- 19 Kasım 2019
- 53.683
- 136.288
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.261
Çekirdekli siyah kuru üzümde öneriyorlarYok 1 tane yiyorum gunde oda aklima gelirse
6 yasında bir kızım var Rabbim bağışlarsa inş ilkokul başladı biraz yoğun geçiyor stresli bir yıl pandemiden dolayı okuyup arada yazıp çıkıyorum kuzum vakit oldukçaAh kuzum inşallah ya
Neler yapıyorsn eskisi gibi göremiyoruz senide
Yaaaa kıyamam... Allah bağışlasın kuzum6 yasında bir kızım var Rabbim bağışlarsa inş ilkokul başladı biraz yoğun geçiyor stresli bir yıl pandemiden dolayı okuyup arada yazıp çıkıyorum kuzum vakit oldukça
Aa onu bilmiyodum evde sari olani var olmadi bitince onuda alayim ne kadar kuru üzüm sevmesemds bebis icin yicez artikÇekirdekli siyah kuru üzümde öneriyorlar
Doğal şeylerin zararı yok nasılsaAa onu bilmiyodum evde sari olani var olmadi bitince onuda alayim ne kadar kuru üzüm sevmesemds bebis icin yicez artik
Eee senin ne işin var burdaaaçılgn
Aynen canim. Senin tup bebek isi noldu ins olurDoğal şeylerin zararı yok nasılsa
He ya cevremde kim kalsa hamile oyle diyo bakam etkili olcak mi.
Kolay gele bacıııİşe gidiyorumel mahkum sabahın körüne kalkmaya
İnşallah balım dua edin banaAynen canim. Senin tup bebek isi noldu ins olur
Bende onu farkettm takmamak demek bile takmakBu takmama işini bende çok duydum. Doktordan da duydum. Ama takmayacağım dediğinde bile takıyorum. Takmama yöntemi yok
Canım evet henüz hamilelik yok.Etkili mi canim bu
Amin Birtanem aminnnTakmayınca oluyormuş bebeğim
Ay evet bir adn adını unuttm kuzum
Şifa olsun
inşallah kuzum cümlemize nasip olsun inşallah keşke bu ay olsa evlilik yıldönümümüz olucak o zaman verirdim haberiniAllahım 2020 bitmeden önce, topikte gebe kalmayan olmasın
İnşallah herkes bebeğine kavuşsun amin
İnşallah nasip olur meleğiminşallah kuzum cümlemize nasip olsun inşallah keşke bu ay olsa evlilik yıldönümümüz olucak o zaman verirdim haberini
Esin ne yapmış alışmış mi gittin mi yanınaEvet ya online cok saçma
Eşimde diyor bir an önce okul açılsın düzen olsun diye
Folikasit alıyorsn demi
hayırlısı kuzumİnşallah nasip olur meleğim
Olmazsada zamanı vardır annesi, gelecek yıldönümde yanında olur inşallah
Ooo coktan kuzum ama devlet rahat sizin gibi çekmiyorlarEsin ne yapmış alışmış mi gittin mi yanına
İnşallah kuzum valla bu sene bırakıp oturup ders çalışmayı düşünüyorum ama şuan tüp bebek vs baya açıldık birakamiyorumOoo coktan kuzum ama devlet rahat sizin gibi çekmiyorlar
Sanada nasip olsun inşallah devlette daha rahat edersn, emeklerin boşa gitmez
Devam ediyormısun tüp bebeğeİnşallah kuzum valla bu sene bırakıp oturup ders çalışmayı düşünüyorum ama şuan tüp bebek vs baya açıldık birakamiyorum
Regl bekliyorum işte regl gelince gidicem film çekilecek tahliller verilecek duruma göre tedaviye baslayacakDevam ediyormısun tüp bebeğe
Ayyy kıyamamRegl bekliyorum işte regl gelince gidicem film çekilecek tahliller verilecek duruma göre tedaviye baslayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?