- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.861
Eğer regl düzenli oluyorsa bir program var önerebilirim. Orada yumurtlama gününü ve önceli sonraki hamile kalma oranını; düşük, orta, yüksek şeklinde gösteriyor. Bende yumurtlamadan 1-2 gün önce ve yumurtlama gününün önemli olduğunu bilenlerdenim ama bu programda sadece yumurtlama gününün ertesi günü içinde hamile kalma oranını orta gösteriyor.valla bende bilmiyorum. Hangisi daha mantıklı bilemiyorumBiri öncesi biri sonrası diyo
Ayy gelsn artk ama bence bu regl kaçırma senAhh ahh biliyorum da bi gün gitmesen herşey çorba oluyor neyse şu kız 15 güne gelir artık heralde
Hayır kendşme koca uzaktaOoooo kocaya hazırlık mı
WhiteWings waytıımmmmm nasılsun
Kuzum ama her sperm 72 saat kalmaz kanıtlayamadılar bunu bilim adamlar..CİNSEL İLİŞKİDEN KAÇ GÜN SONRA HAMİLE KALINIR? Spermler, ilişkinden sona 72 saat vücutta kalır. Yumurtlama dönemine denk gelen bir ilişki yaşanmış ise ilişkiden sonraki 5 gün içinde hamile kalınır.
Bunu biliyormuydunuz ? 10 gün sonrasında da kanda ve gebelik testlerinde görebiliyormuşuz.
Eğer regl düzenli oluyorsa bir program var önerebilirim. Orada yumurtlama gününü ve önceli sonraki hamile kalma oranını; düşük, orta, yüksek şeklinde gösteriyor. Bende yumurtlamadan 1-2 gün önce ve yumurtlama gününün önemli olduğunu bilenlerdenim ama bu programda sadece yumurtlama gününün ertesi günü içinde hamile kalma oranını orta gösteriyor.
Aynen beyazım en iyisi gün aşırı devamkeEvet bacım ben öyle düşünmemiştim hic haklisin çok karmaşık bir iş ya
Aaa oda güzel tabiBaşlatma işine.. Kaybedecek vaktn yok beybim
Aynen kuzum ovu önemli..
Yok kuzum kırıyoruz sonra yumurta ayarnda tuzlu su yapıp döküyoruz suyu içine..
Üstüne 2 damla zeytintağı kapatıyoruz :)
İyiyim kuzum sen nasılsınWhiteWings waytıımmmmm nasılsun
Gel seninlede tıkkışlarızAynen beyazım en iyisi gün aşırı devamke
Aaa oda güzel tabi
Zeytin diyarindaniz aynı zamanda biz
Tatlım hoşgeldinbir mucizee
Kalbi güzel öğretmen aynı zamanda bir anne olabileceğini unutma dikkat et
Aaaaa çikom
Limon niye?
Çıkardım bile
En azından bu haftayı kaçrmamaya dikkat et çikommm
Geleceğimmmmmmmmm yakacağım Hatay ıGel seninlede tıkkışlarız
Cok yogunum yavrum ya vakit bulupta giremedim hic aynen bugun yumurtlama gunuMelommm nerdesn sen yavrm ya...
Yumurtlama gününmü bugün?
Oyyyy şansn bol bahtın açık olsun melomm..Cok yogunum yavrum ya vakit bulupta giremedim hic aynen bugun yumurtlama gunu
CİNSEL İLİŞKİDEN KAÇ GÜN SONRA HAMİLE KALINIR? Spermler, ilişkinden sona 72 saat vücutta kalır. Yumurtlama dönemine denk gelen bir ilişki yaşanmış ise ilişkiden sonraki 5 gün içinde hamile kalınır.
Bunu biliyormuydunuz ? 10 gün sonrasında da kanda ve gebelik testlerinde görebiliyormuşuz.
Eğer regl düzenli oluyorsa bir program var önerebilirim. Orada yumurtlama gününü ve önceli sonraki hamile kalma oranını; düşük, orta, yüksek şeklinde gösteriyor. Bende yumurtlamadan 1-2 gün önce ve yumurtlama gününün önemli olduğunu bilenlerdenim ama bu programda sadece yumurtlama gününün ertesi günü içinde hamile kalma oranını orta gösteriyor.
Oyyyy şansn bol bahtın açık olsun melomm..
Bugün gol olcak inşallaaahhh
cukulatam ile peş peşesiniz hadi bakalm
Dualar size kızlar
Evet kuzum çok şefkat duyuyorum ama 4 yaşında çocuklar da bi hayli ağırlaşmış oluyor artık eğer zorlarsam yorgun ve mutsuz bi öğretmen olabilirimSevgi dolu öğretmenim dikkat et kendine de bebelere de sende önemlisin onlarda
İnşallaaaahhhhinşallah baloncuğumn inşallah. 2020 bitmeden hepimiz hamiş kalalımmm hepimiz aynı dönemde doğuralımm buraya bebelerimizin fotolarını cicilerini atalımmmm
Biz her gün öyle kavuşsak yakarız EskişehiriOlsun daha güzel olur öyle özlem ve hasretle mod düşürme sen bari hamile kal bacım biz sürekli başkalarını tebrik edioz anlamadim bu ay en umudum sende
Bizde artık oda yok
Seminerler
Pozisyona girecezmi
Eminmisinnnnn
Bunu bana da anlatın. Ben yokuş bilmiyorumEleadora yetişşşşşş
Biz her gün öyle kavuşsak yakarız EskişehiriBen de sizden çok umutluyum kendimden değilim. Allaha sığındım tek umudum inancım kuzum
şöyle güzel bi seminer hazırla eğit kocayı evde O gelmiyosa sen git
Bunu bana da anlatın. Ben yokuş bilmiyorum
Anlat pirim öğret bana
Ooooooo afiyetler olsun baluşm harika görünüyorlar yarasın kuzumAkşam tabağım
Hadi kızlar sizde eşlerinizle yiyin
Ben tek
Anlat pirim öğret banaHaftasonu uygularım hemen çok çalışkan bi öğrenciyimdir
Ooooooo afiyetler olsun baluşm harika görünüyorlar yarasın kuzum
Kiz kardeşim bisey uyumuma sayilarima baktı dogumgunumden sonra bebek olma olasiligi yuksekmis esiminde öyle cikti aralığı bekliyozgözün aydın kaymaklım...
hadi artık senden gol bekliyoruz
Aaa askos o benim genel ruh halim bi guluyom bi sinirleniyom bi agliyomİyi diyelim iyi olalım hemşirem. Arada gülüp arada ağlıyorum ben bugün sinirlerim bozukbebeğim olmuyorduuuu
Sen nasılsın
Bende evde kedi kus bakmaca işteHep gül sen hepppp gülllll
Benim de bitti almam lazım tekrar
İş yerinde bir o yana bir bu yana çalışıp dur kuzum sen de ne var ne yok
Bunlar guzel buyumeler akmosum❤❤❤Gö* göbek büyütüyom benyuvarlanip gidiyorum yavas yavas agir agir
Aaaaa ne munasebet kiz dikkat et birak atsin kendini sen simdilik kendini ve bebisi dusun onu koruAhh ah kuzum çok yorgunum sırtıma yakıyı koydum yatıyorumBi çocuk var sınıfımda yere atıyor pat diye kendini onu kucaklayıp kaldırmaktan bebişim tutunmayacak Allah korusun
Bende iyiyim askos bildiğin seyler devam oyleİyiyiz kız minnoş sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?