- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.461
Oliveeemmmm tatlişkommm
Dualar senin için
Tahmn edebiliyorm
Kv ve görmce aman tanrm
Çok sevgili kv ve görümcem ben de canımHayrola
Anlatılmaz yaşanır canımOliveeemmmm tatlişkommm
Dualar senin için
Tahmn edebiliyorm
Kv ve görmce aman tanrm
Kurban olurum ya. Öyle kuzum çizgifilm bile etkiliyor beni bazen. İnsan hassas olunca hassas yerine dokunan her şeye tepki veriyor. Aynen öyle canımm. Bu zamana kadar baktım içten ne dilediysem Allah er ya da geç vermiş. Bu bizim için sabır ve ardından şükür vesilesi olacak. İsyan edenlerden değil teslim olanlardan olduk, rabbim yuvalarımızın evlatla şenlenmesini nasip etsin. Bizlere annelik duygusunu tattırsın, eşlerimizi baba yapmamızı nasip etsin ❤ sağlıklı, mutlu, bahtı şansı açık bir evladımız olsun inşallah.Her zaman canım her zaman sen ve buradaki tüm arkadaşlarım duamda...
Eltilerin savaşını izledik az önce.. Konusunu bilmeme rağmen izledim... Komedi filmi dimi wc gidip ağladım ya.. Sonra dedim kendime ne bu halin??? Olacağı varsa olur.. Kendi en doğru zamanda gelir.
Yani senin düşüncene geldim
İmprly var deneyebilirsimiz hem kadın hemde erkek..
Birde şey var prowomen promen var..
Yumurta yaşlanmasına bağlı şey yapabilirsiniz aslnda, bal polen propolis
EyvahhÇok sevgili kv ve görümcem ben de canım
Anlatılmaz yaşanır canım
Oy HafizeMerhaba bat 5 Ekim ekler misiniz idrar test yaptım bu sabah negatif
Bende iyiyim askos dizi izliyom oyleBugn herkes dinlenme modunda kaplumbağa gibi kabuğa çekilmiş
İyiyim güloooo sen nasılsın
Teşekkür ederim, bir araştırayım onları. Bu arada senin kadar pozitif bir baloncuk görmedim
Ne kadar da güzel ne kadar da doğru dedinKurban olurum ya. Öyle kuzum çizgifilm bile etkiliyor beni bazen. İnsan hassas olunca hassas yerine dokunan her şeye tepki veriyor. Aynen öyle canımm. Bu zamana kadar baktım içten ne dilediysem Allah er ya da geç vermiş. Bu bizim için sabır ve ardından şükür vesilesi olacak. İsyan edenlerden değil teslim olanlardan olduk, rabbim yuvalarımızın evlatla şenlenmesini nasip etsin. Bizlere annelik duygusunu tattırsın, eşlerimizi baba yapmamızı nasip etsin ❤ sağlıklı, mutlu, bahtı şansı açık bir evladımız olsun inşallah.
Olacak da. Bu ay olmazsa bi ay; ben biliyorum❤
Kayınbabam teee memleketteEyvahhiyi o zaman kayınbabama selam söyleyin de dizine hafif vurup kalk koltuktan odana git kuzum onlar mesajı alır
Ayy iyice kötü oldum çıktım. Hiç sevmiyorum Allah affetsin anasını eşimin
Ne kadar da güzel ne kadar da doğru dedin
Aminnnnnnn canım aminnnnn
Kayınbabam teee memlekette
Sürekli sakin sakin eşini çok seviyorsun sakin sakin bazı eşyalarını kullansalarda sakinnnn eşini çok seviyorsun... Mutfaktaki eşyaların yerlerini değiştirselerde sakinn eşinden kıymetli mi sakinn... Camları kapatsınlar ne olacak havasız kalın üşüyorlar sakinnnn!!!!! Eşini çok seviyorsun sakinnnn vs vs vs
Sanırım tırlatıyorum
Herşey onun yüzünden zatiiiiiİnşallah patlamazsın kuzum yaEşini çok seviyorsun onun hatrına
Valla hiç duymadım canımBir arkadaşım soruyor eczanede prolaktini yükseltmek için damla gibi bir şey satılıyormus sütü artsın diye almak kullanmak istiyor. Zararı var mıdır diye soruyor?
Bugün bir sohbet dinledimKurban olurum ya. Öyle kuzum çizgifilm bile etkiliyor beni bazen. İnsan hassas olunca hassas yerine dokunan her şeye tepki veriyor. Aynen öyle canımm. Bu zamana kadar baktım içten ne dilediysem Allah er ya da geç vermiş. Bu bizim için sabır ve ardından şükür vesilesi olacak. İsyan edenlerden değil teslim olanlardan olduk, rabbim yuvalarımızın evlatla şenlenmesini nasip etsin. Bizlere annelik duygusunu tattırsın, eşlerimizi baba yapmamızı nasip etsin ❤ sağlıklı, mutlu, bahtı şansı açık bir evladımız olsun inşallah.
Olacak da. Bu ay olmazsa bi ay; ben biliyorum❤
Tamam inşallah canımValla hiç duymadım canım
Şerbet vs duydum da damla ı ıhKullanacaksa da doktoruna danışıp kullansın
Hoşgeldin canımBu ay klomen kullandım cuma günüde çatlama iğnesi vuruldum ovitrelle ve bekleşiye geçtim çok feci kasıklarımda kramplar oluyor benim gibi olanlar varmı aranızda bir birimize destek olalım
Hoşbuldum zor ve stresli bir süreç hepimizin rabbim yardımcısı olsun inşHoşgeldin canım
Amin canım bat ne zamandi,Hoşbuldum zor ve stresli bir süreç hepimizin rabbim yardımcısı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?