- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.761
Hayırlı haberlerrr alırsın umarım. Sorununuz neydi?Cmt doktora gideceğim aşılama için
Aminnn insallah ben Mart'ta kimyasal yaşadım eşim de nisan'da varikoselden ameliyat oldu halen olmayınca kafayı çok taktı o yüzden gideceğimHayırlı haberlerrr alırsın umarım. Sorununuz neydi?
Anladım canım hayırlısı olsunAminnn insallah ben Mart'ta kimyasal yaşadım eşim de nisan'da varikoselden ameliyat oldu halen olmayınca kafayı çok taktı o yüzden gideceğim
Amiiin cümlemiz içinAnladım canım hayırlısı olsun
serra kuzum ümitsiz olmak yok
anladım cnm.. ben bir ara stresten 28. gün yumurtlamıştım
kuzum zaten onun eş için olanıda var... sen tek kullanacaksan bile en az 3 ay düzenli kullanım öneriliyor
En kısa zamanda güzel haberler gelecek senden o haldeCmt doktora gideceğim aşılama için
Selam canımSellaaamm
Ben işe yaradığına inanıyorum canımİşe yarıyor mu gerçekten acaba?
Bu tarz desteklere inancım hiç yok benim ya böyle kullansam da inanmadığım için işime yaramaz gibi hissediyorum nedense
Günde 1 kere tok karnına. Ben de kullanıyorum ama kilo aldırdı bana sankiKuzular Folidoce aldim folik asit gunde 1 kere mi icicem ac tok farkediyor mu yardim lutfen @Bal0ncuk
İnşallah çok korkuyorumEn kısa zamanda güzel haberler gelecek senden o halde
Selam canım
Ben işe yaradığına inanıyorum canım
Yeterince kilom var fazla fazla insallah aldirmaz yaGünde 1 kere tok karnına. Ben de kullanıyorum ama kilo aldırdı bana sanki
benimdeYeterince kilom var fazla fazla insallah aldirmaz ya
Onumuzdeki hafta egitimler var ondan sonraki hafta baslicamBenim kısa süreden anladığım bu
Helal sana beyazımmmmm ♥♥♥
Yöööööeeeee yöeeeeee şaka yapıyor olmalısın
Duamız hep senle canımİnşallah çok korkuyorum
Hamki türKitap okumayada başlayacam
Amiiin inşallah abla gerçekten bir yıldır yiprandigimi hissediyorumDuamız hep senle canım
Allahın izni ile güzel haberle geleceksin
Evet çok haklısın yıpranılmayacak gibi değil... Zorlu süreçten geçtiniz ama sabretttiniz mükafatını da alacaksınız Allahın izni ile... Umudunu hiç kaybetme olur muAmiiin inşallah abla gerçekten bir yıldır yiprandigimi hissediyorum
Çabalıyorum gerçekten ama eşim kolumu kanadımı kırıyor her gün soruyor bizim de olur mu diyeEvet çok haklısın yıpranılmayacak gibi değil... Zorlu süreçten geçtiniz ama sabretttiniz mükafatını da alacaksınız Allahın izni ile... Umudunu hiç kaybetme olur mu
Aslında bizim eşlerimizde aynı.. Tek farkı senin ki dile getiriyor... Bizimki getirmiyor... Bunu sorarken o da birşeyler çabalıyordur eminim... Tatlı dille her gün sormasını seni de üzdüğünü desen olmaz mıÇabalıyorum gerçekten ama eşim kolumu kanadımı kırıyor her gün soruyor bizim de olur mu diye
Dedim bugün valla benim de psikolojim gidiyor çünkü ben sırf eşim için çabalıyorum söyleme boşver unutalım biraz dedimAslında bizim eşlerimizde aynı.. Tek farkı senin ki dile getiriyor... Bizimki getirmiyor... Bunu sorarken o da birşeyler çabalıyordur eminim... Tatlı dille her gün sormasını seni de üzdüğünü desen olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?