- 7 Ekim 2020
- 131
- 192
- 18
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.901
Allah razı olsun canım,Kıyamam hemen hemen aynıyız.. Kaybın için başn saolsn
Allah birdaha yaşatmasn
Benim hiç gebeliğim olmadı
en sevdiğimmKuzum yumurtlama gününe odaklanmayı doğru bulmuyorum.. Yani yumurta günü ilişkiye girio snra bırakılmamı..
Birgüm ben muayne olnaya gitti regllime az vardı doktor bana sonradan büyüyen yumurta oldğunu söyledi... Yani yumurtlamadan snrada bazrn yumurta olgnlaşabiliyor
O yüzden yumurtlamaya kdar canınız istediği gibi zevk almaya bakn
Yumurtlama günü eşinizde sprem sorunu yoksa 3 gün üst üste.. Snra regl kdar gün aşrı yada canınız istedikçe
Haftada2-3 bencedeBir de bir yerde okumuştum, sadece yumurtlama haftasını değerlendirenler için.
Mesela 4 gün ve üzeri ilişkiye girmeyip sadece yumurtlama da girenler için demişler ki 4 gün üzeri olan ilişkilerde sperm bayatlıyormuş. Yani çok iş görmüyormuş. o yuzden yumurtlama dan ziyade hafta da mutlaka en az 2-3 gn ilişkiye girilmeli diye yazıyordu.
Teşekkür ederim canım, çok sağolunSen daha minnoşsn hoşgeldin..
Batt tarihin bizin listeye geç yazlabilirParesilaaa arkadaşmz yoğun çalışıyor haftasonları düzenliyor kuzum..
Olurmu öyle hiç sn dal konuşmaya
Bu topik öle herkes herleyi yazabilir çekinme kuzum
Kocamın maşallahi var ben bi gün ara istiyorum canı sağolsun bu aralar da çalısmıyor hep evde ya ondanciddi misin kız ben 2 gün üst üste hadi dediğim zaman morali bozuluyor
Var kuzum eşimde sperm sorunu varAllah razı olsun canım,
Rabbim tez zaman da nasip etsinn sana da inşallah ne kadar sredir deniyorsunz, sebep var mı olmaması için
HHAHZZHZHXJCNMCCM çok güldümAteşliiiii enişteeeee
oh oh Allah muhabbetinizi arttırsın canım bizimki için 2 günde 1 ideal fazlası benide yorardıKocamın maşallahi var ben bi gün ara istiyorum canı sağolsun bu aralar da çalısmıyor hep evde ya ondan
Arkadaslar merhaba ben yeni katıldım.. Adetime 6 gün kala test yaptım negatif cıktı. Bugünde normalde adetimin 1. Günü ama şimdilik bir şey yok test alıp bakmak istiyorum ama üzülmek istemiyorum. Bel ağrım ve sol kasık batmalarım vardı ama kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum
Evet canım haklısın 26 yasındayım. 1 yıldır evliyim 2 ay oldu bebek düsüneli aslında daha cok yeni ama cokk istiyorum inşallah herkese nasip olur ve banada
Hoşgeldin semraaaa nasılsn :)Evet canım haklısın 26 yasındayım. 1 yıldır evliyim 2 ay oldu bebek düsüneli aslında daha cok yeni ama cokk istiyorum inşallah herkese nasip olur ve banada ☺
İnşallah bir an önce kavuşursun sende yavrunaVar kuzum eşimde sperm sorunu var
Benm için zorlu bir süreç ama imkansız değilİnşallah bir an önce kavuşursun sende yavruna
Bayılıyorum pozitif insanlara, her şey gönlünce olsun.Benm için zorlu bir süreç ama imkansız değil
Mücadeleden vazgeçmeyecez hiç biriimiz
Hoş geldin aramızaaArkadaslar merhaba ben yeni katıldım.. Adetime 6 gün kala test yaptım negatif cıktı. Bugünde normalde adetimin 1. Günü ama şimdilik bir şey yok test alıp bakmak istiyorum ama üzülmek istemiyorum. Bel ağrım ve sol kasık batmalarım vardı ama kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum
Bende 10 yıl dolunca tazeliycemKocamla nikah tazeleyecem
Aslında hepimizin negatif olduğu zamanlar oluyor enerjimiz düşüyor ama kalkıyoruz bir şekilde.. Anaçlık kadınların ruhunda varBayılıyorum pozitif insanlara, her şey gönlünce olsun.
En güzelini, en hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize
Gözün kartonlu arabalardaydıBen buraları nasıl kaçırmışım ya enteresan uyanamadıysam sabah
Hoş geldin aramızaa
Regl gününden önce test yapılmaması taraftarıyım gerçekte sonuç ne olursa olsun hep hüsran yaratıyor çünkü
hamileysen göstermiyor yada çift gösteriyor ama aslında hamilelik yok, hele son zamanlarda testler çok yanıltıcı
Hem umut hep var, olmalı
Bende 10 yıl dolunca tazeliycem
Çok teşekkür ederim iyiyim şükür sen nasılsınHoşgeldin semraaaa nasılsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?