Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
umutsuzluğa kapılma hayatım kıyamam ben sana olur inşallah sen duanı eksik etme yeter
İnşallah kızlar.. Şuan dualara cok ihtiyacm var zaten.. Umarm hakkımzda hayırlısı olur..
Allah kimseye kötü günler yaşatmasın..

Sağlıklı herşey cep yakıyor zaten bebeğim

Benim 1 tane çipli aşılamam var negatif..
Ve uğraştığım onca ay...
Ama eşiminde durumu belli
Artık vakit kaybetmeye gerek yok ilaçlar tüp bebek parası kdar yapıyor
Madem öyle.. O zaman arrtk tüp bebek vakti

O zaman sende bir an önce tüp bebikee başla :)
O Kdar insana umut oluyor, tüp bebek sayesinde en imkansz olanların bile oldugunu duydum, şahit oldum.
Sende bu enerji bu pozitiflik varken herşeyin üstesinden gelirsin, eminim. Gönlünce olsun her şey :)

Yani aslında benimde burda ağladığm zamanlar oldu ama kızlarla hep birlikte üstesinden geldik.. Az kişi kaldk ama öz kişiyiz.. Aile gibi olduk.. Sizde aramıza geldnz melekle tam olduk..
İnşallah hepimin gönlüne göre olacak burda çılgınlar gibi bebeklerimizi yazacaz

İnşAllaahhh canımmm İnşaalahhhh

inşallah kuzum gerçekten kaç gündür psikolojim iyi değildi iyi ki size denk geldik seldom90 hep beraber bu yolcuğumuzu sağlıkla tamamlayalım inşallah

inşallah kuzum gerçekten kaç gündür psikolojim iyi değildi iyi ki size denk geldik seldom90 hep beraber bu yolcuğumuzu sağlıkla tamamlayalım inşallah
Amin canım inşallah sorunsuz bir şekilde, isteyen herkesin en acilinden sağlıklı hayırlı minnoşları olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…