Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben promenk, ceviz ve iki türlü bal yediriyorum, önceden çakşır da içirtmiştim ama fazlası çok zarar diye bıraktım onu
Promenk ayrı bir ürün sanırım onu doktora sorup öyle kullanalım bir dahaki ay. Bol ceviz bal onları veririm sorun değil
eşin sperm testi verecekse en az 3 gün en fazla 7 diyorlar ama 7 çok yanlış.. en fazla 5 gün perhizli olsun...
bence 3 yada 4 en ideali
Evet canım 3 gün demişlerdi zaten. İlk gittiğim doktor 5 gün demişti ama bu son gittiğim yer 3 gün dedi. Eğer bu ay olmazsa yaptıracak onu. Ama tabi gün aşırı devam ediyoruz ya o nasıl olacak diye düşündük regl olacağımı hissedersem bir iki gün kala falan ara veririz. Yaptırır benim reglin ilk günü falan. İkinci üçüncü gün de sonucuyla birlikte gideriz diye düşündük hesaplamalar tutarsa.
U Uzaygemisi35 ha bir de keçiboynuzu özü içiriyorum
Keçiboynuzu özü var aslında boğaz için çok iyi geliyor diye ben bir ara her akşam içiyordum nefes sıkıntılarına alerjiye astıma her şeye çok iyi geliyor müthiş bir şey. Onu yeniden devreye sokayım madem

kesinlikle... ve bunları düzenli yap.. sonuçta yararlı şeyler..
illa bebe için değil ama vücudumuza katkıları büyük

Evet canım malesef ben İzmirliyim ama hiç zeytinyağlılarla otlarla salatalarla falan aram yok hayret ediyor herkes
Zerzevat ne kız ben bilmiyorum bile
Multi vitamin sanırım doktora sormadan kullanmayız canım ya zaten birkaç hafta kaldı olmazsa öğrenicez her şeyi

kesinlikle... ve bunları düzenli yap.. sonuçta yararlı şeyler..
illa bebe için değil ama vücudumuza katkıları büyük
Evet canım haklısın biraz öyle düşünmeye başladım eskiye göre daha çok zorluyorum kendimi sağlıklı beslenme konusunda. Evde yoğurt yapmaya başladım mesela bu benim için büyük bir şey

Kızçeler bu arada ben akademik işlere kaçar muhabbeti kaçırsam da döndüğüm yerden dalacağım konuya anlaştık öneriler için çok teşekkürler seviyorum sizleri güzel neşeli bir gün olsun

aşık olduğum şehir eşimin sayesinde bende oraya aşık oldum eşim oda 9 sene kaldı
9 eylül mezunu
ve sen nasıl zeytinyağı tüketmiyorsun ilginç
zerzevat soğanla yapılıyor böyle ince ince doğruyurosun sonra üstüne sumak nane maydanoz tuz ekliyorsun 2 damlada zeytinyağı
of of of etlerin yanında müthiş

Promenk içinde birçok vitaminin olduğu takviye... Ben doktora sormadan aldım.. Çünkü benim eşim fazlasıyla sigara içiyor

Ben regl olmadım korkuyorum ve umutluyum napacam bilmiyorum regl olacaksam olayım diuprım ama olamıyorum

Anıları geri de bırakıp işe koyuldum. Ama çok midem bulanıyor
Mideyi bozdum sanırım
Sen nasılsın canım
ben mideyi bozunca genelde üşüttüğümden oluyor
ankara gazozu içiyoum geçiyr parem
iyiyim

Ben regl olmadım korkuyorum ve umutluyum napacam bilmiyorum regl olacaksam olayım diuprım ama olamıyorum
evde test varmı miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…