- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.201
Marka oldum kız ada bakYumurtlamaya saklıyor o pozisyonları yokuş 06 James beyaz
Aaaaaaa tam hayalim resmi atmasaydın iyiydiYaaa kızlaaar harikasınız yaa hahhaha ya beni linç etmeyinnn açıklayabilirimmm hakim beyyy
Öncelikle belirtiyorum ki haftasonu dahil inanılmaz yoğun bir zamandan geçiyorum gece gündüz sabah kavramı kalmadı. Akademik insan olmak zor zanaatşaka bir yana gerçekten o kadar yoruldum ki gözümü açık bile tutamıyorum acıyor batıyor artık yorgunluktan. Sizleri çok özledim halbuki ama doğru düzgün telefonu elime alamıyorum bile bu ara. Girdim mi de yakalayamıyorum çok hızlısınız anacım
Başka topic de etiketlendikçe alıntılandıkça gördüğüm için bazen hızlıca cevap yazıp çıkıyorum bazen onların da hepsini sonradan görüyorumo nedenle sizi de ara ara okudum ama yetişemedim valla yoksa aklımdasınız her ne kadar linçlensem ve triplensem de sevgili Paresilaaa sağolsun batımı bile yakalamış yazmış sevgili Bal0ncuk bulayım diye etiketlemiş işe de yaramış MNbeyaz beni şikayet etmiş ama olsun o da beni hatırlamış
Siz nasılsınız bakalım kızlar şu an kafam ağrıdan ölüyor ve bu gece de çalışıp sabahlamam lazımEkim ayından sonra belki biraz rahatladım diye umuyorum ama bizim iş de belli olmuyor biri bitiyor biri başlıyor
Bal0ncuk özellikle seni anlamadım gizemli konuşmuşsun İstanbul'a tedaviye mi gittin yoksa neler oldu naptın? Her şey yolunda mı?
Daha yumurtlama olmamış canım ama az kalmış devam et yapmaya. Aynen t c kadar koyu hatta daha koyu olmalı.
Yaaa az önce aynı iştah geldi eşim yapma yapma dedi ama dayanamadım ve sonuuçç ektedirrbol soslu ıslak kekk
Beyazım neyseki regl zamano ilişki yasakkkyok bacim bu ayi kapattik önümüzdeki ay için hazir olun ama
Şimdi öyle sevimli sevimli yazarak altına bide kek ekleyerek bizi kandırabileceğinimi sanıyorsunnnnn yemezleerrrrrYaaa kızlaaar harikasınız yaa hahhaha ya beni linç etmeyinnn açıklayabilirimmm hakim beyyy
Öncelikle belirtiyorum ki haftasonu dahil inanılmaz yoğun bir zamandan geçiyorum gece gündüz sabah kavramı kalmadı. Akademik insan olmak zor zanaatşaka bir yana gerçekten o kadar yoruldum ki gözümü açık bile tutamıyorum acıyor batıyor artık yorgunluktan. Sizleri çok özledim halbuki ama doğru düzgün telefonu elime alamıyorum bile bu ara. Girdim mi de yakalayamıyorum çok hızlısınız anacım
Başka topic de etiketlendikçe alıntılandıkça gördüğüm için bazen hızlıca cevap yazıp çıkıyorum bazen onların da hepsini sonradan görüyorumo nedenle sizi de ara ara okudum ama yetişemedim valla yoksa aklımdasınız her ne kadar linçlensem ve triplensem de sevgili Paresilaaa sağolsun batımı bile yakalamış yazmış sevgili Bal0ncuk bulayım diye etiketlemiş işe de yaramış MNbeyaz beni şikayet etmiş ama olsun o da beni hatırlamış
Siz nasılsınız bakalım kızlar şu an kafam ağrıdan ölüyor ve bu gece de çalışıp sabahlamam lazımEkim ayından sonra belki biraz rahatladım diye umuyorum ama bizim iş de belli olmuyor biri bitiyor biri başlıyor
Bal0ncuk özellikle seni anlamadım gizemli konuşmuşsun İstanbul'a tedaviye mi gittin yoksa neler oldu naptın? Her şey yolunda mı?
Daha yumurtlama olmamış canım ama az kalmış devam et yapmaya. Aynen t c kadar koyu hatta daha koyu olmalı.
Yaaa az önce aynı iştah geldi eşim yapma yapma dedi ama dayanamadım ve sonuuçç ektedirrbol soslu ıslak kekk
Bende oluyorum beraber atarlanicazRegl olcak diye atarlanıyor
Hadi hadi aldatiyorsun bizi başka topiklerde görüyorumYaaa kızlaaar harikasınız yaa hahhaha ya beni linç etmeyinnn açıklayabilirimmm hakim beyyy
Herilt yani ne sandınMarka oldum kız ada bak
Canım çok üzgünüm. İyi şeyleri paylaşıp moral bulurken kötü şeylere de destek olmak isteriz olabildiğince. Sakın kendini o üzüntü içinde yalnız hissetme, pek çok insan malesef bu acıyı yaşıyor. Kendi kendine yaşamaya çalışıp zorlaştırma süreci kendine. Sevdiklerinden destek al lütfen. Şimdi konuşmak için hazır olmayabilirsin ama biraz toparlanınca mutlaka sebebini araştır canım aynı acıları yaşamamak için. Lütfen sen de kendine iyi bak..Değilim malesef bebeğim öldü mucizemi kaybettim bi süre girmem buraya kendinize iyi bakın..
Helal olsun çikommm yumuşamaBende oluyorum beraber atarlanicaz
Hadi hadi aldatiyorsun bizi başka topiklerde görüyorum
Herilt yani ne sandın
Sizin yüzünüzden dedektif oldum heYaaa kızlaaar harikasınız yaa hahhaha ya beni linç etmeyinnn açıklayabilirimmm hakim beyyy
Kiz enişteni o zamana ancak hareketlendiririm anladin sen konuşturma beni o şu an halay çekiyor yum geçti diyeBeyazım neyseki regl zamano ilişki yasakkk
Yksa enişte ne ederdi bilmiyom
Şimdi öyle sevimli sevimli yazarak altına bide kek ekleyerek bizi kandırabileceğinimi sanıyorsunnnnn yemezleerrrrr
Nayn naynn naynnn yumusamam
Kim satıldı ben mi yanlız tuşa bastın bacım kaldır ayağını
Keke tav olmadnmıKim satıldı ben mi yanlız tuşa bastın bacım kaldır ayağını
Alır aklını bak heeyyyKim satıldı ben mi yanlız tuşa bastın bacım kaldır ayağını
Heytt her zaman ilk tercih olmalıyız
Kim ben mi hic de bile sadece bir anlık bir hayale kapıldım ama tavrına bakarsan hala aynı yaniKeke tav olmadnmı
Kim ben mi hic de bile sadece bir anlık bir hayale kapıldım ama tavrına bakarsan hala aynı yani
Yaa sever miisn canım, sizlere de birer dilim vereyim bariAaaaaaa tam hayalim resmi atmasaydın iyiydi
Yaa o kadar yazdıktan sonra kekle tavlarım diyordum amaŞimdi öyle sevimli sevimli yazarak altına bide kek ekleyerek bizi kandırabileceğinimi sanıyorsunnnnn yemezleerrrrr
Hahaha valla etiketlenince sürekli bildirim geliyor öyle görüyorumHadi hadi aldatiyorsun bizi başka topiklerde görüyorum
Hahahah koca yürekliSizin yüzünüzden dedektif oldum he
Birini daha yakaladım da onu güncellemedim
Bakak görek bizi hatırlayacak mı diğeri
Ayrıca afiyet şifa olsun canım
Ağır trip atacam şimdi hazır olun
Ağır trip atacam şimdi hazır olun
U Uzaygemisi35 görüyoruz diğer gebelik topiğin de alıntıları sayfa sayfa yapıştırıyorsun bize gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?