Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyiyim guzuumm, ama yogunluk fena, uyumaya anca vakit buluyorum maaalesefff
Yessssss, yimirtlamam yaklasiiiirrrrr
Ozledim sizi kizlarrrrr

Hayir olsun canim neyin var
Dr gittim sabah pembe sonra kahverengi leke geldi peçeteye acıktı az bişi koyulaştı çok afedersn smüksü gibi sonra yine açık renk oldu ve gitti ve dr. Aktif kanama ve eski kanama görükmüyr temiz dedi ve kalp atışı vs göremiyoruz bişey dedi biri kesenin şekli bi şekil gibi dedi şuan 6+3 dedi uyumlu dedi ama satla uyum yakından alakası yok dedi bende zaten geç döllenme dedim tamam git haftaya gel dedi 4 dr. Da baktı orda ilaca gerek yok dedi sonra o hastaneden çıktım başka hastaneye gittik öyle diyince onlar ordada baktı kesen düzgün bebek var kalp kıpırtıları var endişe etmene gerek yok dedi daha 2 mm dedi küçük güçlü atmaz kalbi dedi bende 2 gün önce duymuştum dedim yeni oluşuyor dedi ama başka yere gönderdi büyük ultrasyondaki dr. göremedim dedi sonra 5+5 çıktım yine progesteron hapından verdi bu sefer fitil olarak yazmış bi hafta sonra gel demek istediğimi anlarsın dedi sonlandıralım demiyprum şuan dedi olay böyle ama iki skıntı var soramadım o kafayla ben fitil diye yazdığını normal içebilirmitim bide 21 eylülde 5+1 çıkan kese 2 ekimde nasıl 5+5 oluyor biliyorum bebek boyutuna göre diyo olabilirler ama napmalıyım normalmi yaşayan varmı nasıl olacak ?? Hiç gitmicektim aslında geç döllenme olunca skıntı olmasım içime 8. Haftadan sonra gidiyim diyede.. ama leke olunca mecbur kaldık.
Eleadora
MNbeyaz
Paresilaaa Bal0ncuk

Ben kötü bir durum var gibi algilamadim sen fazla takıyor olabilir misin acaba canım
Sonuçta o daha minicik ve belli belirsiz haliyle doktor öyle söylüyor
Burada cihazdan cihaza değişir diye konuştuk hatırlıyorum mm farkla haftalar oynar
Sakinleş biraz ve iyi düşün miniğin seninle

Amin inşAllah canımm teşekkür ederim anlattım msjda etiketleyim senide
Benimde oglum da ciddi kanamam olmuştu canım alttan fitil olarak progestan kullandım ve onun iğnelerini kullandım sonra kesildi kanama bölgem kapanmıştı endişelerini çok iyi anlıyorum Rabbime dua edip doktorların gel dediği haftayı sakince beklemeye çalış Rabbime en sağlıklısı olması için dua edelim ve kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…