- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.801
Amin canım inşallahAllah razi olsun darisi sizlerin basin insalah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Kuzum özel çocuk çok kontrolsüzce atıyor kendini başı vuracak diye kıyamıyorum kaldırıyorum yerden hemen ama daha kaldırmam çok vicdan azabı duydum kendi bebeğim varsa içimde onun hakkına giriyorum.Kızzzzzz neden kaldırıosnnn
Sen iyimisinnnnnnn
Kendini zorlamaman lazmmmmmm
Kuzum anlıyorm tabi ama dikkat et yaniKuzum özel çocuk çok kontrolsüzce atıyor kendini başı vuracak diye kıyamıyorum kaldırıyorum yerden hemen ama daha kaldırmam çok vicdan azabı duydum kendi bebeğim varsa içimde onun hakkına giriyorum.
Iyi oldu geldiğin bacım nerelerdesin sağ baştan sayalım bir hamiş olmayan listesi yapalim bir bakalim kaç kişiyiz ona göre bit plan program yapalım millet aldı başını gidiyor birşeyler yapmamız lazımAnlamayacak ne var bildiğin KO VUL DUM
BİR Yyere gitmiyorm beyazm tek gebelik topiğim iftira atıyorlar..
Bide tüp bebe analarm var
Heee nööölllmmmişşş
Ahaahahhahahaha cok yanlş yere gitmişsin
Parem sende beni kovmazsn demiiiii
DoğruKuzum anlıyorm tabi ama dikkat et yani
Bebeği geçtm kendine yazık
Sevgi dolu öğretmenim dikkat et kendine de bebelere de sende önemlisin onlardaDoğrubari yanına oturayım mindere alışana kadar başı vurmasın diye yerdeyken başını dizime koyayım
Gitti bizim rengarenk aşk hayatımızIyi oldu geldiğin bacım nerelerdesin sağ baştan sayalım bir hamiş olmayan listesi yapalim bir bakalim kaç kişiyiz ona göre bit plan program yapalım millet aldı başını gidiyor birşeyler yapmamız lazım
Bence o listeyi yapmayalm bir avucuzIyi oldu geldiğin bacım nerelerdesin sağ baştan sayalım bir hamiş olmayan listesi yapalim bir bakalim kaç kişiyiz ona göre bit plan program yapalım millet aldı başını gidiyor birşeyler yapmamız lazım
Sennin önünde koca yıllar var ilk senede kendini heba edersen ohoooDoğrubari yanına oturayım mindere alışana kadar başı vurmasın diye yerdeyken başını dizime koyayım
Gözünüz aydınnKizlar bakarmisiniz adet gunum yarin az once yaptim hemen cikti varmi ya saskinim
Olsun daha güzel olur öyle özlem ve hasretle mod düşürme sen bari hamile kal bacım biz sürekli başkalarını tebrik edioz anlamadim bu ay en umudum sendeGitti bizim rengarenk aşk hayatımızHaftada 2 ye düştü. Kaderin böylesine yazıklar olsun. Kendi kocama hasret yaşıyorum
Olsun daha iyi kontrolü kolay olur ne yiyoz ne iciyoz ne zaman hangi pozisyonla hangi aralıkla ne yapı-iş takip edelim birşeyler yapalim bu gidişe bir son verme zamanı geldiBence o listeyi yapmayalm bir avucuz
Sennin önünde koca yıllar var ilk senede kendini heba edersen ohooo
Bizde artık oda yokGitti bizim rengarenk aşk hayatımızHaftada 2 ye düştü. Kaderin böylesine yazıklar olsun. Kendi kocama hasret yaşıyorum
Pozisyona girecezmiOlsun daha iyi kontrolü kolay olur ne yiyoz ne iciyoz ne zaman hangi pozisyonla hangi aralıkla ne yapı-iş takip edelim birşeyler yapalim bu gidişe bir son verme zamanı geldi
He mecbur girecez en önemli adım o onu halledebilsek zaten of araştırma yapmama lazim değişik şeyler bulmaliyimBizde artık oda yok
Seminerler
Pozisyona girecezmi
Eminmisinnnnn
Bacım sen bugn anlattğn pozisyonla en üst leveldesin zatenHe mecbur girecez en önemli adım o onu halledebilsek zaten of araştırma yapmama lazim değişik şeyler bulmaliyimakşam krizine soktun beni
Sende seminer seminer deyip durma dağları del git adamın yanına aaaaa itiraz istemiyorum herkes bir şekilde halledecekBizde artık oda yok
Seminerler
Pozisyona girecezmi
Eminmisinnnnn
Gidememmmmm niye gidemem diye sormaSende seminer seminer deyip durma dağları del git adamın yanına aaaaa itiraz istemiyorum herkes bir şekilde halledecekaktivite enerji hadi kalkin
Adini da koydum yokus pozisyonu 06Bacım sen bugn anlattğn pozisyonla en üst leveldesin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?