Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yooooğğğ sevmiyom artık kesinlikle yemem ısrar etme

Nayn naynn naynnn yumusamam
Ama ama ama bak kahve de yaparım yanına
Kim satıldı ben mi yanlız tuşa bastın bacım kaldır ayağını
Hahaha ya hani çok severdin her şey yalan mıydı yaşandı bitti saygısızca mı
Yaa ama ama işe yarardı yaaa olmadı mı

Alır aklını bak heeyyy Bal0ncuk

Heytt her zaman ilk tercih olmalıyız
Ya valla siz ilk göz ağrımsınız ya Allah'ım valla aldatanlar yakalanınca nasıl hissediyormuş anladım büyük stres valla yapmasın kimse böyle bişi çok korkunç açıklayabilirim deyip açıklayamıyorsun hellpp
Kim ben mi hic de bile sadece bir anlık bir hayale kapıldım ama tavrına bakarsan hala aynı yani
Sevmiştin keki beyazım bak beyaz çikolatalı tarifim de var olmaa mı?
Ya sen naptın nasıl yetiştirdin böyle nizam böyle disiplin hiçbir Orduda yok anacım ben bir tırstım valla
Ağır trip atacam şimdi hazır olun

U Uzaygemisi35 görüyoruz diğer gebelik topiğin de alıntıları sayfa sayfa yapıştırıyorsun bize gelince
Yaaa hahahah anam siz bana kamera falan mı yerleştiriniz ben bi tırstım valla bak burda da öyle yapıyım ama ben bunu yazarken siz yüz tane daha yazıyonuz yetişemiyom ki bacımm orda böyle olmuyor

Artık yutmayız sen bizi sevmiyorsun

Yetişme anacım ne uğraşıyorsun nerden yakaliyorsan ordan dal konuya günaydın de nasılsınız de ben iyiyim de ama de yani

Yetişme anacım ne uğraşıyorsun nerden yakaliyorsan ordan dal konuya günaydın de nasılsınız de ben iyiyim de ama de yani
Evet haklısın canım benim en büyük hatam o oldu bir de galiba. Baştan sona okumayıp direkt yazınca kimseyle ilgilenmiyormuş gibi hissediyorum. Ayıp oluyor gibi geliyor. Orada öyle bir muhabbet dönerken arada böyle günaaydınn diye işyerine dalan gıcık insan olmak istemem o nedenle biraz kaçırınca yakalayamıvam diye yazmıyorum galiba tamam bundan sonra öyle yapçam şimdi sen öyle deyince mantıklı geldi

Hsshgshshshshs bir yerlerden tutunma çabaları oyy kıyamam ya tamam yeter
Gerçekten merak ettim valla aileden biri gibi oluyor herkesin süreci az veya çok aklımda kalıyor, ne bileyim birinin adet günü birinin test sonucu birinin yumurtlaması diye.. ama işte yetişemiyorum dşye hep geri durdum sağol canım

Yarın sabah 7:30 da iş başı hdhshshsh şaka şaka gel sarılıp barışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…