Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Papatya011 tatlişko.. beybi nasıl
Çok şükür kuzum ağlıyor emiyor uyuyor altına yapıyor ha birde daha doğarken oda bedevi oldu bizim gibi 9 günlük bebe ve sezeryan dikişiyle 2 gün ard arda uzun bir yolculuk yaptık sözleşme imzalamaya gitmek için tam evimize geldik dedik eşim dilekçe yazdı yanıma tayin için 3 ayda çıkan tayin 4 günde çıktı haftasonu aradılar ilişkini kes ordan diue elimiz ayağımıza dolandı kimsede yok yardıma gelecek bebiş uyudukça koli yapıyorum ki daha 5 aylık hamileyken taşınmıştık bu evede, şuan 5.eve gidiyoruz evleneli 2 sene 3 ay oldu daha yoruldum artık ev taşımaktan anlayacağın çok derbederim

anam... Allah kolaylık versin kuzum

Kızlar gittim geldim dr. Kese Aşşağıda değil şuan tam dedi ama biraz kesenin şekli bozulmuş dedi sağlıklı gebeliğe benzemiyor dedi daha 5 mm den küçükmüş crl kalbide duyulmuyo dedi yolladı öteki dr. Bekliyorum böule bişe yaşayan varmı düzelirmi ? şuqn da çok az açık kahvemsi geliyor peçeteye başka bi skıntım yokda

Yani bu doktorlara da bazen gıcık oluyorum hee,
Diğer doktor ne zaman gelicekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…