- 7 Ekim 2020
- 131
- 192
- 18
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.941
Bu saatte uyanmayı çok isterdim ama sabah 9 iş başıIyi aksamlarrrr
Cok neseliyuz bugunnn ozel bisey mi var acabaaa
Bende bende
Hahaha ayni bende oyle yapiyorum
Benim gibi bu saatte uyanip gelip konuya daliyorsun cok guzel oluyor
bana da öyle oluyorBen geldiiimm 2 saattiir cay denlicem su kaynadi bitti ama yazilanlari okumaktan kalkip demleyemedim
Eglenceli film izliyor gibi birakamadim telefonu elimden
Yer degiselimBu saatte uyanmayı çok isterdim ama sabah 9 iş başı
Kalkim iki dakika diyorum kalkamiyorumbana da öyle oluyor
Olur valla çok işime gelir benimYer degiselim
Kalkim iki dakika diyorum kalkamiyorum
bende evde olunca öyle oluyorYer degiselim
Kalkim iki dakika diyorum kalkamiyorum
hoş bulduk canımmerhaba kızlarNasılsınız ne yapıyorsunuz?
Yeni gelen canlar hoşgeldiniz
Ee neler yapıyorsun bakalım nasil gidiyorhoş bulduk canımyumurtlama için gün sayıyorum
kaçıncı günündesin öncesini de değerlendir bence canım.. Ben ovulasyonla takip ediyordum, o ay da kafamıza göre ilişki olmuştu. yumurtlama yakalamadğım halde gebe kalmıştım..hoş bulduk canımyumurtlama için gün sayıyorum
iyi gidiyor canım iş yerindeyim vakit geçirmeye çalışıyorum sen neler yapıyorsunEe neler yapıyorsun bakalım nasil gidiyor
evet canım regl bitince başladık bakalım yumurtlamaya daha 1 hafta var gibikaçıncı günündesin öncesini de değerlendir bence canım.. Ben ovulasyonla takip ediyordum, o ay da kafamıza göre ilişki olmuştu. yumurtlama yakalamadğım halde gebe kalmıştım..
Oturuyorumiyi gidiyor canım iş yerindeyim vakit geçirmeye çalışıyorum sen neler yapıyorsun
neyin var kuzuOturuyorum
Bugün canım çok sıkkın
hadi inşallah rastgelsinevet canım regl bitince başladık bakalım yumurtlamaya daha 1 hafta var gibi
Bizim regli günlerimiz hemen hemen aynı galiba canım ya da benim ki önce ..evet canım regl bitince başladık bakalım yumurtlamaya daha 1 hafta var gibi
canım benim regl 2-6ekim arasıydı yumurtlama da 11-18 gösteriyor uygulamada bakalımBizim regli günlerimiz hemen hemen aynı galiba canım ya da benim ki önce ..
Benim yumurtlama 8-14 gösteriyor
26 eylül-1 ekim regli idim
He senin benden sonraymış canım, kaç günde bir oluyorsuncanım benim regl 2-6ekim arasıydı yumurtlama da 11-18 gösteriyor uygulamada bakalım
İçimde anlam veremediğim bir sıkıntı var geçer inşallahneyin var kuzu
Bu ay cok tuhaf kime sorsam regl gecikiyorKırmızı kart yemedim ama yaptığım gebelik testi negatif çıktı. Regl olana kadar yapmicam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?