Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç yapar mısın sen öyle şeyler
Yanında biri olsa da dayanamıyorsun...rüyanda bebeğini görüp rutin kontrole gittiğinde kalbinin durduğunu öğrendiğinde, inanmayıp üç doktora gösterdiğinde, rüyanın sana bebeğinin vedası olduğunu anladığında, canından çok sevdiğin bebeğinin seni zehirleme ihtimali olduğunu bildiğinde, kendiliğinden düşsün diye Altan ilaç verileceğini bildiğinden bacağını açmamaya çalıştığında, yinede seni bırakmayıp, diğer oda da doğum olduğunu bilip kendinin çatala çıkıp bebeğinin senden alınmasına izin verdiğinde, Kürtajın iç kanamaya sebep olup olmadığını kontrol etmek için karnına bastırdıklarında yavaş olun bebeğimin canı acıyacak dediğinde, seni tesselli etmek için akrabalarının o bebek bile değildi ki sadece pıhtı dediklerinde, üzerinden 9 ay geçsede.... Dayanamıyorsun, dayanamıyorum, dayanamıyorum...
günaydın uzaycım öğrenmişsin ama detay vermiyorsun dün konuşamadık
mesela çalışmalar ne oldu.. detay istiyorum

bu arada Paresilaaa hanımcım nerelerde
Akşam girdiğimde site bakımdaydı. O yüzden bugün geç girdim canım

Son düzenleme:
merak ettik parem.. hoşgeldin

yaaa kıyamammmmmmmmmmmmmm
bu ay olacak inşallah pat pat pat haberler alacaz uzayım
ama kısmet olmazsa Allah korusun, bencede bir dr yolu görünsün artık
en azından için rahat eder
Evet canım iki üç ay deneyin demişti zaten bizim de 2 buçuk ay olacak o kontrolden beri. Adet zamanı gideceğim testler için eşim de sperm testi yaptırmış olur birlikte gideriz diye düşündük.
Bakalım rahim filmi diyecek diye korkuyorum ilk gittiğimde öyle önermişti çünkü. Korkulacak bir şey yok diyor çektirenler ama ben yine de korkuyorum
Yok bacım pozisyonla alakası yok yok yani ilgisi yok bu konuyu kapatalım gitsin
Hahahah ney kız iyice merak ettim ne kadar eski bı mevzu yakalayabilir miyim acaba nasıl bir detay vermiş olabilirsin ki gözümde çok fena şeyler canlanıyor

korkulacak hiç ama hiç birşey yok ben anestezili çektirdim 10 dk uyudum
uyandım bitmişti

Canım çok fena okudum bu yazdıklarını tüylerim diken diken gözlerimden akan yaşları durduramadım. geçekten Allah yardımcın olsun kimse bu acıları hak etmiyor ama o kadar çok yaşayan var ki.. ve ne yazik ki bu sürece gönül koymayan insanlar anlamıyor ya da sakinleştirmek için öyle davranıyor çok acı..
Umarım güzel haberler sana bu acılarını unutturacak canım

Anestezisiz olandan korkuyorum açıkçası daha çok, bazı doktorlar gerek yok 5 dk zaten falan diyorlarmış ya öyle uyuyup uyanıp bitecekse olur
istnbulda bir yer varmış orada anestezisiz hiç ama hiç birşey hissetmiyormulşsun
hemen bitiyormuş
ben hatayda olduğum için öyle imknım yoktu o yüzden güvenmedim
200 tl fazla veririm anestezili çekilirim dedm

Paresilaaa gerçekten çok kötü oldum ben de, çok haklısın her satırda
U Uzaygemisi35 evet, insanlar fazla odun çoğu zaman, bazı şeyleri önemsizleştirirerek karşı tarafa yardımcı olduklarını sanıyorlar ama çok doğru bir yaklaşım değil bu. AMAAAAN NE VAR Kİ denecek konu mu bu yani çüş, daha ne olsun?

serra kuzum ümitsiz olmak yok

anladım cnm.. ben bir ara stresten 28. gün yumurtlamıştım

kuzum zaten onun eş için olanıda var... sen tek kullanacaksan bile en az 3 ay düzenli kullanım öneriliyor
Oharaaaa yani pardon da 28 gun ne ayol uzerine 2 daha koy hastalaniyorm ben

merak ettik parem.. hoşgeldin
Canımsın
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..
En yakın en güzel zamanda kucağımıza sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…