- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.361
Promenk ayrı bir ürün sanırım onu doktora sorup öyle kullanalım bir dahaki ay. Bol ceviz bal onları veririm sorun değilBen promenk, ceviz ve iki türlü bal yediriyorum, önceden çakşır da içirtmiştim ama fazlası çok zarar diye bıraktım onu
Evet canım 3 gün demişlerdi zaten. İlk gittiğim doktor 5 gün demişti ama bu son gittiğim yer 3 gün dedi. Eğer bu ay olmazsa yaptıracak onu. Ama tabi gün aşırı devam ediyoruz ya o nasıl olacak diye düşündükeşin sperm testi verecekse en az 3 gün en fazla 7 diyorlar ama 7 çok yanlış.. en fazla 5 gün perhizli olsun...
bence 3 yada 4 en ideali
Keçiboynuzu özü var aslında boğaz için çok iyi geliyor diye ben bir ara her akşam içiyordum nefes sıkıntılarına alerjiye astıma her şeye çok iyi geliyor müthiş bir şey. Onu yeniden devreye sokayım mademhaa birde benim eşime keçiboynuzu kürü içiyor hergün yapıyor... ama siz keçiboynuzu özüde yedirebilirsiniz kızlar
birde çörek otu yağı akşam yemeklerden sonra 1 kaşık içmeye başladı 10 gündür felan
kesinlikle... ve bunları düzenli yap.. sonuçta yararlı şeyler..Promenk ayrı bir ürün sanırım onu doktora sorup öyle kullanalım bir dahaki ay. Bol ceviz bal onları veririm sorun değil
Evet canım 3 gün demişlerdi zaten. İlk gittiğim doktor 5 gün demişti ama bu son gittiğim yer 3 gün dedi. Eğer bu ay olmazsa yaptıracak onu. Ama tabi gün aşırı devam ediyoruz ya o nasıl olacak diye düşündükregl olacağımı hissedersem bir iki gün kala falan ara veririz. Yaptırır benim reglin ilk günü falan. İkinci üçüncü gün de sonucuyla birlikte gideriz diye düşündük hesaplamalar tutarsa.
Keçiboynuzu özü var aslında boğaz için çok iyi geliyor diye ben bir ara her akşam içiyordum nefes sıkıntılarına alerjiye astıma her şeye çok iyi geliyor müthiş bir şey. Onu yeniden devreye sokayım madem
Evet canım malesef ben İzmirliyim ama hiç zeytinyağlılarla otlarla salatalarla falan aram yok hayret ediyor herkessebze yemeklerinde en güzeli zeytinyağı.. bende sebze hiç tüketmezdim ama bebek istedikten sonra ne kadar önemli olduğunu anladım... bir doktorum bana hormonlar için zerzevat tüket demişti.. ben ki soğanı ağzına almayan bal0ncuk zerzevat yiyecekti mümkün değilşimdi kaşık kaşık yiyorum
multivitamin olarak bizim kullandıklarımız sperm sorununda kaynaklı ama genel kullanılanlardan kullanabilirsiniz
mesela imprly.. o etkili
mesela promen gibi gibi
Evet canım haklısın biraz öyle düşünmeye başladım eskiye göre daha çok zorluyorum kendimi sağlıklı beslenme konusunda. Evde yoğurt yapmaya başladım mesela bu benim için büyük bir şeykesinlikle... ve bunları düzenli yap.. sonuçta yararlı şeyler..
illa bebe için değil ama vücudumuza katkıları büyük
aşık olduğum şehirEvet canım malesef ben İzmirliyim ama hiç zeytinyağlılarla otlarla salatalarla falan aram yok hayret ediyor herkes
Zerzevat ne kız ben bilmiyorum bile
Multi vitamin sanırım doktora sormadan kullanmayız canım ya zaten birkaç hafta kaldı olmazsa öğrenicez her şeyi
Promenk içinde birçok vitaminin olduğu takviye... Ben doktora sormadan aldım.. Çünkü benim eşim fazlasıyla sigara içiyorPromenk ayrı bir ürün sanırım onu doktora sorup öyle kullanalım bir dahaki ay. Bol ceviz bal onları veririm sorun değil
Evet canım 3 gün demişlerdi zaten. İlk gittiğim doktor 5 gün demişti ama bu son gittiğim yer 3 gün dedi. Eğer bu ay olmazsa yaptıracak onu. Ama tabi gün aşırı devam ediyoruz ya o nasıl olacak diye düşündükregl olacağımı hissedersem bir iki gün kala falan ara veririz. Yaptırır benim reglin ilk günü falan. İkinci üçüncü gün de sonucuyla birlikte gideriz diye düşündük hesaplamalar tutarsa.
Keçiboynuzu özü var aslında boğaz için çok iyi geliyor diye ben bir ara her akşam içiyordum nefes sıkıntılarına alerjiye astıma her şeye çok iyi geliyor müthiş bir şey. Onu yeniden devreye sokayım madem
evet promenk zararı yok alınabilir ama sperm testi yapılacaksa sonuca göre hareket etmek isteyebilirsin U Uzaygemisi35Promenk içinde birçok vitaminin olduğu takviye... Ben doktora sormadan aldım.. Çünkü benim eşim fazlasıyla sigara içiyor
oo hatice hanımGünaydıınn
Anıları geri de bırakıp işe koyuldum. Ama çok midem bulanıyorevet promenk zararı yok alınabilir ama sperm testi yapılacaksa sonuca göre hareket etmek isteyebilirsin U Uzaygemisi35
parem nasılsın cano
ben mideyi bozunca genelde üşüttüğümden oluyorAnıları geri de bırakıp işe koyuldum. Ama çok midem bulanıyor
Mideyi bozdum sanırım
Sen nasılsın canım
evde test varmı miniğimBen regl olmadım korkuyorum ve umutluyum napacam bilmiyorum regl olacaksam olayım diuprım ama olamıyorum
Üşütmüş olma ihtimalim yüksek canımben mideyi bozunca genelde üşüttüğümden oluyor
ankara gazozu içiyoum geçiyr parem
iyiyim
evde test varmı miniğim
çılgınmısın diyecem ama evet çılgınsınÜşütmüş olma ihtimalim yüksek canım
Dün o kadar yağmur yağdı camlar açık yattım
O kadar vitamin alınca ateş basıyor napamçılgınmısın diyecem ama evet çılgınsın
sen yinede kapat paremO kadar vitamin alınca ateş basıyor napam
Onu burda nasıl bulam nasıl bulamsen yinede kapat parem
bide ankara gazozu iç bişeyin kalmaz
ay bilemedimOnu burda nasıl bulam nasıl bulam
Nerelere gidem nerelere gidem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?