- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.261
Hepimize yediğimiz ekmek içtiğimiz su şifa olsun, afiyet olsun, bebiş olsun inşallah :) Al kuzucum bence kesin işe yarıyor bunlar :)Dün 15 iydi bugün 16. Günüm yunurtlamada sans dileyin bana dün tamam bugunun de yerini yaptim gündüzdenBacım tabağa bayıldım bende alayim onlardan şifa olsun bebe olsun olive_bluto
Nerelerdesn bizde seni özledikkk
Anaaammmmm tabağı gördünmğ bak hazırlık öyle olur beyazm
Sen gelene kdar o gazozları aldı kaçtı
HAbibte
Canım parem ben de az önce dua ettim. Bu topicte olan olmayan ,derdini rabbine söyleyip evlat diye ellerini göğe açmış tüm kadınların ve erkeklerin kucaklarını doldursun Allahım, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Her daim hepiniz duamdasınız canım
Aaaaaa olmadı şimdiiiiHiç sevmem
Kocam ykkHepimize yediğimiz ekmek içtiğimiz su şifa olsun, afiyet olsun, bebiş olsun inşallah :) Al kuzucum bence kesin işe yarıyor bunlar :)
Bi tabak da sana yapayım mı tatlı kız?
Canım parem ben de az önce dua ettim. Bu topicte olan olmayan ,derdini rabbine söyleyip evlat diye ellerini göğe açmış tüm kadınların ve erkeklerin kucaklarını doldursun Allahım, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben hizli alisverisi seviyorum didiklemeden denemeden gozume carpan sey hosuma gittiyse alir cikarimBen alışveriş yapmasını hiç sevmiyorum
Kendimi kundaktaki bebek gibi hissettim yapmayın etmeyinAnamm daha miniksin
30a az kaldii kendimi yasli hissettim
Allah kabul etsin canım...Hepimize yediğimiz ekmek içtiğimiz su şifa olsun, afiyet olsun, bebiş olsun inşallah :) Al kuzucum bence kesin işe yarıyor bunlar :)
Bi tabak da sana yapayım mı tatlı kız?
Canım parem ben de az önce dua ettim. Bu topicte olan olmayan ,derdini rabbine söyleyip evlat diye ellerini göğe açmış tüm kadınların ve erkeklerin kucaklarını doldursun Allahım, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Yemeye çalışacam amaAaaaaa olmadı şimdiiii
Kocam ykk
Ah Birtanem çok çok geçmiş olsun... Çoğu doktor bilirkişi bunun korku hastalığı olduğunu dedi. Korkunun bağışıklığı düşürdüğünden bahsediyor... İlaç kullanamayacağın için bağışıklığını güçlendirici şeyler Yemen gerek sanırım.Kızlar merhaba
Covid 19 testim pozitif çıktı
Evde izole durumdayım nefes alırken biraz zorlanıyorum başım ağrıyor bazen üşüme bazen sıcak basıyor herşeyin üstüne cuma ve cumartesi günleri sancım tuttu hastaneye gittim nst de sancı çıktı iğne verdi haftada bir dün birini vuruldum magnezyum verdi bugün aradım haber verdim doktoruma durumun kötü olursa ambulansı ara dedi
Hamileyken covid olan var mı napmam ne yemem lazım
Ayyy geçmiş olsun canım benim korkma İnşallah doktor bir şey demedi mi durumun hakkındaKızlar merhaba
Evde izole durumdayım nefes alırken biraz zorlanıyorum başım ağrıyor bazen üşüme bazen sıcak basıyor herşeyin üstüne cuma ve cumartesi günleri sancım tuttu hastaneye gittim nst de sancı çıktı iğne verdi haftada bir dün birini vuruldum magnezyum verdi bugün aradım haber verdim doktoruma durumun kötü olursa ambulansı ara dedi
Teşekkür ederim paremAllah kabul etsin canım...
Yemeye çalışacam ama
Ah Birtanem çok çok geçmiş olsun... Çoğu doktor bilirkişi bunun korku hastalığı olduğunu dedi. Korkunun bağışıklığı düşürdüğünden bahsediyor... İlaç kullanamayacağın için bağışıklığını güçlendirici şeyler Yemen gerek sanırım.
Tekrar çok geçmiş olsun canım... Moralini yüksek tut olur mu
Teşekkür ederim canım elimizden birşey gelmiyor dikkat et moralini bozma dedi ilaç vesaire kullanamayacagim icinAyyy geçmiş olsun canım benim korkma İnşallah doktor bir şey demedi mi durumun hakkında
Anam benimki anlamıyor ki laftan illa en kucuk olcakBende gününde geldiğine seviniyorum
Hahahahaha burda bekleyen çok kisi var assolist olmaktan vazgeçsin senin ki
Demekki bir sonraki aya verimli giricezPatır patır döküldük he
Merhaba fıstık
Nasılsın
Oyyyy bu prenses seni çok mu yoruyor annesi
Hangi ara 30 haftalık oldun tatlım
33 diyorum ve de susuyorum
Benimki de bu ay normal geldi şaşırdım
Allah şifa versin canımTeşekkür ederim canım elimizden birşey gelmiyor dikkat et moralini bozma dedi ilaç vesaire kullanamayacagim icin
Anam benimki anlamıyor ki laftan illa en kucuk olcak
Demekki bir sonraki aya verimli giricez
Olmaz mı yavrum sen iste yeterGazozlar hazir mibu gece çok ihtiyacım var benim @HAbibte
neden yavrumKızlar bulursanz çekirdekli siyah kuru üzüm tüketin
Kaç gun adet de kalıyorsunYok kuzum ya geçen ay ne kadar umutluydum. Adetim bir de iki gün erken geldi 21 günde oldum.
Gecmis olsunKızlar merhaba
Sordum canım. Propolis bal yemen gerekiyormuş. Sabahları yesin bir tatlı kaşığı dedi. Ben çok çabuk atlatacağını biliyorumTeşekkür ederim pareminşallah düzelirim napcam ne yiycem bilmiyooruum çünkü hiç iştah yok ssdece bebeğim için yedim resmen
Anam benimki anlamıyor ki laftan illa en kucuk olcak
Demekki bir sonraki aya verimli giricez
Ahh canım çok çok geçmiş olsunKızlar merhaba
Ah benim güzel mavişimmmmKızlar merhaba
Rahime ve hormonlar iyi geliyormuş hayteOlmaz mı yavrum sen iste yeter
neden yavrum
Canm innovitanın yeşil yada pembe şerit testlerinden almanı tavsiye ederim.. Üstelik pkosun onda daha rahat edersin..selam kızlaaar
İki gündür yazamadım
Reglim yarın bitiyor. Pko var bende bilen bilir
Bursdan aldığım tavsiye ile ovulasyon testine başlayacağım ama aklımda iki soru var
1) bunu regl bitiminden piki görene kadar her gün mü kullanayım? Sanırım 7li satılıyor.
2) 2 günde bir denemekten yoruldum, zaten işten yorgun argın geliyorum. Pik gördüğüm zaman denesem olmaz mı? Diğer günler nasılsa yumurta yok
Herhangi bir marka alabilirim sanırıö bu fark etmez.
cevap yazan parmaklarınıza sağlık şimdiden.
Ah benim güzel mavişimmmm
Cok geçmiş olsun kuzucum
Lütfen aklında kurup kurup sıkıntı etme.. Bol bol su ve c vitamini tüket kuzum
Buda geçecek
Rahime ve hormonlar iyi geliyormuş hayte
Canm innovitanın yeşil yada pembe şerit testlerinden almanı tavsiye ederim.. Üstelik pkosun onda daha rahat edersin..
Sanırım senin regller düzenliydi demi..
O yüzden o yönden şanslısın cok test gitmez.. Pkolularda regl düzensizliği olduğu için ayda 60 test gittiği olan var..
Sen yinede coklu al hem ucuza gelir hemde elinde olmuş olur.. İnş ilk denemede gebe kalırsn..
Yani şöyle yapıyorduk biz.. Öyle yumurtlama gününe kdar ilişkisiz kalmıyorduk
Canımız isteyince oluyordu ama yumurtlama günleri 3 gün üst üste öneriliyor..
Sonrada bırakmak yok ama.. Cnkü bazen minik yumurtalar regl doğru büyüyebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?