- 19 Kasım 2019
- 53.692
- 136.310
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.281
Yumurtlama günlerini aşağı yukarı biliyorsn o zamanYa çok minnoşsun teşekkür ederim kalp kalp
Regllerim çok düzenli çok şükür.
Bende mekanik olsun istemiyorum artık. İsteyince yaparız ama en azından hadi bugün 2.gün mecbur yapalım kısmını atayım üzerimden. Görev gibi olmasın istiyorum yani napim
anladm amin inşAllah canm tşk ederimInşallah canımkullandıysan bilirsin bulantı yapıyor baya yani bende öyle yapmıştı ağız dan kullanamamıştım doktor ikisinin de aynı etkiye sahip olduğunu söylemişti fitil olarak kullanmıştım
Teşekkür ederim evet doğrudur Rabbim kmseye yaşatmasın evlat acısını..Valla bende çok özledim...
Farklı doktora çok gittin. Seni hiçbiri en başından beri takip etmiyor canım. O yüzden geç döllenme mi değil mi fark edemiyor olabilirler. Makineden makineye fark var. Daha öncede dedim kalp atışı net duyulmadan hayırlı olsun bile demiyorlar. Kafana çok takmamaya çalış nolur bebeğe zararı olacak. Şu an fiziken olmasa bile doğduktan sonra karakterini bile etkiler. Ürkek bir çocuk olabilir vs vs.
Endişeni çok iyi anlıyorum. Bir kaybım var biliyorsun. Ama o sana tutunmak için çabalıyor sen de çabala.. seni mutlu edecek şeylerle ilgilen.bol su iç. Dinlen olur mu
Amin inşAllah Bekliyoruz bakalım saolasın canmCanim fitil daha cabuk emiliyor vucutta fitil kullan sen icinide ferah tut daha cok minik bir sonraki sefer duyarsiniz insallah kalbini
Amin canımTie
Teşekkür ederim evet doğrudur Rabbim kmseye yaşatmasın evlat acısını..
İnşAllah inşAllah yarın olsaydı da herşey geçseydi keşke çok bunaldım cumadan beri hastanede yatıyorum duanıda esirgeme benden yüksek riskdeymiişiz..Amin canım
Hayat sana güzel şeyler getirecek... Evladınla eşinle güzel günler seni bekliyor
En son görüştüğümüzden beri ne oldu. Kanama vs mi vardı? Her zaman ederim canım. Allahım yardımcın olsun. Sağlıkla bir an evvel çıkacaksın Allahın izni ile... Yarın güzel haberler vereceksin bizeİnşAllah inşAllah yarın olsaydı da herşey geçseydi keşke çok bunaldım cumadan beri hastanede yatıyorum duanıda esirgeme benden yüksek riskdeymiişiz..
İnşAllahh amin teşekkür ederim bazı densizlerin yüzünden engel yemiştim giremedim cuma sabah lekelenme olmuştu geldim hersey normal endişe etme git bi hafta sonra gel demişti kesildi akşamı pembe geldi geldik yüksek risk var aşşağı inmiş diyip yatış verdiler ilaçlarla yatıyorum bakalım kalp atışı yok küçük diyolar o gün dinlediğin neydi fikrimiz yok diyolar normal diyende var anormal diyende vs vs kanamada kafasına göre takılıyo işte kahve oluyo kırmızı oluyo aradaEn son görüştüğümüzden beri ne oldu. Kanama vs mi vardı? Her zaman ederim canım. Allahım yardımcın olsun. Sağlıkla bir an evvel çıkacaksın Allahın izni ile... Yarın güzel haberler vereceksin bize
Olsunlarda en küçük olsunlar
Benim kide yaaa. Arkadaşlarımın arasında en küçük benim, benden sonra evlenenler bile doğurdu benim yavru illa en küçük olacak anası gibi,
Allah şifa versin canim insallah yarin hayirli haberlerle gelirsinKızlar hayırlı geceler cuma gününden beri hastanede yatıyorum bi densizin yüzünden hatta yüzlerinden engelim vardı giremedim buraya lütfen dualarını esirgemeyin benden teyzoşları yüksek riskdeymişiz şuan yarın belli olacak inşAllah...♥
Amin İnşAllahOlsunlarda en küçük olsunlar
Allah şifa versin canim insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin
Canım çok geçmiş olsun inşallah bebişin tutunacak sana Rabbim büyükAmin İnşAllah
Iyi ki iş var o zamangünaydınnnnnnnnnnnnnn
iş günü
bugün burdayım
görev tamam mı beyazımIyi ki iş var o zaman
Zar zor tamamladık işte bu sefer daha farklı sonlandirdik umutluyumgörev tamam mı beyazım
bizde senden umutluyuz ona göre beyazımZar zor tamamladık işte bu sefer daha farklı sonlandirdik umutluyum
Adam hırslandı bu sefer gaza getirdim bu ay da olmazsa obur ay daha farklı birşeyler bulduk onu yapıcazbizde senden umutluyuz ona göre beyazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?