Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum inşallah ya
Neler yapıyorsn eskisi gibi göremiyoruz senide
6 yasında bir kızım var Rabbim bağışlarsa inş ilkokul başladı biraz yoğun geçiyor stresli bir yıl pandemiden dolayı okuyup arada yazıp çıkıyorum kuzum vakit oldukça

6 yasında bir kızım var Rabbim bağışlarsa inş ilkokul başladı biraz yoğun geçiyor stresli bir yıl pandemiden dolayı okuyup arada yazıp çıkıyorum kuzum vakit oldukça
Yaaaa kıyamam... Allah bağışlasın kuzum
Öğrenciler içinde zor süreç

Etkili mi canim bu
Canım evet henüz hamilelik yok.
Belki farklı sebeplerden çok stresim olduğundan mı bilmiyorum.
Ancak ben de işe yaradığını düşünüyorum. Her ne kadar regl zamanında olsam da süresi kısalmıştı. Regl sürem normale döndü.yumurtladığımda Sağ kasığım ağrımazdı o da ağrımaya başladı. Demek ki geliştirdi diyorum.
İncir yemiyorum. Bunu kullandığımda da birçok vitamin de olduğu için incir yemiyorum. Cevizimi yiyorum. İşte köyden bal getirttim onu alıyorum. Balık yemediğim için omega 3 alıyorum bol su içiyorum.
İşte tek kötü yanı vitamin olması nedeniyle orantısız bir kilo alımı yapıyor. O yüzden kullanırken spor vs yapmak gerek
Takmayınca oluyormuş bebeğim

Ay evet bir adn adını unuttm kuzum
Şifa olsun
Amin Birtanem aminnn

Ooo coktan kuzum ama devlet rahat sizin gibi çekmiyorlar
Sanada nasip olsun inşallah devlette daha rahat edersn, emeklerin boşa gitmez
İnşallah kuzum valla bu sene bırakıp oturup ders çalışmayı düşünüyorum ama şuan tüp bebek vs baya açıldık birakamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…