Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok tatlı iltifatlar bunlar

yarın öğleden sonramı.. yuh...
sabah verdin bugün öğleden snra çıkmalı
en kötüsü yarın sabah
Ay ne bileyim ya bunlar da hep böyle yapıyor. Bi kere daha vermiştim öbür gün gel demişlerdi hastanede yapsaydım 1 2 saate çıkardı, sağlık ocağında verdim

Canım cumartesi günü transferim var , herşey çok iyi dedi doktor .Rahim kalınlığım da 9.6 .Doktor 3.gün embriyolarının en iyisini dondurduk , bunun daha düşüğü 5.güne gittiyse bu niye tutmasın dedi

Ay ne bileyim ya bunlar da hep böyle yapıyor. Bi kere daha vermiştim öbür gün gel demişlerdi hastanede yapsaydım 1 2 saate çıkardı, sağlık ocağında verdim
ay sonu güzel olsunda

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gördünmü gördünmüüüüüüüüüüüüüü
yeğen geliyor yeğennnnnnnnnnnn

canım bazen erken de çıkıyor, bana da yarın 1'den sonra demişlerdi, akşam 4-5 gibi çıktı sonuç sağlık ocağında, ara ara bakarsın akşam üstü

İnşallah canım ya yarın öğleden sonra çıkacak dedi
Çok uzun sürüyormuş
çok tatlı iltifatlar bunlar

yarın öğleden sonramı.. yuh...
sabah verdin bugün öğleden snra çıkmalı
en kötüsü yarın sabah
Sildirtmiyor kendini köftehor
Ayyyyy süper haber buuuuuuu

canım bazen erken de çıkıyor, bana da yarın 1'den sonra demişlerdi, akşam 4-5 gibi çıktı sonuç sağlık ocağında, ara ara bakarsın akşam üstü
Bi hemsirenin numarası var bende, oda orda değildi
Sağlık ocağı çok yakın ama gitsem yarın demiştik ya derler. Çünkü bi kere erken aramıştım öğleden sonra gelirsin dediler bilgi vermediler

Bi hemsirenin numarası var bende, oda orda değildi
Sağlık ocağı çok yakın ama gitsem yarın demiştik ya derler. Çünkü bi kere erken aramıştım öğleden sonra gelirsin dediler bilgi vermediler

sana internetten bakabilmen için bi numara vermediler mi? labim diye bi sistem var ordan bakıyosun???

Tercüman oldun ağzına sağlık..

Kayınvalidem 2 düşük yapmıs zamanında biri 5 aylık üzülmedin mi dedm yoo dedi ben şok. Bi tane bebeği de 2 yaşında ölmüş. :/ annem diyor eskiden kadınlar çok düşük yapardı üzülmezlerdi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…