- 19 Kasım 2019
- 53.686
- 136.302
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.541
En son isi birakmisdi bi hafta idareten yardim edecektineyse belki böyleöokle kafasi dagilir negativ negativ olmaz yorulmaktan özlestik amma
Vallahaaa
Günaydın canım ay sorma önce haftasonu sabahtan akşama eğitimim vardı pertim çıktı.. şimdi de işler zatenn çok yoğun geçiyor pek bakamıyorfum ama malesef haftasonu regl de oldum
bizde seni özledik nerde bu kız diyordum vallaGünaydın canım ay sorma önce haftasonu sabahtan akşama eğitimim vardı pertim çıktı.. şimdi de işler zatenn çok yoğun geçiyor pek bakamıyorfum ama malesef haftasonu regl de oldumçalışmalar işe yaramamış.. aşırı ağrım var çok halsiz ve bitkinim.. işler de yoğun olunca buraya pek bakamadım o aralarda dinlenmeye çalışıyorum çok fena gittikçe ağırlaşıyor sanki regl dönemlerimm
Sizde ne var ne yok? Arada şöyle bir göz gezdirdim ama yazamadım kuzu bu sebeplerden. Her şey yolunda mı? Özlemişim sizleri valla gelince şöyle birkaç sayfa okumak bile iyi geldi
Günaydın canım ay sorma önce haftasonu sabahtan akşama eğitimim vardı pertim çıktı.. şimdi de işler zatenn çok yoğun geçiyor pek bakamıyorfum ama malesef haftasonu regl de oldumçalışmalar işe yaramamış.. aşırı ağrım var çok halsiz ve bitkinim.. işler de yoğun olunca buraya pek bakamadım o aralarda dinlenmeye çalışıyorum çok fena gittikçe ağırlaşıyor sanki regl dönemlerimm
Sizde ne var ne yok? Arada şöyle bir göz gezdirdim ama yazamadım kuzu bu sebeplerden. Her şey yolunda mı? Özlemişim sizleri valla gelince şöyle birkaç sayfa okumak bile iyi geldi
Evet canım malesef ya eşim de çok yoğun bu ara ben de öyle, çalışma yapabilecek miyiz ona bile emin değilimmbizde seni özledik nerde bu kız diyordum valla
ayy bu seferdemi ıska oldu
olsun kız gelecek aya hepimiz gebeeğğğğğğğğğğğ diye gezeriz
Çok teşekkür ederim, evet çok etkileniyor hemen ayaklar. Evden çalıştığım için zaten nerdeyse hiç dışarı çıkmıyorum. Ama evde çorap üstüne patik üstüne pantuf giyiyor yürüyemiyorum resmenn astronot gibi oluuorımgeçmiş olsuuuun, eğer hep ağrılı geçiyorsa biliyorsundur ama ayaklarını üşütme
bot havası değil ama gerekirse bot giy yine de üşütme
ne yoğunluğu bu yaEvet canım malesef ya eşim de çok yoğun bu ara ben de öyle, çalışma yapabilecek miyiz ona bile emin değilimmyani yumurtlamayı falann değerlendirmeye rağmen olmaması çok sinir bozucu hemen umutsuzluğa kapılıyorum zaten benim çikolata kistim var, yumurta kalitesine de zarar veriyor, tüpleri de tıkamış olabilir, tıkamasa bile spermi de öldürüyor yani resmen o kist her türlü zorlaştırıyor olacağını düşünmem bile saçma diye düşünmeye başlıyorum ama siz olun gebeeğğ ben derim sizin adınıza sevinirim de burda
neden bu saate kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ahhh bir bilsem zaten niye gittiğimi de anlamadımne yoğunluğu bu ya
şirketmi kurdunuz bacı
neden bu saate kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu espiriyi kim yapacak diye bekledim djhgkjdshkjdsfhgk
Ahhh bir bilsem zaten niye gittiğimi de anlamadım
Bu espiriyi kim yapacak diye bekledim djhgkjdshkjdsfhgk
Hahaha şirket kursak daha iyi olabilirdine yoğunluğu bu ya
şirketmi kurdunuz bacı
ayy kariyerli çiftHahaha şirket kursak daha iyi olabilirdiikimiz de üniversitede araştırma görevlisiyiz canım ve doktora tezlerimizle uğraşıyoruz. İkimizin de epey yoğun bir zamanına denk geldi. Gerçi biz balayında da çalışmak mecburiyetinde kalmıştık bilgisayarla
Özledinmi bizijhasgdfjhds sorma ya
Özeldim kızz okudum zaten hepayy kariyerli çift
ben pes ettim ya yüksekle uğraşamadım ama bazen kanım o tarafa kaynamıyor değil
Özledinmi bizi
sıkıosa bir daha kendin gitHerkesler
Özeldim kızz okudum zaten hep
Hasretlik zormuş kendin gidince bir şey olmuyor ama böyle kovulunca zor be
Valla doktoraya görünce yüksek lisans bir şey değilmiş ya oluyorsunayy kariyerli çift
ben pes ettim ya yüksekle uğraşamadım ama bazen kanım o tarafa kaynamıyor değil
Özledinmi bizi
Gitmeeeemmmmm
ben can sıkıntısından okuyorum aöf 4. diplomamValla doktoraya görünce yüksek lisans bir şey değilmiş ya oluyorsunben çalışmayı hep sevdim evet yoğun oluyor fedakarlık gwrekiyor ama bana iyi geliyor. Sen de AÖF devam ediyorsun sanırım, bence iyi gelir ya insana başka şeylere odaklanmak kendini geliştirmek güzel geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?