Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaaaa tam hayalim resmi atmasaydın iyiydi

yok bacim bu ayi kapattik önümüzdeki ay için hazir olun ama
Beyazım neyseki regl zamano ilişki yasakkk
Yksa enişte ne ederdi bilmiyom

Şimdi öyle sevimli sevimli yazarak altına bide kek ekleyerek bizi kandırabileceğinimi sanıyorsunnnnn yemezleerrrrr

Regl olcak diye atarlanıyor
Bende oluyorum beraber atarlanicaz
Hadi hadi aldatiyorsun bizi başka topiklerde görüyorum

Marka oldum kız ada bak
Herilt yani ne sandın

Değilim malesef bebeğim öldü mucizemi kaybettim bi süre girmem buraya kendinize iyi bakın..
Canım çok üzgünüm. İyi şeyleri paylaşıp moral bulurken kötü şeylere de destek olmak isteriz olabildiğince. Sakın kendini o üzüntü içinde yalnız hissetme, pek çok insan malesef bu acıyı yaşıyor. Kendi kendine yaşamaya çalışıp zorlaştırma süreci kendine. Sevdiklerinden destek al lütfen. Şimdi konuşmak için hazır olmayabilirsin ama biraz toparlanınca mutlaka sebebini araştır canım aynı acıları yaşamamak için. Lütfen sen de kendine iyi bak..

Sizin yüzünüzden dedektif oldum he
Birini daha yakaladım da onu güncellemedim
Bakak görek bizi hatırlayacak mı diğeri
Ayrıca afiyet şifa olsun canım

Beyazım neyseki regl zamano ilişki yasakkk
Yksa enişte ne ederdi bilmiyom

Şimdi öyle sevimli sevimli yazarak altına bide kek ekleyerek bizi kandırabileceğinimi sanıyorsunnnnn yemezleerrrrr
Kiz enişteni o zamana ancak hareketlendiririm anladin sen konuşturma beni o şu an halay çekiyor yum geçti diye

Aaaaaaa tam hayalim resmi atmasaydın iyiydi
Yaa sever miisn canım, sizlere de birer dilim vereyim bari , valla benim büyük sıkıntı bu tatlı bağımlılığı yememek lazım bu süreçte ama yani yemek yemesemolur modundayım tatlısız eksik hissediyorum
Yaa o kadar yazdıktan sonra kekle tavlarım diyordum ama siz zor çıktınız kız kocama yapsam hemen affederdi özlemişim vallaa ama yaa acıyın bana
Hadi hadi aldatiyorsun bizi başka topiklerde görüyorum
Hahaha valla etiketlenince sürekli bildirim geliyor öyle görüyorum daha çözemedim hala bir de yoğun olunca hep sadece alıntı msjlara bakabildim inanın ki
Siz ilk aşkımsınız ya girmeden de ben aylarca takip ettim sizi üye olmadan
Sizin yüzünüzden dedektif oldum he
Birini daha yakaladım da onu güncellemedim
Bakak görek bizi hatırlayacak mı diğeri
Ayrıca afiyet şifa olsun canım
Hahahah koca yürekli Paresilaaa valla teşekkür ederim gelmeyenleri güncelleme bence de hıhh bence de hayırsızlar cık cık cık
Ben hiç kayboluyor muyum öyle ortadan cık cık cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…