Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olive_bluto bacım inşallah tutmuştur kuzu bu ay birlikte göbek atarız bebis haberleriyle Allah çabalarını karşılıksız bırakmasın canım benim

Amin Beyazımm ❤ hepimiz peş peşe patır patır bebek haberi verelim inşallah kuzum benimm

Tamam oda güzel ama takviye edici ilaçtan bahsettm bem legoş
Ne mesela kuzum onu anlamadım ben o zaman

çoook geçmiş olsun dediğin gibi hiç bişicik olmadan pırrrrr diye olacak bir gün inşallah ama bu sene bitmeden olsun artık allaaaammmm

Olur canım yazarım ama hala bişi yok yaaaa

Allah kavuştursun baluşum canları sağ olsun kalpleri bizimle olsun varsın çalışsınlar napalim herşey evimiz yuvamız için
aynen öyle beyazım

ben bayaa kötü. Bugun yumurtlama günüm adam evde yoktu bugün geldi ve ne dedi? Yorgunum yarın olsa olur mu?. Sonra bebe niye gelmiyo gelmez tabi
anamm burda sinirli bir şirine varmış..
kız acık suç sende sankimmmmmmmm

Ne mesela kuzum onu anlamadım ben o zaman

çoook geçmiş olsun dediğin gibi hiç bişicik olmadan pırrrrr diye olacak bir gün inşallah ama bu sene bitmeden olsun artık allaaaammmm
kuzum takviye edici varya.. mesela imprly.. mesela prowomen proman gibi gibi.. bir sürü var

Paresilaaa yaz beniii bat 29 Ekim evlilik yıldönümüm 26sınfa da erken adet olmazsam test veririm bari
hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…