Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

valla bende bilmiyorum. Hangisi daha mantıklı bilemiyorum Biri öncesi biri sonrası diyo

Bende seyi anlamiyorim doktor yum takibi yapiyor ya genelde duydugum yum catladiktan sonra iliski ye girin diyor benim kafam cok karışık o konuda

Ayy zeytin kırdım deyince anılarım depreşti limonu bol koy

Yaaaaa shshhshaha

Akşam seansını kaçırmışım

Geldim
Aaaaa çikom
Limon niye?

Ay Whitem gelmiş hosgelmis yarın sabah devam ederiz artık bacım yoksa adımı deliye çıkaracaklar
Çıkardım bile

o çok olmuyo ya eşim yoğun çalışıyor yorgun geliyor düzenli ilişki yok pek fazla
En azından bu haftayı kaçrmamaya dikkat et çikommm

Çikom snradan olgunlaşan yumurta olabilitor ondan dolayı..
Anlatmştm..
Aşılama zamanı refl olmaya yakn yumurram gelişmişti ve dr bunun her kadnda olabileceiini söylemişti yani regle kdar devam go

Ben Regl oldum hemde tam gününde
Ama bu sefer belki ha işidir diye düşünüyordum hema yine olmadı

Ne güzel anlamışsın beni canım ya kalbim temiz demi bacım
Tabi ki de kalbin güzel kalbin temiz

Bende seyi anlamiyorim doktor yum takibi yapiyor ya genelde duydugum yum catladiktan sonra iliski ye girin diyor benim kafam cok karışık o konuda
Her yumurta aynı anda catlamiyor ya ben ona bağlıyorum yani örnek gidiyorsun biri küçük biri büyük yada işte bir kaçı çatlama zamanları aynı olmayacak haliyle. O yüzden olabilir tabi bu geç döllenmenin de açıklaması olabilir bilemedim

Aaaaa çikom
Limon niye?

Çıkardım bile

En azından bu haftayı kaçrmamaya dikkat et çikommm
Kırdıktan sonra suya basmıyor musunuz bebiş limonlu sirkeli suya
Çikom snradan olgunlaşan yumurta olabilitor ondan dolayı..
Anlatmştm..
Aşılama zamanı refl olmaya yakn yumurram gelişmişti ve dr bunun her kadnda olabileceiini söylemişti yani regle kdar devam go
Evet evet bende öyle düşünüyorum zaten aynı şeyi söyledim az önce o yüzden ovu takip önemli herhalde

Evet bacım ben öyle düşünmemiştim hic haklisin çok karmaşık bir iş ya

Kesinlikle müthiş yaaaa Bi kere daha yumurta takibi yaptırmak istiyorum ama iş ten gidemiyorum ki yaaa
Başlatma işine.. Kaybedecek vaktn yok beybim

Kırdıktan sonra suya basmıyor musunuz bebiş limonlu sirkeli suya

Evet evet bende öyle düşünüyorum zaten aynı şeyi söyledim az önce o yüzden ovu takip önemli herhalde
Aynen kuzum ovu önemli..
Yok kuzum kırıyoruz sonra yumurta ayarnda tuzlu su yapıp döküyoruz suyu içine..
Üstüne 2 damla zeytintağı kapatıyoruz :)

Başlatma işine.. Kaybedecek vaktn yok beybim

Aynen kuzum ovu önemli..
Yok kuzum kırıyoruz sonra yumurta ayarnda tuzlu su yapıp döküyoruz suyu içine..
Üstüne 2 damla zeytintağı kapatıyoruz :)
Ahh ahh biliyorum da bi gün gitmesen herşey çorba oluyor neyse şu kız 15 güne gelir artık heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…