- 19 Kasım 2019
- 53.689
- 136.307
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.301
aman diyimAdam hırslandı bu sefer gaza getirdim bu ay da olmazsa obur ay daha farklı birşeyler bulduk onu yapıcazbir yerimizi kirmazsak iyi
Ay dur sabah sabah krize gircem yineaman diyim
hayır var olan bebenin anaya babaya ihtiyacı var
Allahım şifa versin canım. Güzel haber ile gelİnşAllahh amin teşekkür ederim bazı densizlerin yüzünden engel yemiştim giremedim cuma sabah lekelenme olmuştu geldim hersey normal endişe etme git bi hafta sonra gel demişti kesildi akşamı pembe geldi geldik yüksek risk var aşşağı inmiş diyip yatış verdiler ilaçlarla yatıyorum bakalım kalp atışı yok küçük diyolar o gün dinlediğin neydi fikrimiz yok diyolar normal diyende var anormal diyende vs vs kanamada kafasına göre takılıyo işte kahve oluyo kırmızı oluyo arada
sakin ol şampiyonAy dur sabah sabah krize gircem yinedino dana diye bir çizgi film var dinozorlu orda kızın annesi hamile yoga yapıyor bir grup hamile yogası biz de dün akşam oturduk yaptık belki ise yarar
Anasının miniğiiiiOlsunlarda en küçük olsunlar
Allah şifa versin canim insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin
minik nabıonGünaydın yoldaşlarım benim
Aynen aynenminik nabıonbak böyle fotolar sana daha cok yakışıyor
bende tam eşime 2 gündür belim sırtım ağırıyor yazdımAynen aynenkahvaltı yapacam inşallah
Sen nabıyon güzel kızbelim ağrıyor İnşallah gebeyimdir
Allah korusun kız belki bebe vardır olamaz mı?bende tam eşime 2 gündür belim sırtım ağırıyor yazdım
ama dayanılmaz bir ağrı
bel fıtığı olmamışımdır inşallah
olamaz tatlım :)Allah korusun kız belki bebe vardır olamaz mı?
Belki kıyıdan köşeden olmuştur bacım bilemiyorum kızma da banabende tam eşime 2 gündür belim sırtım ağırıyor yazdım
ama dayanılmaz bir ağrı
bel fıtığı olmamışımdır inşallah
yok balım neden kızayım :)Belki kıyıdan köşeden olmuştur bacım bilemiyorum kızma da bana
yok balım neden kızayım :)
ama yok yanizaten doktora kontrole gittim geçen gün olsa çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?