- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.401
Ay ne bileyim ya bunlar da hep böyle yapıyor. Bi kere daha vermiştim öbür gün gel demişlerdi hastanede yapsaydım 1 2 saate çıkardı, sağlık ocağında verdimçok tatlı iltifatlar bunlar
yarın öğleden sonramı.. yuh...
sabah verdin bugün öğleden snra çıkmalı
en kötüsü yarın sabah
Canım cumartesi günü transferim var , herşey çok iyi dedi doktor .Rahim kalınlığım da 9.6 .Doktor 3.gün embriyolarının en iyisini dondurduk , bunun daha düşüğü 5.güne gittiyse bu niye tutmasın dedi
Ay o ne öyle beta bakacaklar altı üstü yaçok tatlı iltifatlar bunlar
en kötüsü yarın sabah
Herhalde bunlar biraz çatlasın diyolar dırAy o ne öyle beta bakacaklar altı üstü ya
ay sonu güzel olsundaAy ne bileyim ya bunlar da hep böyle yapıyor. Bi kere daha vermiştim öbür gün gel demişlerdi hastanede yapsaydım 1 2 saate çıkardı, sağlık ocağında verdim
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuCanım cumartesi günü transferim var , herşey çok iyi dedi doktor .Rahim kalınlığım da 9.6 .Doktor 3.gün embriyolarının en iyisini dondurduk , bunun daha düşüğü 5.güne gittiyse bu niye tutmasın dedi
İnşallah güzel olurrr..ay sonu güzel olsunda
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gördünmü gördünmüüüüüüüüüüüüüü
yeğen geliyor yeğennnnnnnnnnnn
Ay ne bileyim ya bunlar da hep böyle yapıyor. Bi kere daha vermiştim öbür gün gel demişlerdi hastanede yapsaydım 1 2 saate çıkardı, sağlık ocağında verdim
Çok uzun sürüyormuşİnşallah canım ya yarın öğleden sonra çıkacak dedi
Sildirtmiyor kendini köftehorçok tatlı iltifatlar bunlar
en kötüsü yarın sabah
Ayyyyy süper haber buuuuuuuCanım cumartesi günü transferim var , herşey çok iyi dedi doktor .Rahim kalınlığım da 9.6 .Doktor 3.gün embriyolarının en iyisini dondurduk , bunun daha düşüğü 5.güne gittiyse bu niye tutmasın dedi
Bi hemsirenin numarası var bende, oda orda değildicanım bazen erken de çıkıyor, bana da yarın 1'den sonra demişlerdi, akşam 4-5 gibi çıktı sonuç sağlık ocağında, ara ara bakarsın akşam üstü
Bi hemsirenin numarası var bende, oda orda değildi
Sağlık ocağı çok yakın ama gitsem yarın demiştik ya derler. Çünkü bi kere erken aramıştım öğleden sonra gelirsin dediler bilgi vermediler
keçbiyonuzu kürü yada özü erkeklerde spermlere iyi geliyorKeciboynuzu ne ise yarıyor kizlar
Vermedilersana internetten bakabilmen için bi numara vermediler mi? labim diye bi sistem var ordan bakıyosun???
Amin inşAllah teşekkür ederimÇok üzüldüm yaAllah sabır versin canım
İnşallah kuzum Ya , nasipse olacakay sonu güzel olsunda
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gördünmü gördünmüüüüüüüüüüüüüü
yeğen geliyor yeğennnnnnnnnnnn
Amin inşAllah tekrardan teşekkür ederim..Evet canım mutlaka ihmal etme üzülmek de hakkın duygularını da bastırma ama tek başına yaşamak çok zor destek al lütfenbundan sonra sağlıkla gelsin bebeğin inşallah hayırlısıyla
yaaa işte benim kuzummmmmmmmmmmmmmİnşallah kuzum Ya , nasipse olacak
Tercüman oldun ağzına sağlık..Hiç yapar mısın sen öyle şeyler
Yanında biri olsa da dayanamıyorsun...rüyanda bebeğini görüp rutin kontrole gittiğinde kalbinin durduğunu öğrendiğinde, inanmayıp üç doktora gösterdiğinde, rüyanın sana bebeğinin vedası olduğunu anladığında, canından çok sevdiğin bebeğinin seni zehirleme ihtimali olduğunu bildiğinde, kendiliğinden düşsün diye Altan ilaç verileceğini bildiğinden bacağını açmamaya çalıştığında, yinede seni bırakmayıp, diğer oda da doğum olduğunu bilip kendinin çatala çıkıp bebeğinin senden alınmasına izin verdiğinde, Kürtajın iç kanamaya sebep olup olmadığını kontrol etmek için karnına bastırdıklarında yavaş olun bebeğimin canı acıyacak dediğinde, seni tesselli etmek için akrabalarının o bebek bile değildi ki sadece pıhtı dediklerinde, üzerinden 9 ay geçsede.... Dayanamıyorsun, dayanamıyorum, dayanamıyorum...
Akşam girdiğimde site bakımdaydı. O yüzden bugün geç girdim canım
Kayınvalidem 2 düşük yapmıs zamanında biri 5 aylık üzülmedin mi dedm yoo dedi ben şok. Bi tane bebeği de 2 yaşında ölmüş. :/ annem diyor eskiden kadınlar çok düşük yapardı üzülmezlerdi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?