- 3 Kasım 2018
- 1.121
- 1.074
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.241
geçmiş olsun canım o mesajları yakalayamadım nasıl oldunYok ben öyle şey yapmam bütün paslar benden size canlar aşk olsun
Cok sağol kuzu aynı krem bir tik iyi geldi ama sağ sol dönemiyorumgeçmiş olsun canım o mesajları yakalayamadım nasıl oldun
Bu ay hepimizde geciktiAman benimki yine geciktiydi adet belirtiside yoktu ama 1 hafta sonra geldi ona depresif haldeydim depresiflikten silkinmek icin tum evi ayaga kaldırdım yeni oturdum
Ay daha yazamadnmıBenim yazmak isteyip yazamadığım nick sözüm
Heralde 'ya gecen ayda geciktiydi sonbahardayiz ondan sanirim. Zaten umut etmek istemiyorum artık bide boyle denicem millet takmadigim ay gebe kaldım diyo biz o kadar sey yapiyoz sonuc 0Bu ay hepimizde gecikti
Mevsimsel sanırım kuzu
Ay daha yazamadnmı
Canım prowomen alıyorumCnm eğer normal bir folikasit alırsan
Yanında solgarın omega 3 kullan
Omegaya dkktorlar aşırı önem veriyor
Paresilaaa kuzum senin kullanfığının adı neydi unuttm
Etkili mi canim buCanım prowomen alıyorum
İçerisinde omega 3 yok ve balık yemediğim için ekstra onu alıyorum
İçerisindeki vitaminleri de attım.
Artı dediğin gibi su çok önemli.
Sırf hamilelik için değil bu virüs yüzünden de su içilmeliymiş. Virüs bulaştıysa bilr su sayesinde bağırsaklara iniyormuş idrarla gidiyormuş. Ne kadar doğru bilemem
Takmayınca oluyormuş bebeğimHeralde 'ya gecen ayda geciktiydi sonbahardayiz ondan sanirim. Zaten umut etmek istemiyorum artık bide boyle denicem millet takmadigim ay gebe kaldım diyo biz o kadar sey yapiyoz sonuc 0
Ay evet bir adn adını unuttm kuzumCanım prowomen alıyorum
İçerisinde omega 3 yok ve balık yemediğim için ekstra onu alıyorum
İçerisindeki vitaminleri de attım.
Artı dediğin gibi su çok önemli.
Sırf hamilelik için değil bu virüs yüzünden de su içilmeliymiş. Virüs bulaştıysa bilr su sayesinde bağırsaklara iniyormuş idrarla gidiyormuş. Ne kadar doğru bilemem
Hosgelmisler kusummm valla çok aşırı yoğunum eve bile vakit ayiramiyorum yakındır işi birakmamCnm nerdesn ya cok özledik
Aramıza yeni minnoşlarımızda geldi
Kıyamam neden kiHosgelmisler kusummm valla çok aşırı yoğunum eve bile vakit ayiramiyorum yakındır işi birakmamsen napiosun nasilsin
Kimi sınıflar online kimi sınıflar okulda gece gündüz demiolar soru atıyorlar tabi bizim çözmemiz isteniyo gecenin birinde bile soru atiyo ogrencilerKıyamam neden ki
He ya cevremde kim kalsa hamile oyle diyo bakam etkili olcak mi.Takmayınca oluyormuş bebeğim
Ay evet bir adn adını unuttm kuzum
Şifa olsun
Evet ya online cok saçmaKimi sınıflar online kimi sınıflar okulda gece gündüz demiolar soru atıyorlar tabi bizim çözmemiz isteniyo gecenin birinde bile soru atiyo ogrenciler
Folikasit alıyorsn demiHe ya cevremde kim kalsa hamile oyle diyo bakam etkili olcak mi.
Gecen ay almadim kuzum kullandigimdan etkilisi var mi acaba diye dusunuyorumEvet ya online cok saçma
Eşimde diyor bir an önce okul açılsın düzen olsun diye
Folikasit alıyorsn demi
Cnm hepsi aynı hemen hemen..Gecen ay almadim kuzum kullandigimdan etkilisi var mi acaba diye dusunuyorum
Kullandigima devam o zamanCnm hepsi aynı hemen hemen..
Sadece takviye edici gıdaların içeriği daha farklı tabi
İnciri abartma cnmKullandigima devam o zamanincirde kullan dediler onuda aldim bu ay kafaya takmiyom desem de gene bisiler yapiyoz ya
Balım benim aynı hamam aynı tas benden iki geri bir ileri ittirip gidiyoruz gemiyi@Htceyldrm
@HAbibte
@olive_bluto
ozge_gorkem
Nurzfr
@Saron
@bir mucizee
Hirasarem
@cukulatam
Naber beybilerrrrr
Ah kuzum inşallah yaBalım benim aynı hamam aynı tas benden iki geri bir ileri ittirip gidiyoruz gemiyisen iyisindir inş hayırlı güzel haberlerini duyalım şu tüpü yaptır biran öncede
Yok 1 tane yiyorum gunde oda aklima gelirseİnciri abartma cnm
Prolaktini yükseltebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?