Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz garipsemeyiz
Ne kadardır deniyorsunuz yaş kaç

hee o zaman sorun yok fıtı fıtı önemli
30 yaşındayım ben
3,5 senelik evliyim, geçen sene (2019 Eylül) 1 kürtajım oldu maalesef 14 haftaya girmiştik karnımda öldü melek oğlum. Nasip değilmiş.
Yaklaşık 5 aydır deniyoruz. Henüz sonuç alamadık.

evet tatlım yapıyorlar öyle şeyler ama neyseki kendimize göre bir konu bulduk bizi burda severler umarım

Bu ay da tutmazsa yeni yatak yeni fıtı fitilar
yeni yatak yeni beyaz yeni ekşınlar

ayy üzüldüm canım
inşallah çok daha sağlıklısı nasip olacak

yeni yatak yeni beyaz yeni ekşınlar

ayy üzüldüm canım
inşallah çok daha sağlıklısı nasip olacak
Allah razı olsun canım, umarım tekrar nasip olur.
İsteyen herkese versin Rabbim yapması ayrı zor tuttu mu tutmadı mı beklemek ayrı zor, tuttugunda sağlıklı mı 9 ayı tamamlayacak mı diye beklemek ayrı zor, hep zor kısaca.
Ama bir şey e eminim rahme düşüp sonra kaybetmektense, olur mu olmaz mı diye beklemek daha iyi

ayyy canım benim doğru söylüyorsun hepsi zor ama hissedip kaybetmek daha zordur eminim
İnşallah Rabbim bu günlerimizi aratmasın
Sende hemencecik kavuş bebişine

ayyy canım benim doğru söylüyorsun hepsi zor ama hissedip kaybetmek daha zordur eminim
İnşallah Rabbim bu günlerimizi aratmasın
Sende hemencecik kavuş bebişine
Aminnn canımm inşAllah hepimize, isteyen herkese hemencik nasip etsin Rabbimm hiç bekletmeden, hayırlı sağlıklı minnoşlar versinnn

kızlar ne sıklıkla ilişkiniz oluyor sadece yumurtlama mı değerlendiriyorsunuz?
Benim 26 Eylül-1 Ekim reglim sürdü.
2 Ekimden itibaren 2-4-6 diye gidiyoruz :) yani 1 dolu 1 boş gibi.. Uygulamaya göre bugün yumurtlamaya giriyorum ama bilmiyorm tabi program öyle diyor. 13-14 bitiş görünüyor. Bugünden itibaren full yapacağız. her gün yani.
Önceki 4 ay hep uygulamada yumurtlama haftasını değerlendirmiştik. Birde adet bitiminden diğer adete kadar deneylim dedik bakalım nasip

hadi bakalım canım çalışmalara devam bende 2 günde bir değerlendiricem bu ay yumurtlama da her gün düşünüyorum inşallah

Sohbetleriniz çok minnoş, bende katılabilir miyim
Sen daha minnoşsn hoşgeldin..
Batt tarihin bizin listeye geç yazlabilir Paresilaaa arkadaşmz yoğun çalışıyor haftasonları düzenliyor kuzum..
Olurmu öyle hiç sn dal konuşmaya
Bu topik öle herkes herleyi yazabilir çekinme kuzum

Kıyamam hemen hemen aynıyız.. Kaybın için başn saolsn
Allah birdaha yaşatmasn
Benim hiç gebeliğim olmadı

Kuzum yumurtlama gününe odaklanmayı doğru bulmuyorum.. Yani yumurta günü ilişkiye girio snra bırakılmamı..
Birgüm ben muayne olnaya gitti regllime az vardı doktor bana sonradan büyüyen yumurta oldğunu söyledi... Yani yumurtlamadan snrada bazrn yumurta olgnlaşabiliyor
O yüzden yumurtlamaya kdar canınız istediği gibi zevk almaya bakn
Yumurtlama günü eşinizde sprem sorunu yoksa 3 gün üst üste.. Snra regl kdar gün aşrı yada canınız istedikçe

Bir de bir yerde okumuştum, sadece yumurtlama haftasını değerlendirenler için.
Mesela 4 gün ve üzeri ilişkiye girmeyip sadece yumurtlama da girenler için demişler ki 4 gün üzeri olan ilişkilerde sperm bayatlıyormuş. Yani çok iş görmüyormuş. o yuzden yumurtlama dan ziyade hafta da mutlaka en az 2-3 gn ilişkiye girilmeli diye yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…