Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben can sıkıntısından okuyorum aöf 4. diplomam
yok yok ben bir yüksek yapayım yeter
Hahaha o da güzel ya valla ben de vakit olsa isterim daha da okuyayım kolay gelsin canım iyi geldi valla konuşmak ben şimdi yine akademiye geri dönüyorum inşallah bu kadar ara vermeden dönerim aranıza herkese sevgiler

Hahaha o da güzel ya valla ben de vakit olsa isterim daha da okuyayım kolay gelsin canım iyi geldi valla konuşmak ben şimdi yine akademiye geri dönüyorum inşallah bu kadar ara vermeden dönerim aranıza herkese sevgiler
kolay gelsin canım
başarıların daim olsun

Hakkında hayırlısı canım... Umarım iyi bir doktora denk gelirsin. En kısa zamanda taburcu olursun inşallah. Sağlıkla Bebişini kucağına alırsın
Ayneeen amanniiin diye takiliyorum bende yoksa akli melikelerim firliyor yerinden

eeee habi burda kimse yok herkes uyuyor
Keşke uyusam
Sabahtan beri evrakları dosyalarına takıyorum
Bende de çikolata kisti vardı. Ama doğum kontrol hapı ile eritmişlerdi. Herhangi bir tedavi yapmadılar mı sana

Eleadora sana niye uzaklaştırma verdileeeer gel itiraf eeet
ciddiyim bu arada, kimseye bişey de yazmamışsın, neden?
Aynen aktarıyorum talebiniz üzerine pasif edildi diyordu ben şok
Sonra iletişime geçtim işte sistem çift üyelik uyarısı vermiş
Ben suçsuzum hakim bey dedim
Şartlı tahliye ile buradayım

Aynen aktarıyorum talebiniz üzerine pasif edildi diyordu ben şok
Sonra iletişime geçtim işte sistem çift üyelik uyarısı vermiş
Ben suçsuzum hakim bey dedim
Şartlı tahliye ile buradayım
senin ıp ile biri daha üye olmş olabilirmi
iş yerinden felan

ayyy o nasıl entrika öyle
yok ya olamaz herhalde ihtimal vermiyorum, gerçi çok meraklı tipler var burada ekranımda falan görürlerse meraklarından yapadabilirler
çünkü o şekilde tespit ediliyor yanlış bilmiyorsam
aynı IP adresinden çift üyelik olamaz
sistem kaydediyor hani IP adreslerinden girdiğini telefonunu bile
yani yanlış bilmiyorsam bilmiyorumdur

çünkü o şekilde tespit ediliyor yanlış bilmiyorsam
aynı IP adresinden çift üyelik olamaz
sistem kaydediyor hani IP adreslerinden girdiğini telefonunu bile
yani yanlış bilmiyorsam bilmiyorumdur
Şifre gibi bir şeyler söylediler ama bende dedim herhalde şifrelerimiz aynı ordan ettiler
Dur kız sifrefimi değiştireyim bak çok işkillendim

Bende de çikolata kisti vardı. Ama doğum kontrol hapı ile eritmişlerdi. Herhangi bir tedavi yapmadılar mı sana

Ben 6 yıldır falan doğum kontrol hapı kullanıyordum zaten. Epey faydasını gördüm çok büyüyordu ve durdurdu baskıladı ilaç. Sonrasında gittiğim tüm doktorlar en doğrusunu yapmışsın dedi bu ilacı kullanarak, çünkü yapışıklıklar da var dediler, yani ultrason görüntüsünden daha kötü içerideki durum malesef, vajinal muayenede öyle demişti bir doktor. Ama başka bir şey dememişti o dönemde, sadece evlenmeden birkaç ay önce korunmayı bırak ne olur ne olmaz demişti. Ben işte birkaç ay önce bıraktım henüz ilacı ama kistim tabi halen duruyor benim. Sizin tamamen mi eridi kist doğum kontrol hapıyla ?
Aslında ilk gittiğim doktor ameliyat demişti çok hızlı bir şekilde. Ben ikinci görüş aldığımda ameliyatın yumurta rezervini azalttığı için henüz çocuk sahibi olmayanlarda pek önerilen bir yol olmaduğını söyledi hep sonrasında gittiğim doktorlar. Ama en son gittiğim bir doktor da kafamı karıştırdı, evet ameliyat yumurta rezervine zarar veriyor ama o kist orada durduğu sürece de salgıladığı madde nedeniyle yumurtaya zarar veriyor dedi. Yani onun önerisi amh durumuna göre ameliyat yapıp sonra 3 ay spontan deneyip doğrudan tüpbebek yapmaktı. Ben şimdi o doktora gitmiyorum. Bu yeni gittiğim doktor da fazla zaman vermeden tahlilleri falan yaptı, önerilerde bulundu 2 3 ay bir deneyip gelin dedi, ameliyat önerecek mi bilmiyorum ama rahim filmi şiddetle öneririm dedi. Benim de kafam karışık açıkçası, bir yanım henüz çok erken daha kaç ay denedim ki diyor, bir yanım da yani ilacı da bıraktım ya o kist giderek büyüyor veya daha çok zarar veriyorsa her geçen ay diye de korkuyorum
Siz nasıl bir yol izliyorsunuz? Önceki sürecinizi çok bilmiyorum paylaşırsanız bana da fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…