- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.301
yavrum detay dedm pozisyon demedim
onu sadece sana soruyoruzpozisyonlardan sorumlu devlet bakanı beyaz
Onu bende cozemedim bacim adini titresim koydum ama artik yok zaten
peş peşe mucizeler olsaOnu bende cozemedim bacim adini titresim koydum ama artik yok zaten
Ivit bizim batlar çakıştı bu ayEleadora
Olur mu ki bir mucizepeş peşe mucizeler olsa
evet ya... çok sinirim bozulduOlur mu ki bir mucize
Eser yenenlerin eşi yine hamileymis berfu
sakin ol şampiyonSabah sabah sinirlerim bozuldu görünce hayır kiskandigimdan falan filan değil yani bizde de oksun derdim o
He hic sorma çok bozugum bizimki de iş stresinden olmuyo bilmem ne bir sürü bahane bulsun adamlar çatır çatır dogurttuyor bir şeylerine sahip çıkamadılarevet ya... çok sinirim bozuldu
busede 2ye gebe
bu ünlülerde alkol var sigara var gece hayatı var o var bu var
ama pat pat doğuruyorlar
Çalışmalar iyi gidiyor işte regl bitti haftasonu gün aşırı başladık çalışmalaragünaydın uzaycımöğrenmişsin ama detay vermiyorsun dün konuşamadık
mesela çalışmalar ne oldu.. detay istiyorum
bu aradaParesilaaa hanımcım nerelerde
Hahahaha pozisyoncu çıktı adın valla takip ee
şu an kıvranıyorum karın ağrısından size bir şey anımsatıyor muOnu bende cozemedim bacim adini titresim koydum ama artik yok zaten
Ivit bizim batlar çakıştı bu ayEleadora
para var huzur var bacımHe hic sorma çok bozugum bizimki de iş stresinden olmuyo bilmem ne bir sürü bahane bulsun adamlar çatır çatır dogurttuyor bir şeylerine sahip çıkamadılar
yaaa kıyamammmmmmmmmmmmmmÇalışmalar iyi gidiyor işte regl bitti haftasonu gün aşırı başladık çalışmalarabaşta bu ay ovulasyon kullanmayım rahat rahat takılayım diye düşünmüştüm ama dayanamadım başladım yine yapmaya
bu ay olmazsa doktora gideceğim için pek kaçırmak istemiyorum. İçinde bu ay olacağına dair bir umut var ama heveslenip üzülmek de istemiyorum.
Biraz korkuyorum da doktora gitmeye, keşke olsa da bebişi görmeye gitsek ama kısmet tabi
diyorum
Bu arada benim rahmim de ters yani geriye dönük. Doktorlar gebelik için bir sorun olmadığını sağlaklık Solaklık gibi bir ayrım olduğunu söylüyor. Ama işte ben de o bahsedilen pozisyonu denedim ne olur ne olmaz diye geçen ay
olmadı yani bence keramet pozisyonda değil
şu an kıvranıyorum karın ağrısından size bir şey anımsatıyor mu
Yok bacım pozisyonla alakası yok yok yani ilgisi yok bu konuyu kapatalım gitsinÇalışmalar iyi gidiyor işte regl bitti haftasonu gün aşırı başladık çalışmalarabaşta bu ay ovulasyon kullanmayım rahat rahat takılayım diye düşünmüştüm ama dayanamadım başladım yine yapmaya
bu ay olmazsa doktora gideceğim için pek kaçırmak istemiyorum. İçinde bu ay olacağına dair bir umut var ama heveslenip üzülmek de istemiyorum.
Biraz korkuyorum da doktora gitmeye, keşke olsa da bebişi görmeye gitsek ama kısmet tabi
diyorum
Bu arada benim rahmim de ters yani geriye dönük. Doktorlar gebelik için bir sorun olmadığını sağlaklık Solaklık gibi bir ayrım olduğunu söylüyor. Ama işte ben de o bahsedilen pozisyonu denedim ne olur ne olmaz diye geçen ay
olmadı yani bence keramet pozisyonda değil
Olamazhayır hayır
yöö yööö
Yok bacım pozisyonla alakası yok yok yani ilgisi yok bu konuyu kapatalım gitsin
hayır hayır yüz bin kere hayır inanmıyorum sanahayır hayır
yöö yööö
hayır hayır yüz bin kere hayır inanmıyorum sana
Doğru haklisin bacım bizim uğraştığımız ya da bulamadığımız mevlalar i bir günde harcıyorlar sonra da rahat rahat takılıyorlar kocalariyla sonra bebe oluyipara var huzur var bacım
dert tasamı var beyinlerine takacak birşeymi var..
stresten uzak o bebe olur
en kötü ihtimalle en iyi tüp bebek şeysini ederler
yaaa kıyamammmmmmmmmmmmmm
bu ay olacak inşallah pat pat pat haberler alacaz uzayım
ama kısmet olmazsa Allah korusun, bencede bir dr yolu görünsün artık
en azından için rahat eder
gel oturup içelim beyazımDoğru haklisin bacım bizim uğraştığımız ya da bulamadığımız mevlalar i bir günde harcıyorlar sonra da rahat rahat takılıyorlar kocalariyla sonra bebe oluyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?