- 19 Kasım 2019
- 53.658
- 136.239
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.341
biz normal değiliz zaten bacımBenimde bir anda geliyor daha kotu bir sok yasatiyoro da benim gibi normal degil
Bence ben yumurtladm yaaa reglm bitti ben 3'4 gun sonrasinda basladim ya brnce o ara pirtlattim bençok stres yapmıştım ondan olabilir... bence sen ya bi yerde hata yaptın.. ya testte sıkıntı çıktı yada yumurtlamadn
zaten başka seçenek kalmıyor
ama elindekileri bitir bari
bekliyoruz sessizceBen oglani gotureyim donuste de yuruyorum iyi geliyor kalın saglicakla ben yokken fazla kaynatmayın ha
bak oda olabilir ama bu durumda regl tarihin öne çekmeli amaBence ben yumurtladm yaaa reglm bitti ben 3'4 gun sonrasinda basladim ya brnce o ara pirtlattim ben
Öyle be canım insanları anlayamıyorsun... Bir hafta sonra olsa suni sancı ile doğuracağım bebek pıhtıymış!!! o zaman öğrendim!!!Paresilaaa gerçekten çok kötü oldum ben de, çok haklısın her satırda
U Uzaygemisi35 evet, insanlar fazla odun çoğu zaman, bazı şeyleri önemsizleştirirerek karşı tarafa yardımcı olduklarını sanıyorlar ama çok doğru bir yaklaşım değil bu. AMAAAAN NE VAR Kİ denecek konu mu bu yani çüş, daha ne olsun?
Aynen ona yine de çok güvenemeyebilirdimistnbulda bir yer varmış orada anestezisiz hiç ama hiç birşey hissetmiyormulşsun
hemen bitiyormuş
ben hatayda olduğum için öyle imknım yoktu o yüzden güvenmedim
200 tl fazla veririm anestezili çekilirim dedm
Evet evet aynen öyle, bizim ülkemizde insanlar genelde böyle bir savunma şekliyle sakinleştirmeye çalışıyorlar. Halbuki karşı tarafa verdiği Duygu sadece anlaşılamama hissi. Önce dur bi o duygusunu anla, yanında ol, sen öyle desen de demesen de o insan o an bi acı bir üzüntü yaşıyor önce bir ona hak ver onu anla dinle. Ondan sonra alternatif olasılıkları o kişi hazır olduğunda konuşursun zaten. Bilemiyoruz duygu regülasyonunu gerçekten. Çocuk ağlayınca kızan, düşünce döven bir milletiz neticede. Duygu düzenlemeyi öğrenemeyen empati kuramayan insanlar olarak yetişkin olup böyle tepkiler veriyorlar sonra.Paresilaaa gerçekten çok kötü oldum ben de, çok haklısın her satırda
U Uzaygemisi35 evet, insanlar fazla odun çoğu zaman, bazı şeyleri önemsizleştirirerek karşı tarafa yardımcı olduklarını sanıyorlar ama çok doğru bir yaklaşım değil bu. AMAAAAN NE VAR Kİ denecek konu mu bu yani çüş, daha ne olsun?
yok kuzum oldum sayılır artık.. hem zaten benim regl belirtilerim ve sancılarım öyle azımsanacak düzeyde değil maalesefsen yinede içmesenmi
ay bide benm regl sökülmeden ağırmaz.. ama söküldüğü anda dünya başıma yıkılır
Hmmmmbak oda olabilir ama bu durumda regl tarihin öne çekmeli ama
ben hatayda 750 tl yaptırmıştım anestezili.. gözümü kapadım açtım herşey bitmişti.. eşim dışarda bekliyordu sordumAynen ona yine de çok güvenemeyebilirdimne kadara yapıldı kuzu tüm işlem ?
Evet evet aynen öyle, bizim ülkemizde insanlar genelde böyle bir savunma şekliyle sakinleştirmeye çalışıyorlar. Halbuki karşı tarafa verdiği Duygu sadece anlaşılamama hissi. Önce dur bi o duygusunu anla, yanında ol, sen öyle desen de demesen de o insan o an bi acı bir üzüntü yaşıyor önce bir ona hak ver onu anla dinle. Ondan sonra alternatif olasılıkları o kişi hazır olduğunda konuşursun zaten. Bilemiyoruz duygu regülasyonunu gerçekten. Çocuk ağlayınca kızan, düşünce döven bir milletiz neticede. Duygu düzenlemeyi öğrenemeyen empati kuramayan insanlar olarak yetişkin olup böyle tepkiler veriyorlar sonra.
sıcak tut kendini çikomyok kuzum oldum sayılır artık.. hem zaten benim regl belirtilerim ve sancılarım öyle azımsanacak düzeyde değil maalesef
yani başka bir şeyle karıştıramayacağım kadar şiddetli
çözeersin kuzumHmmmm
ay ne bileym baloncuk ben hicbisi anlamadim yaaa isyaaaggnnnnn diye bagirasim varrr
son 3 gündür konumuz...Hadi bakalım kızlar o zaman neşelenme politikası gereği eşlerinize ne yediriyor içiriyorsunuz bakalımben hiç dikkat etmiyorum böyle şeylere edeyim mi ya bilemedim gülesim geliyor i
Süpermiş canım yine de yalnız gitmemek lazım. Bakalım öyle derse bir dahakş ay ben de anlatırım ama inşallah gerek kalmazben hatayda 750 tl yaptırmıştım anestezili.. gözümü kapadım açtım herşey bitmişti.. eşim dışarda bekliyordu sordum
10 dk anca olmuştur dedi.. kalktım eve gittim gayet yürüdümsorun yok
Ben promenk, ceviz ve iki türlü bal yediriyorum, önceden çakşır da içirtmiştim ama fazlası çok zarar diye bıraktım onuHadi bakalım kızlar o zaman neşelenme politikası gereği eşlerinize ne yediriyor içiriyorsunuz bakalımben hiç dikkat etmiyorum böyle şeylere edeyim mi ya bilemedim gülesim geliyor i
eşin sperm testi verecekse en az 3 gün en fazla 7 diyorlar ama 7 çok yanlış.. en fazla 5 gün perhizli olsun...Süpermiş canım yine de yalnız gitmemek lazım. Bakalım öyle derse bir dahakş ay ben de anlatırım ama inşallah gerek kalmaz
Multi vitamin olarak neler kullanıyorsunuz? Zeytinyağı bana çok ağır geliyor ya sağlıklı ne varsa aram hep çok kötüson 3 gündür konumuz...
birincisi multivitaminler... takviyeler önemli bence...
ikincisi badem ceviz fındık.. cevizli sucuk...
üçüncüsü ben şahsen yemeklerde sadece zeytinyağı kullanıyorm.. hayatımızdan çıkardık o hazır ayçiçek yağlarını felan
bol bol domates yediriyorum eşime
sebze yemeklerinde en güzeli zeytinyağı.. bende sebze hiç tüketmezdim ama bebek istedikten sonra ne kadar önemli olduğunu anladım... bir doktorum bana hormonlar için zerzevat tüket demişti.. ben ki soğanı ağzına almayan bal0ncuk zerzevat yiyecekti mümkün değilMulti vitamin olarak neler kullanıyorsunuz? Zeytinyağı bana çok ağır geliyor ya sağlıklı ne varsa aram hep çok kötüçoğu sebzeyi birkaç yıldır yemeye başladım düşünün hala daha çoğuyla aram yok varsa yoksa dünkü gibi tatlı yiyeyim modundayım..
Ne güzel yapmışsınız valla bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?