- 19 Kasım 2019
- 53.689
- 136.307
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.321
kist varmı yokmu diye merak etmiştim... bugün 36. gün regl sökülmedi dahaNe kontrolü kuzu
Anladım canım yok demi birşeykist varmı yokmu diye merak etmiştim... bugün 36. gün regl sökülmedi daha
çok şükür yokmuş birşey tatlımAnladım canım yok demi birşey
Cok şükür canım ya olmasınçok şükür yokmuş birşey tatlım
Cıks ağlamak yok. Gülmek varavazım çıktığı kadar ağlayasım vr bugün
Çok şükür kuzum ağlıyor emiyor uyuyor altına yapıyor ha birde daha doğarken oda bedevi oldu bizim gibi
anam... Allah kolaylık versin kuzumÇok şükür kuzum ağlıyor emiyor uyuyor altına yapıyor ha birde daha doğarken oda bedevi oldu bizim gibi9 günlük bebe ve sezeryan dikişiyle 2 gün ard arda uzun bir yolculuk yaptık sözleşme imzalamaya gitmek için tam evimize geldik dedik eşim dilekçe yazdı yanıma tayin için 3 ayda çıkan tayin 4 günde çıktı haftasonu aradılar ilişkini kes ordan diue elimiz ayağımıza dolandı kimsede yok yardıma gelecek bebiş uyudukça koli yapıyorum ki daha 5 aylık hamileyken taşınmıştık bu evede, şuan 5.eve gidiyoruz evleneli 2 sene 3 ay oldu daha yoruldum artık ev taşımaktan anlayacağın çok derbederim
İnşAllah kuzum gün geçmiyor ki hayatımda aksiyon eksik olsunanam... Allah kolaylık versin kuzum
artık resmen öğretmensin sende o zamanİnşAllah kuzum gün geçmiyor ki hayatımda aksiyon eksik olsun
Evet kuzum 1 hafta önce attık imzayı izinde olan bir öğretmenimartık resmen öğretmensin sende o zaman
hayırlı olsun kuzum.. başarı dolu yılların olsunEvet kuzum 1 hafta önce attık imzayı izinde olan bir öğretmenimeşin naptı uzaktan eğitime başladı mı
İnşAllah canım gittm şimdi de düzgün bişeu alamadım haberCanım çok geçmiş olsun inşallah bebişin tutunacak sana Rabbim büyük
Amin inşAllahAllahım şifa versin canım. Güzel haber ile gel
Yani bu doktorlara da bazen gıcık oluyorum hee,Kızlar gittim geldim dr. Kese Aşşağıda değil şuan tam dedi ama biraz kesenin şekli bozulmuş dedi sağlıklı gebeliğe benzemiyor dedi daha 5 mm den küçükmüş crl kalbide duyulmuyo dedi yolladı öteki dr. Bekliyorum böule bişe yaşayan varmı düzelirmi ?şuqn da çok az açık kahvemsi geliyor peçeteye başka bi skıntım yokda
Ben de benzer durumdayım ammmaaaaa ağlamak yokavazım çıktığı kadar ağlayasım vr bugün
Güzel günleri gülerek karşıla bacımavazım çıktığı kadar ağlayasım vr bugün
Sizede hayırlı olsun kuzum ❤❤hayırlı olsun kuzum.. başarı dolu yılların olsun
evet başladı ama okulada gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?