- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.801
HahahaBeyazımm nazarmı değdi kuzum
Daha iyimisin
Ben başladm dün baya ilerledim cok güzel gidiyor haticem
Sorma yaaaa paremama ikide olsa fena olmaz
Helalll meleeeeeeğğğeeemmmmm
Hadi bakalım... Allah nasip etsin inş
Sen tek kal hep gelinim
Ozgecim hakknda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum kuzum
Daha iyimisin miniğim
Selammm cukummmm
Cnm işe yaramaz olurmu hiç?
Yumurta kalitesini ve sperm kalitesini arttırıyor... Ama işte iyi birşey almak gerek
Uvfff cok havalı eğitimde var
Bu arada bugün 9dan önce gnaydn dediğinde gözümden kaçmadı avukat hanım
Hahahahaa bizim spermler şunun kdarolamadı ya
Bende düşündüm acaba eğitim hemenni başladıHahaha
Uyuyamadim dedim kalkayimda gunaydin diyeyim
Cümlemize inşalllaahhhh bebeğimHelalll meleeeeeeğğğeeemmmmm
İyi yapmışsın... Ama sırf eşin için değil, kendin için de istemelisin, kendin için de çabalamalısın ki herşey yolunda gitsin, güzel haberi daha önce al
Valla fıstık ne iyi ne kötüyüm
Kv gitmiştik şimdi eve gidiyoruz.
Kalem arkadaşımın kızı virüs kapmış. O da test yaptırmış sonucu henüz çıkmadı. Bizi karantinaya alırlar mı bilmiyorum.
Üst katta çalışan arkadaşta virüs olmuş. Önüm sağım solum virüslü he... Yakında ben de kaparım bu gidişle
Sen nasılsın keyfin nasıl
Kuşum geçmiş olsun aynı evin içinde kapmayanlar var mesela annem olmuştu babam negatif çıktı semptom gostermeyenlere karantina uygulanmayacak diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum tabi dikkat et bu arada kendineİyi yapmışsın... Ama sırf eşin için değil, kendin için de istemelisin, kendin için de çabalamalısın ki herşey yolunda gitsin, güzel haberi daha önce al
Valla fıstık ne iyi ne kötüyüm
Kv gitmiştik şimdi eve gidiyoruz.
Kalem arkadaşımın kızı virüs kapmış. O da test yaptırmış sonucu henüz çıkmadı. Bizi karantinaya alırlar mı bilmiyorum.
Üst katta çalışan arkadaşta virüs olmuş. Önüm sağım solum virüslü he... Yakında ben de kaparım bu gidişle
Nur naber canmGünaydın kiscelerr
İyidir balommm regl bekliyorumNur naber canm
İyiyim kuzum bende aynı bir değişiklik yokİyidir balommm regl bekliyorumsende ne var ne yok napiosun nasilsin kuzum
Valla dua edenler ikiz ikiz olsun diyorBeyazımm nazarmı değdi kuzum
Daha iyimisin
Ben başladm dün baya ilerledim cok güzel gidiyor haticem
Sorma yaaaa paremama ikide olsa fena olmaz
Helalll meleeeeeeğğğeeemmmmm
Sen tek kal hep gelinim
Ozgecim hakknda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum kuzum
Daha iyimisin miniğim
Selammm cukummmm
Cnm işe yaramaz olurmu hiç?
Yumurta kalitesini ve sperm kalitesini arttırıyor... Ama işte iyi birşey almak gerek
Uvfff cok havalı eğitimde var
Bu arada bugün 9dan önce gnaydn dediğinde gözümden kaçmadı avukat hanım
Hahahahaa bizim spermler şunun kdarolamadı ya
Olabildiğince ediyorum canım. İnsan psikolojisi de çok kötü. Boğazım falan ağrımaya başladı duyduğumdan beriCanım geçmiş olsun ya çok yakın temas olmuşsun ama belli olmaz bazen aynı evin içinde de geçmeyedebiliyor. Bizim bir kişide çıktı o gün temas ettiği herkes karantinada şu andadikkat et sen yine de elinden geldiğince yani bu stresle yaşamak da çok sinir bozucu
Ben ediyorum da etrafım etmiyor kiiaman tatlım dikkat et.. herkes bir şekil yakalanacak gibi olsada bu illete yine de dikkat etmek şart.
Sağol fıstık. O kalemi kapattılar bugün canım. Bizde bizimkinin sonucunu bekliyoruzKuşum geçmiş olsun aynı evin içinde kapmayanlar var mesela annem olmuştu babam negatif çıktı semptom gostermeyenlere karantina uygulanmayacak diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum tabi dikkat et bu arada kendine
İllaki bizde de olacak bı degisiklik kuşum çıkmadık candan umut kesilmezmisİyiyim kuzum bende aynı bir değişiklik yok
Geçmiş olsun kuzum yaaValla dua edenler ikiz ikiz olsun diyor
Benim ki dördüz olacağı için gelemiyor sanırsam
Olabildiğince ediyorum canım. İnsan psikolojisi de çok kötü. Boğazım falan ağrımaya başladı duyduğumdan beri
Ben ediyorum da etrafım etmiyor kii
Diyorum ki artık virüs kapacaksam da belirtisi olsun ki anlayım etrafıma bulaştırmayım.. Taşıyıcı olmim
Sağol fıstık. O kalemi kapattılar bugün canım. Bizde bizimkinin sonucunu bekliyoruz
Testmi yaptırdınız paremmmValla dua edenler ikiz ikiz olsun diyor
Benim ki dördüz olacağı için gelemiyor sanırsam
Olabildiğince ediyorum canım. İnsan psikolojisi de çok kötü. Boğazım falan ağrımaya başladı duyduğumdan beri
Ben ediyorum da etrafım etmiyor kii
Diyorum ki artık virüs kapacaksam da belirtisi olsun ki anlayım etrafıma bulaştırmayım.. Taşıyıcı olmim
Sağol fıstık. O kalemi kapattılar bugün canım. Bizde bizimkinin sonucunu bekliyoruz
Sağol BirtanemGeçmiş olsun kuzum yaa
Yok biz değil canımTestmi yaptırdınız paremmm
İyiyim şükür kendimi bugün çok tuhaf hissediyorum nedendir bilinmez sanki iki kişiyim bı yanım çok pozitif bı yanım hemen ağlamaklı ufacık birşeyde kafayı yemek üzereyim sanırım artıkSağol Birtanem
Pazartesi basliyorBende düşündüm acaba eğitim hemenni başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?