Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam menekse hoşgeldin
hosbuldum

U Uzaygemisi35 yine bizi bulamamıştır
kesin kesin
O başka topiklere takılıyor U Uzaygemisi35
Başka yerde gördüm regl tarihi var hıhhhh
Neyseki sevdirdi kendini güncelledim U Uzaygemisi35
Bende gördüm evet onu
Yaaa kızlaaar harikasınız yaa hahhaha ya beni linç etmeyinnn açıklayabilirimmm hakim beyyy

Öncelikle belirtiyorum ki haftasonu dahil inanılmaz yoğun bir zamandan geçiyorum gece gündüz sabah kavramı kalmadı. Akademik insan olmak zor zanaat şaka bir yana gerçekten o kadar yoruldum ki gözümü açık bile tutamıyorum acıyor batıyor artık yorgunluktan. Sizleri çok özledim halbuki ama doğru düzgün telefonu elime alamıyorum bile bu ara. Girdim mi de yakalayamıyorum çok hızlısınız anacım

Başka topic de etiketlendikçe alıntılandıkça gördüğüm için bazen hızlıca cevap yazıp çıkıyorum bazen onların da hepsini sonradan görüyorum o nedenle sizi de ara ara okudum ama yetişemedim valla yoksa aklımdasınız her ne kadar linçlensem ve triplensem de sevgili Paresilaaa sağolsun batımı bile yakalamış yazmış sevgili Bal0ncuk bulayım diye etiketlemiş işe de yaramış MNbeyaz beni şikayet etmiş ama olsun o da beni hatırlamış

Siz nasılsınız bakalım kızlar şu an kafam ağrıdan ölüyor ve bu gece de çalışıp sabahlamam lazım Ekim ayından sonra belki biraz rahatladım diye umuyorum ama bizim iş de belli olmuyor biri bitiyor biri başlıyor

Bal0ncuk özellikle seni anlamadım gizemli konuşmuşsun İstanbul'a tedaviye mi gittin yoksa neler oldu naptın? Her şey yolunda mı?
Kızlar
Bu ovulasyon testinde test çizgisinin kontrol çizgisi kadar kopkoyu mu olmask gerekiyor? Takvime göre yumurtlama dönemlerimdeyim ama test bu şekildeEki Görüntüle 2704318
Daha yumurtlama olmamış canım ama az kalmış devam et yapmaya. Aynen t c kadar koyu hatta daha koyu olmalı.
Canım çok fena tatlı şeyler yemek istiyor yaaaa tutamayrum kendimi
Yaaa az önce aynı iştah geldi eşim yapma yapma dedi ama dayanamadım ve sonuuçç ektedirr bol soslu ıslak kekk

Eklentiler

• IMG_20201013_194952_N.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…