- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.481
25 i canımAmin canım bat ne zamandi,Paresilaaa senide yazsın
Bence doktoruna sorsnBir arkadaşım soruyor eczanede prolaktini yükseltmek için damla gibi bir şey satılıyormus sütü artsın diye almak kullanmak istiyor. Zararı var mıdır diye soruyor?
Allah kavuştursun baluşumBence doktoruna sorsn
Inşallah kuzumKızlarrrrr hepinizi enerjik gördümmmm sevindim...
Güzel haberler alacağmz hafta olur inşallah yarından itibaren
@Htceyldrm
@HAbibte
olive_bluto
@ozge_gorkem
@Nurzfr
@Saron
@bir mucizee
@Hirasarem
cukulatam
Naber beybilerrrrr
Nedense bende umutluyumInşallah kuzumbu ay inanılmaz umutluyum
olive_bluto bacım inşallah tutmuştur kuzu bu ay birlikte göbek atarız bebis haberleriyle Allah çabalarını karşılıksız bırakmasın canım benim
Ne mesela kuzum onu anlamadım ben o zamanTamam oda güzel ama takviye edici ilaçtan bahsettm bem legoş
Kiyamam guzuuuu, gocisini mi ozlicen cennnarada ayri kalmak iyi olyo bosver
Sorma kuzum gercekten oyle oldu, duzene oturana kadar biraz kosturmaca oldu ama simdi daha iyiyimozledim cok cok. Bu arada yumurtlama gecti, pek degerlendiremedik sanirim ama, belli de olmaz,, hic ilgilenemedim bile o evreyle, aklima gelmedi vs, aslinda bir bakima iyi oldu smdi bekleme kismindayim
Kuzuuu benim ciddi prolaktin sorunum var, yuksek doz ilac kullanıyorum, doktor sık sık test yapmami istedi, tespit edildigi anda ona göre yol izleyecegiz, gebelik olursa ilaci birakacagim ama yakin takip baslayacak, fazla artis olursa ona göre ilaca dönüş olacak, belli basli etki gorulurse mr çekilecek vs vs. Cok gecmis olsun kuzum sana da, hic bsycik olmadan halledeceğiz bu evreleri❤
Oy Hafizenaber kız
Olur canım yazarım ama hala bişi yok yaaaaHiç belli olmaz kuzu
Bir bakmışsın a Aaa hamileyim demişsin
Oyyy hadi bakalım güzel haberlerle gel fıstık
Ne bebesi ya
Dün bugün kv ve görümcem bende
Bakalım adamı kandırırsam bugün denerim
Oldum kuzum da daha güncelleyemedim.
Kına vardı düğün vardı kv ve görümcem bende yani ağır misafirlerim var
Hayırlısı canım
Yeni regl tarihini dediğinde eklerim olur mu
İyidir nolsun valla regl olmadın dimi dahaİyi be işte grup grup geziyoruz canım sen den naber
Vuvvvvv bunu büyük bir mutluluk ile kaydedeceğimParesilaaa yaz beniii bat 29 Ekim evlilik yıldönümüm 26sınfa da erken adet olmazsam test veririm bari
Epey olmuşOlur canım yazarım ama hala bişi yok yaaaa
Profilindeki mesajımı görmedin miVuvvvvv bunu büyük bir mutluluk ile kaydedeceğim
Epey olmuş
aynen öyle beyazımAllah kavuştursun baluşumcanları sağ olsun kalpleri bizimle olsun varsın çalışsınlar napalim herşey evimiz yuvamız için
anamm burda sinirli bir şirine varmış..ben bayaa kötü. Bugun yumurtlama günüm adam evde yoktu bugün geldi ve ne dedi? Yorgunum yarın olsa olur mu?. Sonra bebe niye gelmiyo gelmez tabi
kuzum takviye edici varya.. mesela imprly.. mesela prowomen proman gibi gibi.. bir sürü varNe mesela kuzum onu anlamadım ben o zaman
çoook geçmiş olsun dediğin gibi hiç bişicik olmadan pırrrrr diye olacak bir gün inşallah ama bu sene bitmeden olsun artık allaaaammmm
hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhParesilaaa yaz beniii bat 29 Ekim evlilik yıldönümüm 26sınfa da erken adet olmazsam test veririm bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?