Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay cok tuhaf kime sorsam regl gecikiyor
Bencede bekle negatif cikmasindansa beklemek daha iyi haftaya olmazsan test yaparsin
Bugün regl günüm zaten olacağım büyük ihtimal belirtiler çok fazla, kasık ağrısı zaten
Belim ağrıyor bide

Cnm peki regllerin düzenlimi
Günü gününemi yani?

kızlar yıllardır anne olabilmek için bekledim uğraştım tüp bebek annesiyim ben sonunda bahçecide hayallerime kavutum inşallahh 2021 bende anne olacağım
Ne güzel cnm... Umarm senin gibi şanslı olurum
Sağlıkla ilerlesin

Tam battaniye altında pinekleme havası

Iyi aksamlarrrr
Cok neseliyuz bugunnn ozel bisey mi var acabaaa

Bende bende

Hahaha ayni bende oyle yapiyorum

Benim gibi bu saatte uyanip gelip konuya daliyorsun cok guzel oluyor
Ağlayayım mı kızzzz

Ben geldiiimm 2 saattiir cay denlicem su kaynadi bitti ama yazilanlari okumaktan kalkip demleyemedim
Eglenceli film izliyor gibi birakamadim telefonu elimden
Olan çayaaaaamııı olduuuuu
Allah ağlatmasn bebeeeemmmm

Bu saatte uyanmayı çok isterdim ama sabah 9 iş başı
Aaa9 neki
Biz 8de işe başlıyoruz ama dönüşümlü..
Haftaya ilk 3 gün çalışcam böhüüüü

merhaba kızlar Nasılsınız ne yapıyorsunuz?
Yeni gelen canlar hoşgeldiniz
Kirazcağzımmmmmmm
İyiyiz sen nasılsınnnnnn

Kırmızı kart yemedim ama yaptığım gebelik testi negatif çıktı. Regl olana kadar yapmicam :/
Benim minnoşum... Kader arkadaşm benim.. Bşver üzülmek yok... Bizden beterleei var... Bir tane bile olmayan var... O yüzden en azndan çözümü var diyip yolumuza devam edece

Karantinanin 5. Gününden selamlar
Güzeller güzeli mavişim nasılsın
Daha iyimisin?

Aynen ya azosperm olanları gördükçe daha çok şükrediyorum Allah onların da yardımcısı olsun. İnşallah güzel günler göreceğiz

Canım düzenli benim reglim ya mesela
29 temmuz 28 agustos 26 eylül gibii.. Yani aslında tam olarak 29 günde 1 oluyorum

Ama o da olamaz, en son 10 haziran da doktora gitmiştim, vajinal muayene için enfeksiyon vardı fitil falan kullanıyordum geçti mi geçmedi mi diye. Çatlamak üzere 1-2 güne çatlar demişti mesela

Aynen ya azosperm olanları gördükçe daha çok şükrediyorum Allah onların da yardımcısı olsun. İnşallah güzel günler göreceğiz
Aynen öyle minnoşum..
Üzülmek yokkkk

Canım düzenli benim reglim ya mesela
29 temmuz 28 agustos 26 eylül gibii.. Yani aslında tam olarak 29 günde 1 oluyorum
İlişki düzenlimi peki

Ya da kürtajda benim akıntıları da mı aldılar ne yaptılar anlamadım ki
Kürtaj sonrası bünyede değişiklik oluyormuş kuzu

Naber kızzz MNbeyaz nerde

Oh sevindim iyi olmana
Maske bende de yapıyordu. Şimdi eşimin şirketinin yolladığını kullanıyorum. İyi geldi markası da yok poşet içinde... olaydı derdim ondan alırdın
Benim lateks olan herşeye alerjim var ya sadece maske değil yani yara bandi falan da yapıyor bir görsen iğrenç oldu yüzüm bide evde kayınvalidem negatif uyurken bile taktik ne gerekse

Yeni gelen hatunlar hepiciğiniz hoşgeldiniz. Etiketleyenlerin notunu aldım
Bugün Duruşmam vardı. Çok yoğundum gözümden kaçmış olabilir. Birazdan da evde iki üç kişiyle yapılan kınaya gideceğim.
Döndüğümde pilim bitmez ise eklerim. Sizde bakarsınız. Kaçırdıklarım olursa tekrar etiketlersiniz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…