- 24 Aralık 2018
- 1.620
- 2.833
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.881
Neyleyim cevizli sucuğu, neyleyim bademi evimde salınann yar olmadıkçaAkşam tabağım
Hadi kızlar sizde eşlerinizle yiyin
Ben tek
Of of siirlere gel harikasın bacımNeyleyim cevizli sucuğu, neyleyim bademi evimde salınann yar olmadıkça
Anlat pirim öğret banaHaftasonu uygularım hemen çok çalışkan bi öğrenciyimdir
Doğum gnün ne zaamannn leeeeKiz kardeşim bisey uyumuma sayilarima baktı dogumgunumden sonra bebek olma olasiligi yuksekmis esiminde öyle cikti aralığı bekliyoz
Aaa askos o benim genel ruh halim bi guluyom bi sinirleniyom bi agliyomniye bebegin olmasin kiz olur olur evrene guzel mesaj yolla
Bende evde kedi kus bakmaca işte
Bunlar guzel buyumeler akmosum❤❤❤
Aaaaa ne munasebet kiz dikkat et birak atsin kendini sen simdilik kendini ve bebisi dusun onu koru
Bende iyiyim askos bildiğin seyler devam oyle
Haticeeemmm mutfağaaaaaaa
Ahahahahaha düz duvara tırmanmayalımNeyleyim cevizli sucuğu, neyleyim bademi evimde salınann yar olmadıkça
YaparsıııınnnnnnnnnnnYooo hayır yapamam
Özel çocuk kuzum kendi bedeninin bilincinde değil çok kötü yaralanabilir. Güvenliğini sağlayacağım sonra daha kaldırmayacağımKiz kardeşim bisey uyumuma sayilarima baktı dogumgunumden sonra bebek olma olasiligi yuksekmis esiminde öyle cikti aralığı bekliyoz
Aaa askos o benim genel ruh halim bi guluyom bi sinirleniyom bi agliyomniye bebegin olmasin kiz olur olur evrene guzel mesaj yolla
Bende evde kedi kus bakmaca işte
Bunlar guzel buyumeler akmosum❤❤❤
Aaaaa ne munasebet kiz dikkat et birak atsin kendini sen simdilik kendini ve bebisi dusun onu koru
Bende iyiyim askos bildiğin seyler devam oyle
Bacım kk yi toptan kapatırlar yapmayın surda iki muhabbet edioz bırakın burda kalabileyimDoğum gnün ne zaamannn leeee
Ahahahahaha düz duvara tırmanmayalım
Yaparsıııınnnnnnnnnnnolive_bluto yaparrr demiiiii
Sana şifreli mesaj yazıcam. Burası Muştur yolu yokuştur diye sen hemen bana bi el at üstatkızlar abartıyor bacım yok yani öyle sıradan birşey di sadece bak bakalim bu ay olmazsa obur ay özelden yazarım
Bacım kk yi toptan kapatırlar yapmayın surda iki muhabbet edioz bırakın burda kalabileyim
Sana şifreli mesaj yazıcam. Burası Muştur yolu yokuştur diye sen hemen bana bi el at üstat
Yokuş aşağı yattım kaldım ben o yari birşey sandımSana şifreli mesaj yazıcam. Burası Muştur yolu yokuştur diye sen hemen bana bi el at üstat
İnsallah canimin iciOyyyy şansn bol bahtın açık olsun melomm..
Bugün gol olcak inşallaaahhh
@cukulatam ile peş peşesiniz hadi bakalm
Dualar size kızlar
Yollaya yollaya bir hal oldum zaten birazda evren bana yollasaAaa askos o benim genel ruh halim bi guluyom bi sinirleniyom bi agliyomniye bebegin olmasin kiz olur olur evrene guzel mesaj yolla
KoşuyorumHaticeeemmm mutfağaaaaaaa
ÖleceeğiimmmmmYokuş aşağı yattım kaldım ben o yari birşey sandım
Yokuş aşağı salinda gel hoPladaa gel ziplada gel
Koşşşş hergn düzenliiiiiYollaya yollaya bir hal oldum zaten birazda evren bana yollasa
Koşuyorum
8 aralik askoDoğum gnün ne zaamannn leeee
Ahahahahaha düz duvara tırmanmayalım
Yaparsıııınnnnnnnnnnnolive_bluto yaparrr demiiiii
Ee evren sana mesajı yollamis gerisi sende artık daha napsin rüyana bile gelmis bebekkkkÖzel çocuk kuzum kendi bedeninin bilincinde değil çok kötü yaralanabilir. Güvenliğini sağlayacağım sonra daha kaldırmayacağım
Ayy her falda hamile görüyorlar beniBi zamabı gelmedi kuzum senin hemen olsun. Ben de rüyamda çiğ yumurta yedim evlat demekmiş
Evrenin mesajını ben iletiyorum sana cok yakinda besik bakmaya baslayacaksinYollaya yollaya bir hal oldum zaten birazda evren bana yollasa
Koşuyorum
Olmaz cok varrrr bekleyemeyiz8 aralik asko
Ee evren sana mesajı yollamis gerisi sende artık daha napsin rüyana bile gelmis bebekkkk
Evrenin mesajını ben iletiyorum sana cok yakinda besik bakmaya baslayacaksin❤
Of of siirlere gel harikasın bacım
Etiket yapmayı unutmama kaç puanAynen beyazım en iyisi gün aşırı devamke
Aaa oda güzel tabi
Zeytin diyarindaniz aynı zamanda biz
Tatlım hoşgeldin @bir mucizee
Kalbi güzel öğretmen aynı zamanda bir anne olabileceğini unutma dikkat et
Jshsha eminmisin bakBiz her gün öyle kavuşsak yakarız EskişehiriBen de sizden çok umutluyum kendimden değilim. Allaha sığındım tek umudum inancım kuzum
şöyle güzel bi seminer hazırla eğit kocayı evde O gelmiyosa sen git
Bunu bana da anlatın. Ben yokuş bilmiyorum
Bayıra karşı yatır beni? Tırmala beni kaşı beni?Yokuş aşağı yattım kaldım ben o yari birşey sandım
Kız bu mesajı camiye yardım ses tonuyla okudumÖleceeğiimmmmm
Koşşşş hergn düzenliiiii
Haydi kızlarrrr eşlere spermlere takviyeeeeee
Boş durmayınnnnn
8 aralik asko
Ee evren sana mesajı yollamis gerisi sende artık daha napsin rüyana bile gelmis bebekkkk
Evrenin mesajını ben iletiyorum sana cok yakinda besik bakmaya baslayacaksin❤
Kelimelerim tükendi djshjajajajajajajajYokuş aşağı yattım kaldım ben o yari birşey sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?