Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok stres yapmıştım ondan olabilir... bence sen ya bi yerde hata yaptın.. ya testte sıkıntı çıktı yada yumurtlamadn
zaten başka seçenek kalmıyor
ama elindekileri bitir bari
Bence ben yumurtladm yaaa reglm bitti ben 3'4 gun sonrasinda basladim ya brnce o ara pirtlattim ben

Öyle be canım insanları anlayamıyorsun... Bir hafta sonra olsa suni sancı ile doğuracağım bebek pıhtıymış!!! o zaman öğrendim!!!
Neyse ya neşelenelimmm... Burda moral bozucu herşey yasak

istnbulda bir yer varmış orada anestezisiz hiç ama hiç birşey hissetmiyormulşsun
hemen bitiyormuş
ben hatayda olduğum için öyle imknım yoktu o yüzden güvenmedim
200 tl fazla veririm anestezili çekilirim dedm
Aynen ona yine de çok güvenemeyebilirdim ne kadara yapıldı kuzu tüm işlem ?
Evet evet aynen öyle, bizim ülkemizde insanlar genelde böyle bir savunma şekliyle sakinleştirmeye çalışıyorlar. Halbuki karşı tarafa verdiği Duygu sadece anlaşılamama hissi. Önce dur bi o duygusunu anla, yanında ol, sen öyle desen de demesen de o insan o an bi acı bir üzüntü yaşıyor önce bir ona hak ver onu anla dinle. Ondan sonra alternatif olasılıkları o kişi hazır olduğunda konuşursun zaten. Bilemiyoruz duygu regülasyonunu gerçekten. Çocuk ağlayınca kızan, düşünce döven bir milletiz neticede. Duygu düzenlemeyi öğrenemeyen empati kuramayan insanlar olarak yetişkin olup böyle tepkiler veriyorlar sonra.

sen yinede içmesenmi
ay bide benm regl sökülmeden ağırmaz.. ama söküldüğü anda dünya başıma yıkılır
yok kuzum oldum sayılır artık.. hem zaten benim regl belirtilerim ve sancılarım öyle azımsanacak düzeyde değil maalesef
yani başka bir şeyle karıştıramayacağım kadar şiddetli

ben hatayda 750 tl yaptırmıştım anestezili.. gözümü kapadım açtım herşey bitmişti.. eşim dışarda bekliyordu sordum
10 dk anca olmuştur dedi.. kalktım eve gittim gayet yürüdüm sorun yok

yok kuzum oldum sayılır artık.. hem zaten benim regl belirtilerim ve sancılarım öyle azımsanacak düzeyde değil maalesef
yani başka bir şeyle karıştıramayacağım kadar şiddetli
sıcak tut kendini çikom

Hmmmm
ay ne bileym baloncuk ben hicbisi anlamadim yaaa isyaaaggnnnnn diye bagirasim varrr
çözeersin kuzum

Hadi bakalım kızlar o zaman neşelenme politikası gereği eşlerinize ne yediriyor içiriyorsunuz bakalım ben hiç dikkat etmiyorum böyle şeylere edeyim mi ya bilemedim gülesim geliyor i
son 3 gündür konumuz...
birincisi multivitaminler... takviyeler önemli bence...
ikincisi badem ceviz fındık.. cevizli sucuk...
üçüncüsü ben şahsen yemeklerde sadece zeytinyağı kullanıyorm.. hayatımızdan çıkardık o hazır ayçiçek yağlarını felan
bol bol domates yediriyorum eşime

ben hatayda 750 tl yaptırmıştım anestezili.. gözümü kapadım açtım herşey bitmişti.. eşim dışarda bekliyordu sordum
10 dk anca olmuştur dedi.. kalktım eve gittim gayet yürüdüm sorun yok
Süpermiş canım yine de yalnız gitmemek lazım. Bakalım öyle derse bir dahakş ay ben de anlatırım ama inşallah gerek kalmaz

Hadi bakalım kızlar o zaman neşelenme politikası gereği eşlerinize ne yediriyor içiriyorsunuz bakalım ben hiç dikkat etmiyorum böyle şeylere edeyim mi ya bilemedim gülesim geliyor i
Ben promenk, ceviz ve iki türlü bal yediriyorum, önceden çakşır da içirtmiştim ama fazlası çok zarar diye bıraktım onu

haa birde benim eşime keçiboynuzu kürü içiyor hergün yapıyor... ama siz keçiboynuzu özüde yedirebilirsiniz kızlar
birde çörek otu yağı akşam yemeklerden sonra 1 kaşık içmeye başladı 10 gündür felan

Multi vitamin olarak neler kullanıyorsunuz? Zeytinyağı bana çok ağır geliyor ya sağlıklı ne varsa aram hep çok kötü çoğu sebzeyi birkaç yıldır yemeye başladım düşünün hala daha çoğuyla aram yok varsa yoksa dünkü gibi tatlı yiyeyim modundayım..
Ne güzel yapmışsınız valla bravo

sebze yemeklerinde en güzeli zeytinyağı.. bende sebze hiç tüketmezdim ama bebek istedikten sonra ne kadar önemli olduğunu anladım... bir doktorum bana hormonlar için zerzevat tüket demişti.. ben ki soğanı ağzına almayan bal0ncuk zerzevat yiyecekti mümkün değil şimdi kaşık kaşık yiyorum
multivitamin olarak bizim kullandıklarımız sperm sorununda kaynaklı ama genel kullanılanlardan kullanabilirsiniz
mesela imprly.. o etkili
mesela promen gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…