- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.321
Hiç yapar mısın sen öyle şeylerYaa sever miisn canım, sizlere de birer dilim vereyim bari, valla benim büyük sıkıntı bu tatlı bağımlılığı yememek lazım bu süreçte ama yani yemek yemesemolur modundayım tatlısız eksik hissediyorum
Yaa o kadar yazdıktan sonra kekle tavlarım diyordum amasiz zor çıktınız kız kocama yapsam hemen affederdi özlemişim vallaa ama yaa acıyın bana
Hahaha valla etiketlenince sürekli bildirim geliyor öyle görüyorumdaha çözemedim hala bir de yoğun olunca hep sadece alıntı msjlara bakabildim inanın ki
Siz ilk aşkımsınız ya girmeden de ben aylarca takip ettim sizi üye olmadan
Hahahah koca yürekliParesilaaa valla teşekkür ederim gelmeyenleri güncelleme bence de hıhh bence de hayırsızlar cık cık cık
Ben hiç kayboluyor muyum öyle ortadan cık cık cık
Yanında biri olsa da dayanamıyorsun...rüyanda bebeğini görüp rutin kontrole gittiğinde kalbinin durduğunu öğrendiğinde, inanmayıp üç doktora gösterdiğinde, rüyanın sana bebeğinin vedası olduğunu anladığında, canından çok sevdiğin bebeğinin seni zehirleme ihtimali olduğunu bildiğinde, kendiliğinden düşsün diye Altan ilaç verileceğini bildiğinden bacağını açmamaya çalıştığında, yinede seni bırakmayıp, diğer oda da doğum olduğunu bilip kendinin çatala çıkıp bebeğinin senden alınmasına izin verdiğinde, Kürtajın iç kanamaya sebep olup olmadığını kontrol etmek için karnına bastırdıklarında yavaş olun bebeğimin canı acıyacak dediğinde, seni tesselli etmek için akrabalarının o bebek bile değildi ki sadece pıhtı dediklerinde, üzerinden 9 ay geçsede.... Dayanamıyorsun, dayanamıyorum, dayanamıyorum...Amin inşAllah teşekkür ederim.. Rabbim bida yaşatmasın kmseye inşAllah Rabbim'in izniyle herşey güzel olacak skıntı yok düşüncelerim değişti gayet pozitif düşünmeye çalışıyorum taaaki hastaneye yatana kadar yattıktan sonra bitti dedim zaten hala bi umudum vardı ama boşmuş böyle bi acı yaşamasamda o acıyı suni sancıyı bebeği elime aldığımı teri gözlerimn gitmesini bi ben bilirim yanımda biri olsa bu kadar olmazdım oda yok bugünde sabah oldu bunuda atlattım bakalım tek üzüldüğüm ikiz olma ihtimali varmış ve biz bunu bilmiyormuşuz..
Akşam girdiğimde site bakımdaydı. O yüzden bugün geç girdim canımgünaydın uzaycımöğrenmişsin ama detay vermiyorsun dün konuşamadık
mesela çalışmalar ne oldu.. detay istiyorum
bu aradaParesilaaa hanımcım nerelerde
merak ettik parem.. hoşgeldinHiç yapar mısın sen öyle şeyler
Yanında biri olsa da dayanamıyorsun...rüyanda bebeğini görüp rutin kontrole gittiğinde kalbini öğrendiğinde, inanmayıp üç doktora gösterdiğinde, rüyanın sana bebeğinin vedası olduğunu anladığında, canından çok sevdiğin bebeğinin seni zehirleme ihtimali olduğunu bildiğinde, kendiliğinden düşsün diye Altan ilaç verileceğini bildiğinden bacağını açmamaya çalıştığında, yinede seni bırakmayıp, diğer oda da doğum olduğunu bilip kendinin çatala çıkıp bebeğinin senden alınmasına izin verdiğinde, Kürtajın iç kanamaya sebep olup olmadığını kontrol etmek için karnına bastırdıklarında yavaş olun bebeğimin canı acıyacak dediğinde, seni tesselli etmek için akrabalarının o bebek bile değildi ki sadece pıhtı dediklerinde, üzerinden 9 ay geçsede.... Dayanamıyorsun, dayanamıyorum, dayanamıyorum...
Akşam girdiğimde site bakımdaydı. O yüzden bugün geç girdim canım
Ne yaptım ben şimdi öğrenebilir miyimbazen beni geriyorsunuz diyormuşum
neyse önümüze bakalımmmmmmmmmm
garide gari gariiiiiiiiiiiii
Evet canım iki üç ay deneyin demişti zaten bizim de 2 buçuk ay olacak o kontrolden beri. Adet zamanı gideceğim testler için eşim de sperm testi yaptırmış olur birlikte gideriz diye düşündük.yaaa kıyamammmmmmmmmmmmmm
bu ay olacak inşallah pat pat pat haberler alacaz uzayım
ama kısmet olmazsa Allah korusun, bencede bir dr yolu görünsün artık
en azından için rahat eder
Hahahah ney kız iyice merak ettim ne kadar eski bı mevzu yakalayabilir miyim acabaYok bacım pozisyonla alakası yok yok yani ilgisi yok bu konuyu kapatalım gitsin
sen değil çikom..Ne yaptım ben şimdi öğrenebilir miyim
korkulacak hiç ama hiç birşey yok ben anestezili çektirdim 10 dk uyudumEvet canım iki üç ay deneyin demişti zaten bizim de 2 buçuk ay olacak o kontrolden beri. Adet zamanı gideceğim testler için eşim de sperm testi yaptırmış olur birlikte gideriz diye düşündük.
Bakalım rahim filmi diyecek diye korkuyorum ilk gittiğimde öyle önermişti çünkü. Korkulacak bir şey yok diyor çektirenler ama ben yine de korkuyorum
Hahahah ney kız iyice merak ettim ne kadar eski bı mevzu yakalayabilir miyim acabanasıl bir detay vermiş olabilirsin ki gözümde çok fena şeyler canlanıyor
Tamam sakinimsen değil çikom..
bu gelmeyen bebelerimiz varya onlar etti ama kısa kestim
Canım çok fena okudum bu yazdıklarını tüylerim diken diken gözlerimden akan yaşları durduramadım. geçekten Allah yardımcın olsun kimse bu acıları hak etmiyor ama o kadar çok yaşayan var ki.. ve ne yazik ki bu sürece gönül koymayan insanlar anlamıyor ya da sakinleştirmek için öyle davranıyor çok acı..Hiç yapar mısın sen öyle şeyler
Yanında biri olsa da dayanamıyorsun...rüyanda bebeğini görüp rutin kontrole gittiğinde kalbini öğrendiğinde, inanmayıp üç doktora gösterdiğinde, rüyanın sana bebeğinin vedası olduğunu anladığında, canından çok sevdiğin bebeğinin seni zehirleme ihtimali olduğunu bildiğinde, kendiliğinden düşsün diye Altan ilaç verileceğini bildiğinden bacağını açmamaya çalıştığında, yinede seni bırakmayıp, diğer oda da doğum olduğunu bilip kendinin çatala çıkıp bebeğinin senden alınmasına izin verdiğinde, Kürtajın iç kanamaya sebep olup olmadığını kontrol etmek için karnına bastırdıklarında yavaş olun bebeğimin canı acıyacak dediğinde, seni tesselli etmek için akrabalarının o bebek bile değildi ki sadece pıhtı dediklerinde, üzerinden 9 ay geçsede.... Dayanamıyorsun, dayanamıyorum, dayanamıyorum...
Anestezisiz olandan korkuyorum açıkçası daha çok, bazı doktorlar gerek yok 5 dk zaten falan diyorlarmış yakorkulacak hiç ama hiç birşey yok ben anestezili çektirdim 10 dk uyudum
uyandım bitmişti
Evet canım iki üç ay deneyin demişti zaten bizim de 2 buçuk ay olacak o kontrolden beri. Adet zamanı gideceğim testler için eşim de sperm testi yaptırmış olur birlikte gideriz diye düşündük.
Bakalım rahim filmi diyecek diye korkuyorum ilk gittiğimde öyle önermişti çünkü. Korkulacak bir şey yok diyor çektirenler ama ben yine de korkuyorum
Hahahah ney kız iyice merak ettim ne kadar eski bı mevzu yakalayabilir miyim acabanasıl bir detay vermiş olabilirsin ki gözümde çok fena şeyler canlanıyor
istnbulda bir yer varmış orada anestezisiz hiç ama hiç birşey hissetmiyormulşsunAnestezisiz olandan korkuyorum açıkçası daha çok, bazı doktorlar gerek yok 5 dk zaten falan diyorlarmış yaöyle uyuyup uyanıp bitecekse olur
sen yinede içmesenmiGideyim kahvaltı yapayımda ağrı kesici içeyim yoksa bayılacağım şuralara ağrıdan
Canım çok fena okudum bu yazdıklarını tüylerim diken diken gözlerimden akan yaşları durduramadım. geçekten Allah yardımcın olsun kimse bu acıları hak etmiyor ama o kadar çok yaşayan var ki.. ve ne yazik ki bu sürece gönül koymayan insanlar anlamıyor ya da sakinleştirmek için öyle davranıyor çok acı..
Umarım güzel haberler sana bu acılarını unutturacak canım
Oharaaaa yani pardon da 28 gun ne ayol uzerine 2 daha koy hastalaniyorm benserra kuzum ümitsiz olmak yok
anladım cnm.. ben bir ara stresten 28. gün yumurtlamıştım
kuzum zaten onun eş için olanıda var... sen tek kullanacaksan bile en az 3 ay düzenli kullanım öneriliyor
Benimde bir anda geliyor daha kotu bir sok yasatiyorsen yinede içmesenmi
ay bide benm regl sökülmeden ağırmaz.. ama söküldüğü anda dünya başıma yıkılır
çok stres yapmıştım ondan olabilir... bence sen ya bi yerde hata yaptın.. ya testte sıkıntı çıktı yada yumurtlamadnOharaaaa yani pardon da 28 gun ne ayol uzerine 2 daha koy hastalaniyorm ben
Canımsınmerak ettik parem.. hoşgeldin
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..Canım çok fena okudum bu yazdıklarını tüylerim diken diken gözlerimden akan yaşları durduramadım. geçekten Allah yardımcın olsun kimse bu acıları hak etmiyor ama o kadar çok yaşayan var ki.. ve ne yazik ki bu sürece gönül koymayan insanlar anlamıyor ya da sakinleştirmek için öyle davranıyor çok acı..
Umarım güzel haberler sana bu acılarını unutturacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?