- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.221
Yooooğğğ sevmiyom artık kesinlikle yemem ısrar etmeYaa sever miisn canım, sizlere de birer dilim vereyim bari, valla benim büyük sıkıntı bu tatlı bağımlılığı yememek lazım bu süreçte ama yani yemek yemesemolur modundayım tatlısız eksik hissediyorum
Yaa o kadar yazdıktan sonra kekle tavlarım diyordum amasiz zor çıktınız kız kocama yapsam hemen affederdi özlemişim vallaa ama yaa acıyın bana
Hahaha valla etiketlenince sürekli bildirim geliyor öyle görüyorumdaha çözemedim hala bir de yoğun olunca hep sadece alıntı msjlara bakabildim inanın ki
Siz ilk aşkımsınız ya girmeden de ben aylarca takip ettim sizi üye olmadan
Hahahah koca yürekliParesilaaa valla teşekkür ederim gelmeyenleri güncelleme bence de hıhh bence de hayırsızlar cık cık cık
Ben hiç kayboluyor muyum öyle ortadan cık cık cık
Bence çatlamış bugün ama usta baloncuk şimdi yorumlarKizlar catlamaya dönmüş mu sizcede yani yarin mi catlar suan catlamis mi?
Çatlamş kuzucum gözün aydınKizlar catlamaya dönmüş mu sizcede yani yarin mi catlar suan catlamis mi?
Ama ama amaNayn naynn naynnn yumusamam
Hahaha ya hani çok severdin her şey yalan mıydı yaşandı bitti saygısızca mıKim satıldı ben mi yanlız tuşa bastın bacım kaldır ayağını
Yaa ama ama işe yarardı yaaa olmadı mı
Ya valla siz ilk göz ağrımsınız ya Allah'ım valla aldatanlar yakalanınca nasıl hissediyormuş anladım büyük stres valla yapmasın kimse böyle bişi çok korkunç açıklayabilirim deyip açıklayamıyorsun hellpp
Sevmiştin keki beyazım bak beyaz çikolatalı tarifim de var olmaa mı?Kim ben mi hic de bile sadece bir anlık bir hayale kapıldım ama tavrına bakarsan hala aynı yani
Ya sen naptın nasıl yetiştirdin böyle nizam böyle disiplin hiçbir Orduda yok anacım ben bir tırstım valla
Yaaa hahahah anam siz bana kamera falan mı yerleştiriniz ben bi tırstım vallaAğır trip atacam şimdi hazır olun
U Uzaygemisi35 görüyoruz diğer gebelik topiğin de alıntıları sayfa sayfa yapıştırıyorsun bize gelince
Artık yutmayız sen bizi sevmiyorsunAma ama amabak kahve de yaparım yanına
Hahaha ya hani çok severdin her şey yalan mıydı yaşandı bitti saygısızca mı
Ya valla siz ilk göz ağrımsınız ya Allah'ım valla aldatanlar yakalanınca nasıl hissediyormuş anladım büyük stres valla yapmasın kimse böyle bişi çok korkunç açıklayabilirim deyip açıklayamıyorsun hellpp
Sevmiştin keki beyazım bak beyaz çikolatalı tarifim de var olmaa mı?
Ya sen naptın nasıl yetiştirdin böyle nizam böyle disiplin hiçbir Orduda yok anacım ben bir tırstım valla
Yaaa hahahah anam siz bana kamera falan mı yerleştiriniz ben bi tırstım vallabak burda da öyle yapıyım ama ben bunu yazarken siz yüz tane daha yazıyonuz yetişemiyom ki bacımm orda böyle olmuyor
Çatlamış bence de canım atla enişteyeKizlar catlamaya dönmüş mu sizcede yani yarin mi catlar suan catlamis mi?
Ama çok güzel olmuş soslu sosluYooooğğğ sevmiyom artık kesinlikle yemem ısrar etme
Yaa bak ben haftasonu eğitim arasında bile senin İstanbul muhabbetini yakaladım ve aklımda kaldı ne yaptı bu kız gitti mi diyeArtık yutmayız sen bizi sevmiyorsun
Yetişme anacım ne uğraşıyorsun nerden yakaliyorsan ordan dal konuya günaydın de nasılsınız de ben iyiyim de ama de yaniAma ama amabak kahve de yaparım yanına
Hahaha ya hani çok severdin her şey yalan mıydı yaşandı bitti saygısızca mı
Sevmiştin keki beyazım bak beyaz çikolatalı tarifim de var olmaa mı?
Yaaa hahahah anam siz bana kamera falan mı yerleştiriniz ben bi tırstım vallabak burda da öyle yapıyım ama ben bunu yazarken siz yüz tane daha yazıyonuz yetişemiyom ki bacımm orda böyle olmuyor
Hsshgshshshshs bir yerlerden tutunma çabalarıYaa bak ben haftasonu eğitim arasında bile senin İstanbul muhabbetini yakaladım ve aklımda kaldı ne yaptı bu kız gitti mi diyebence bu tikkate değer
Evet haklısın canım benim en büyük hatam o oldu bir de galiba. Baştan sona okumayıp direkt yazınca kimseyle ilgilenmiyormuş gibi hissediyorum. Ayıp oluyor gibi geliyor. Orada öyle bir muhabbet dönerken arada böyle günaaydınn diye işyerine dalan gıcık insan olmak istememYetişme anacım ne uğraşıyorsun nerden yakaliyorsan ordan dal konuya günaydın de nasılsınız de ben iyiyim de ama de yani
Yaa bak ben haftasonu eğitim arasında bile senin İstanbul muhabbetini yakaladım ve aklımda kaldı ne yaptı bu kız gitti mi diyebence bu tikkate değer
Gerçekten merak ettim valla aileden biri gibi oluyor herkesin süreci az veya çok aklımda kalıyor, ne bileyim birinin adet günü birinin test sonucu birinin yumurtlaması diye.. ama işte yetişemiyorum dşye hep geri durdum sağol canımHsshgshshshshs bir yerlerden tutunma çabalarıoyy kıyamam ya tamam yeter
Yarın sabah 7:30 da iş başı hdhshshshEvet haklısın canım benim en büyük hatam o oldu bir de galiba. Baştan sona okumayıp direkt yazınca kimseyle ilgilenmiyormuş gibi hissediyorum. Ayıp oluyor gibi geliyor. Orada öyle bir muhabbet dönerken arada böyle günaaydınn diye işyerine dalan gıcık insan olmak istememo nedenle biraz kaçırınca yakalayamıvam diye yazmıyorum galiba tamam bundan sonra öyle yapçam şimdi sen öyle deyince mantıklı geldi
Oooooo 10 parmağnda 10 marifet valla bizim hatunun.. Helal kız sana
Hahahah bence zamanı geldi baluşş bak gerçekten hak ettimKızlarrrrrr müsadenizle yumuşayabilirmiyim
İnsallah kuzum bu aksamki iside hallettik cok sukurÇatlamş kuzucum gözün aydın
Dua et bebegim ya yaptik insallah tutar
Aynen canim zipladim hemenÇatlamış bence de canım atla enişteye
Devam kız.. Bırakma sakın
Nasılsn menekse
Senide tanıyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?