvenmeyeyim prenses Pamuksu varken
Bende Pamuksu'dan bir minnoş isterdim ama kısırlaştırmıştın değil mi ?
Bak sen yaramaza kaçıp kaçıp neler yapmışEvet askoss ben kisirlastirdim cunku 1 senede 3 kez dogum yapti dr artik yapamaz dedisagol bebeğim insanlar artik güvenliklerine degil para verene veriyor malum... kuzenimin kedisi dogum yaptida vermediler bize sattilar ben kendi yavrularımı hep tanidiklara verdim valla hala foto istiyoruz ne yapıyorlar diye❤❤
Esine cok iyi denk gelmis bende cok istemiştim bu yumaklardan ama cep yakıyor ucretleri kızdım almadim bende boyle arkadastan bekliyorimBak sen yaramaza kaçıp kaçıp neler yapmış
Çok haklısın bizede hep ticaret mi yapıcaksınız diyorlardı. O kadar gıcık oluyodum ki. Ne bileyim bebek gibiler zaten canın kanın oluyorlar. Güzel kızım doğum yaparken oturdum ağaldım ben düşün. Ailem, akrabam veya çok yakınım güveneceğim kişiler olmasa alacak başkasına vermem asla. Ne parayla nede parasız. Benden alıp ne yapacaklar bilemem çünkü.
Bana ikiside eşimden hediye. Oda çocukluk arkadaşından almış sağolsunlar. Bizde hala video fotoğraf atıyoruz akılları kalmasın diye. Sizde çok iyi yapıyorsunuz.
Kuzeninde malesef ticaretini yapanlardan. Bari olan kişiler çok çok iyi bakıp kıymasalar bu canlara.
Sorma ya aşırı yüksek fiyatları. Biz o konuda şanslıydık evetEsine cok iyi denk gelmis bende cok istemiştim bu yumaklardan ama cep yakıyor ucretleri kızdım almadim bende boyle arkadastan bekliyorim
Telefonda yokki henüzyaaa bizede at fotosunu
Bu cok iyi ozaman dirket ivzlasyon testine basla eegl bitibitmezBunları not aldım hep
İşin ilginci benim reglimde sorun yok. Tık diye düzenli gününde olurum.
400 kdar normal bebeğim.. Sende kaçKızlar 3 ay önceki hormon testime baktım da estradiol var ben pek anlamıyorum E2 mi oluyor o
Kaç olmalı
Esine cok iyi denk gelmis bende cok istemiştim bu yumaklardan ama cep yakıyor ucretleri kızdım almadim bende boyle arkadastan bekliyorim
Sorma ya aşırı yüksek fiyatları. Biz o konuda şanslıydık evet
Şimdide çevremiz bizden nasiplenicek işte
Hadi bakalım arkadaşın vericekse çok iyi kavuşursun yumağına
Nasıl yokkkTelefonda yokki henüzgelemdi gelsin atayim
Ama benim yumurtalara bakılmadı ki kandan bakıldı, aynı çıkar mı? Normal yazıyor değer üstünde ama düşük bi sayı kana göre mi öyle çıkmıştır sence400 kdar normal bebeğim.. Sende kaç
Hüüüüü kaç para kızzz bunlarrrrr niyeeee
Nasıl yokkk
Hüüüüü kaç para kızzz bunlarrrrr niyeeee
Kuzum kanda bakılıyor evet.. Kaç çıktı sendeAma benim yumurtalara bakılmadı ki kandan bakıldı, aynı çıkar mı? Normal yazıyor değer üstünde ama düşük bi sayı kana göre mi öyle çıkmıştır sence
Bacım altın almıyorum bak kediyi diyorum kediyiYa bunlarda dişi - erkek, renk, kaç aylık, secerili mi vs hepsi farkediyo fiyatta. Benim bildiğim 1000 tlden 3000 tlye kadar gidiyor.
Ahahahah bugün çok gülüyorumBacım altın almıyorum bak kediyi diyorum kediyi
Baloncuğu kime verecenAhahahah bugün çok gülüyorum
Altın yavrularım benim
Estradiol 28,35 ng/L yazıyorKuzum kanda bakılıyor evet.. Kaç çıktı sende
Bacım altın almıyorum bak kediyi diyorum kediyi
Hastanenin referans aralığıda önemli tabi...Estradiol 28,35 ng/L yazıyor
Normal yazıyor
Doktor da normal demişti
Baloncuğu kendime ayırdım onu kimselere vermemBaloncuğu kime verecen
Baloncuğa 5000 isteriz
Referans aralığı 12/398Hastanenin referans aralığıda önemli tabi...
Doktor iyi dediyse iyidir kuzucum...
Ama için ferah olsun kanda bakılıyor sorun yok
O benimdirBaloncuğu kendime ayırdım onu kimselere vermem
Ayyyy cidddiiimiiiiiiiiiiiBaloncuğu kendime ayırdım onu kimselere vermem
Aaa o zaman normal tabiiiiReferans aralığı 12/398
Baloncuklar ölmesinO benimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?