Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CİNSEL İLİŞKİDEN KAÇ GÜN SONRA HAMİLE KALINIR? Spermler, ilişkinden sona 72 saat vücutta kalır. Yumurtlama dönemine denk gelen bir ilişki yaşanmış ise ilişkiden sonraki 5 gün içinde hamile kalınır.

Bunu biliyormuydunuz ? 10 gün sonrasında da kanda ve gebelik testlerinde görebiliyormuşuz.
valla bende bilmiyorum. Hangisi daha mantıklı bilemiyorum Biri öncesi biri sonrası diyo
Eğer regl düzenli oluyorsa bir program var önerebilirim. Orada yumurtlama gününü ve önceli sonraki hamile kalma oranını; düşük, orta, yüksek şeklinde gösteriyor. Bende yumurtlamadan 1-2 gün önce ve yumurtlama gününün önemli olduğunu bilenlerdenim ama bu programda sadece yumurtlama gününün ertesi günü içinde hamile kalma oranını orta gösteriyor.

Ahh ahh biliyorum da bi gün gitmesen herşey çorba oluyor neyse şu kız 15 güne gelir artık heralde
Ayy gelsn artk ama bence bu regl kaçırma sen

Ooooo kocaya hazırlık mı
Hayır kendşme koca uzakta

WhiteWings waytıımmmmm nasılsun
Eleadora

Kuzum ama her sperm 72 saat kalmaz kanıtlayamadılar bunu bilim adamlar..
Spermin kalitesinede bağlı birazda

Evet bacım ben öyle düşünmemiştim hic haklisin çok karmaşık bir iş ya
Aynen beyazım en iyisi gün aşırı devamke
Başlatma işine.. Kaybedecek vaktn yok beybim

Aynen kuzum ovu önemli..
Yok kuzum kırıyoruz sonra yumurta ayarnda tuzlu su yapıp döküyoruz suyu içine..
Üstüne 2 damla zeytintağı kapatıyoruz :)
Aaa oda güzel tabi
Zeytin diyarindaniz aynı zamanda biz

Tatlım hoşgeldin bir mucizee
Kalbi güzel öğretmen aynı zamanda bir anne olabileceğini unutma dikkat et

aaa ben hep yumurtlama öncesi ve yumurtlama gününü değerlendiriyodum acaba orda mı hata yapıyomuşum.. bundan sonrada bi yumurtalama günü sonrasını deniyim

Oyyyy şansn bol bahtın açık olsun melomm..
Bugün gol olcak inşallaaahhh

cukulatam ile peş peşesiniz hadi bakalm
Dualar size kızlar

inşallah baloncuğumn inşallah. 2020 bitmeden hepimiz hamiş kalalımmm hepimiz aynı dönemde doğuralımm buraya bebelerimizin fotolarını cicilerini atalımmmm

Sevgi dolu öğretmenim dikkat et kendine de bebelere de sende önemlisin onlarda
Evet kuzum çok şefkat duyuyorum ama 4 yaşında çocuklar da bi hayli ağırlaşmış oluyor artık eğer zorlarsam yorgun ve mutsuz bi öğretmen olabilirim Bu yüzden çabucak bu davranışı söndürmeyi ve bunu yaparken çocuğun güvende kalmasını sağlayacağım inşallah

Olsun daha güzel olur öyle özlem ve hasretle mod düşürme sen bari hamile kal bacım biz sürekli başkalarını tebrik edioz anlamadim bu ay en umudum sende
Biz her gün öyle kavuşsak yakarız Eskişehiri Ben de sizden çok umutluyum kendimden değilim. Allaha sığındım tek umudum inancım kuzum
Bizde artık oda yok
Seminerler

Pozisyona girecezmi
Eminmisinnnnn
şöyle güzel bi seminer hazırla eğit kocayı evde O gelmiyosa sen git
Bunu bana da anlatın. Ben yokuş bilmiyorum

MNbeyaz anlatabilir birteeekkk

gözün aydın kaymaklım...
hadi artık senden gol bekliyoruz
Kiz kardeşim bisey uyumuma sayilarima baktı dogumgunumden sonra bebek olma olasiligi yuksekmis esiminde öyle cikti aralığı bekliyoz
İyi diyelim iyi olalım hemşirem. Arada gülüp arada ağlıyorum ben bugün sinirlerim bozuk bebeğim olmuyorduuuu
Sen nasılsın
Aaa askos o benim genel ruh halim bi guluyom bi sinirleniyom bi agliyom niye bebegin olmasin kiz olur olur evrene guzel mesaj yolla
Hep gül sen hepppp gülllll

Benim de bitti almam lazım tekrar

İş yerinde bir o yana bir bu yana çalışıp dur kuzum sen de ne var ne yok
Bende evde kedi kus bakmaca işte
Gö* göbek büyütüyom ben yuvarlanip gidiyorum yavas yavas agir agir
Bunlar guzel buyumeler akmosum❤❤❤
Ahh ah kuzum çok yorgunum sırtıma yakıyı koydum yatıyorum Bi çocuk var sınıfımda yere atıyor pat diye kendini onu kucaklayıp kaldırmaktan bebişim tutunmayacak Allah korusun
Aaaaa ne munasebet kiz dikkat et birak atsin kendini sen simdilik kendini ve bebisi dusun onu koru
İyiyiz kız minnoş sen nasılsın
Bende iyiyim askos bildiğin seyler devam oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…