- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.841
Bana göre yumurtlamadan sonraki günler anlamsız geliyor eğer yumurtlamayı tam biliyorsak çatlamayi falan kaçırmadan yani çatladiktan sonra önemsiz bence..
Ama garantiye almak için mi sonrası da diyorlar bilemiyorum
Bende seyi anlamiyorim doktor yum takibi yapiyor ya genelde duydugum yum catladiktan sonra iliski ye girin diyor benim kafam cok karışık o konudaBana göre yumurtlamadan sonraki günler anlamsız geliyor eğer yumurtlamayı tam biliyorsak çatlamayi falan kaçırmadan yani çatladiktan sonra önemsiz bence..
Aaaaa çikomAyy zeytin kırdım deyince anılarım depreşti limonu bol koy
Yaaaaa shshhshaha
Akşam seansını kaçırmışım
Geldim
Çıkardım bileAy Whitem gelmiş hosgelmis yarın sabah devam ederiz artık bacım yoksa adımı deliye çıkaracaklar
En azından bu haftayı kaçrmamaya dikkat et çikommmo çok olmuyo ya eşim yoğun çalışıyor yorgun geliyor düzenli ilişki yok pek fazla
İyiyiz kız minnoş sen nasılsınBal0ncuk @Htceyldrm Paresilaaa @Akmerim bir mucizee Eleadora @olive_bluto veee diger herkeşsş nasilsiniz ayollll
Çikom snradan olgunlaşan yumurta olabilitor ondan dolayı..Bana göre yumurtlamadan sonraki günler anlamsız geliyor eğer yumurtlamayı tam biliyorsak çatlamayi falan kaçırmadan yani çatladiktan sonra önemsiz bence..
Mucizeeeemmmmmm hoşgeldin beybiİyiyiz kız minnoş sen nasılsın
Cağnımmm m benim hoşbuldum nasılsınMucizeeeemmmmmm hoşgeldin beybi
Tabi ki de kalbin güzel kalbin temizNe güzel anlamışsın beni canım ya kalbim temiz demi bacım
Her yumurta aynı anda catlamiyor ya ben ona bağlıyorum yani örnek gidiyorsun biri küçük biri büyük yada işte bir kaçı çatlama zamanları aynı olmayacak haliyle. O yüzden olabilir tabi bu geç döllenmenin de açıklaması olabilir bilemedimBende seyi anlamiyorim doktor yum takibi yapiyor ya genelde duydugum yum catladiktan sonra iliski ye girin diyor benim kafam cok karışık o konuda
Yavrummmmm gününde olman bile harikaaaaBen Regl oldum hemde tam gününde
Ama bu sefer belki ha işidir diye düşünüyordum hema yine olmadı
İyiyim sen nasılsınnnnCağnımmm m benim hoşbuldum nasılsın
Kesinlikle müthiş yaaaaYavrummmmm gününde olman bile harikaaaa
Süper yaaaaaa
Kırdıktan sonra suya basmıyor musunuz bebiş limonlu sirkeli suyaAaaaa çikom
Limon niye?
Çıkardım bile
En azından bu haftayı kaçrmamaya dikkat et çikommm
Evet evet bende öyle düşünüyorum zaten aynı şeyi söyledim az önce o yüzden ovu takip önemli herhaldeÇikom snradan olgunlaşan yumurta olabilitor ondan dolayı..
Anlatmştm..
Aşılama zamanı refl olmaya yakn yumurram gelişmişti ve dr bunun her kadnda olabileceiini söylemişti yani regle kdar devam go
Evet bacım ben öyle düşünmemiştim hic haklisin çok karmaşık bir iş yaTabi ki de kalbin güzel kalbin temiz
Her yumurta aynı anda catlamiyor ya ben ona bağlıyorum yani örnek gidiyorsun biri küçük biri büyük yada işte bir kaçı çatlama zamanları aynı olmayacak haliyle. O yüzden olabilir tabi bu geç döllenmenin de açıklaması olabilir bilemedim
Ay şükür kız halimize kocişime çok özlemişiz birbirimizi haftasonu püf diye geçti yine işbaşıİyiyim sen nasılsınnnn
Başlatma işine.. Kaybedecek vaktn yok beybimKesinlikle müthiş yaaaaBi kere daha yumurta takibi yaptırmak istiyorum ama iş ten gidemiyorum ki yaaa
Aynen kuzum ovu önemli..Kırdıktan sonra suya basmıyor musunuz bebiş limonlu sirkeli suya
Evet evet bende öyle düşünüyorum zaten aynı şeyi söyledim az önce o yüzden ovu takip önemli herhalde
Ahh ahh biliyorum da bi gün gitmesen herşey çorba oluyor neyse şu kız 15 güne gelir artık heraldeBaşlatma işine.. Kaybedecek vaktn yok beybim
Aynen kuzum ovu önemli..
Yok kuzum kırıyoruz sonra yumurta ayarnda tuzlu su yapıp döküyoruz suyu içine..
Üstüne 2 damla zeytintağı kapatıyoruz :)
Ooooo kocaya hazırlık mıKendimi iyi besleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?