Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kurban olurum ya. Öyle kuzum çizgifilm bile etkiliyor beni bazen. İnsan hassas olunca hassas yerine dokunan her şeye tepki veriyor. Aynen öyle canımm. Bu zamana kadar baktım içten ne dilediysem Allah er ya da geç vermiş. Bu bizim için sabır ve ardından şükür vesilesi olacak. İsyan edenlerden değil teslim olanlardan olduk, rabbim yuvalarımızın evlatla şenlenmesini nasip etsin. Bizlere annelik duygusunu tattırsın, eşlerimizi baba yapmamızı nasip etsin ❤ sağlıklı, mutlu, bahtı şansı açık bir evladımız olsun inşallah.
Olacak da. Bu ay olmazsa bi ay; ben biliyorum

İmprly var deneyebilirsimiz hem kadın hemde erkek..
Birde şey var prowomen promen var..
Yumurta yaşlanmasına bağlı şey yapabilirsiniz aslnda, bal polen propolis

Teşekkür ederim, bir araştırayım onları. Bu arada senin kadar pozitif bir baloncuk görmedim

Çok sevgili kv ve görümcem ben de canım

Anlatılmaz yaşanır canım
Eyvahh iyi o zaman kayınbabama selam söyleyin de dizine hafif vurup kalk koltuktan odana git kuzum onlar mesajı alır
Ayy iyice kötü oldum çıktım. Hiç sevmiyorum Allah affetsin anasını eşimin

Ne kadar da güzel ne kadar da doğru dedin
Aminnnnnnn canım aminnnnn
Eyvahh iyi o zaman kayınbabama selam söyleyin de dizine hafif vurup kalk koltuktan odana git kuzum onlar mesajı alır
Ayy iyice kötü oldum çıktım. Hiç sevmiyorum Allah affetsin anasını eşimin
Kayınbabam teee memlekette
Sürekli sakin sakin eşini çok seviyorsun sakin sakin bazı eşyalarını kullansalarda sakinnnn eşini çok seviyorsun... Mutfaktaki eşyaların yerlerini değiştirselerde sakinn eşinden kıymetli mi sakinn... Camları kapatsınlar ne olacak havasız kalın üşüyorlar sakinnnn!!!!! Eşini çok seviyorsun sakinnnn vs vs vs
Sanırım tırlatıyorum

İnşallah patlamazsın kuzum ya Eşini çok seviyorsun onun hatrına

Bir arkadaşım soruyor eczanede prolaktini yükseltmek için damla gibi bir şey satılıyormus sütü artsın diye almak kullanmak istiyor. Zararı var mıdır diye soruyor?

Bugün bir sohbet dinledim
Diyodu ki Hz Zekeriya 85 yıl dua etmis evlat için 85 yaşında baba olmus. Hz İbrahim 110 yıl dua etmis 110 yaşında baba olmus.
Onlar Peygamberdi. İmtihanlari daha ağırdı.
Er yada geç Rabbim bizede nasip edecek inanıyorum.
Dua etmekten vazgeçmeyeceğiz, Peygamber imtihanı yaşıyoruz elhamdülillah

Bu ay klomen kullandım cuma günüde çatlama iğnesi vuruldum ovitrelle ve bekleşiye geçtim çok feci kasıklarımda kramplar oluyor benim gibi olanlar varmı aranızda bir birimize destek olalım

Bu ay klomen kullandım cuma günüde çatlama iğnesi vuruldum ovitrelle ve bekleşiye geçtim çok feci kasıklarımda kramplar oluyor benim gibi olanlar varmı aranızda bir birimize destek olalım
Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…