- 7 Ekim 2020
- 131
- 192
- 18
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.221
Epey zengin içeriğiiDoktorn bana verdiği omega ve diğeride takviye edici gıdanın içeriği kızlar
İnşallah kızlar.. Şuan dualara cok ihtiyacm var zaten.. Umarm hakkımzda hayırlısı olur..umutsuzluğa kapılma hayatım kıyamam ben sana olur inşallah sen duanı eksik etme yeter
Sağlıklı herşey cep yakıyor zaten bebeğimSomon çok lezzetli bir balık, çok seviyorumm bayıla bayıla yiyorum yani her gün olsa her gün yerim. Ama inanılmaz pahalı.. 1 porsiyon somon yanında 2 kaşık salatası ile birlikte bizim burada restaurantta 42 lira
Benim 1 tane çipli aşılamam var negatif..Benim de dualarım seninle, inşallahh en kısa zaman da güzel haberler alırsın.
Meleğin seninle olsun canımm
Yani çok sormak istemiyorum belki bu konu seni üzüyordur diye ama , nasıl olacak peki ? yani tedavi falan ? tüp bebek vs .. neler ile uğraşıyorsun
O zaman sende bir an önce tüp bebikee başla :)İnşallah kızlar.. Şuan dualara cok ihtiyacm var zaten.. Umarm hakkımzda hayırlısı olur..
Allah kimseye kötü günler yaşatmasın..
Sağlıklı herşey cep yakıyor zaten bebeğim
Benim 1 tane çipli aşılamam var negatif..
Ve uğraştığım onca ay...
Ama eşiminde durumu belli
Artık vakit kaybetmeye gerek yok ilaçlar tüp bebek parası kdar yapıyor
Madem öyle.. O zaman arrtk tüp bebek vakti
Yani aslında benimde burda ağladığm zamanlar oldu ama kızlarla hep birlikte üstesinden geldik.. Az kişi kaldk ama öz kişiyiz.. Aile gibi olduk.. Sizde aramıza geldnz melekle tam olduk..O zaman sende bir an önce tüp bebikee başla :)
O Kdar insana umut oluyor, tüp bebek sayesinde en imkansz olanların bile oldugunu duydum, şahit oldum.
Sende bu enerji bu pozitiflik varken herşeyin üstesinden gelirsin, eminim. Gönlünce olsun her şey :)
İnşAllaahhh canımmm İnşaalahhhhYani aslında benimde burda ağladığm zamanlar oldu ama kızlarla hep birlikte üstesinden geldik.. Az kişi kaldk ama öz kişiyiz.. Aile gibi olduk.. Sizde aramıza geldnz melekle tam olduk..
İnşallah hepimin gönlüne göre olacak burda çılgınlar gibi bebeklerimizi yazacaz
Nefes alamıyorum yoğunluktan@Htceyldrm
@HAbibte
@olive_bluto
ozge_gorkem
Nurzfr
@Saron
@bir mucizee
@Hirasarem
@cukulatam
Naber beybilerrrrr
inşallah kuzum gerçekten kaç gündür psikolojim iyi değildi iyi ki size denk geldikYani aslında benimde burda ağladığm zamanlar oldu ama kızlarla hep birlikte üstesinden geldik.. Az kişi kaldk ama öz kişiyiz.. Aile gibi olduk.. Sizde aramıza geldnz melekle tam olduk..
İnşallah hepimin gönlüne göre olacak burda çılgınlar gibi bebeklerimizi yazacaz
Cnm nerdesn ya cok özledikNefes alamıyorum yoğunluktan
Psikoloji iyi değilmiiiiiinşallah kuzum gerçekten kaç gündür psikolojim iyi değildi iyi ki size denk geldikseldom90 hep beraber bu yolcuğumuzu sağlıkla tamamlayalım inşallah
Amin canım inşallah sorunsuz bir şekilde, isteyen herkesin en acilinden sağlıklı hayırlı minnoşları olsunnninşallah kuzum gerçekten kaç gündür psikolojim iyi değildi iyi ki size denk geldikseldom90 hep beraber bu yolcuğumuzu sağlıkla tamamlayalım inşallah
yerim ben seni kız senin bi mesajın yeter zatenPsikoloji iyi değilmiiiii
Palyaçon oluruz kız senin
Yeterki iste
Çok şükür iyisiniz kızlaryerim ben seni kız senin bi mesajın yeter zaten
Iyi diyelim iyi olalim canim sen napiyon@Htceyldrm
@HAbibte
@olive_bluto
ozge_gorkem
Nurzfr
@Saron
@bir mucizee
@Hirasarem
@cukulatam
Naber beybilerrrrr
İyiyim cnm nereleedesn ya :)I
Iyi diyelim iyi olalim canim sen napiyon
Aman benimki yine geciktiydi adet belirtiside yoktu ama 1 hafta sonra geldi ona depresif haldeydim depresiflikten silkinmek icin tum evi ayaga kaldırdım yeni oturdumİyiyim cnm nereleedesn ya :)
Yok ben öyle şey yapmam bütün paslar benden size canlar aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?