Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha
Uyuyamadim dedim kalkayimda gunaydin diyeyim

aman tatlım dikkat et.. herkes bir şekil yakalanacak gibi olsada bu illete yine de dikkat etmek şart.

Kuşum geçmiş olsun aynı evin içinde kapmayanlar var mesela annem olmuştu babam negatif çıktı semptom gostermeyenlere karantina uygulanmayacak diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum tabi dikkat et bu arada kendine

Valla dua edenler ikiz ikiz olsun diyor
Benim ki dördüz olacağı için gelemiyor sanırsam
Olabildiğince ediyorum canım. İnsan psikolojisi de çok kötü. Boğazım falan ağrımaya başladı duyduğumdan beri
aman tatlım dikkat et.. herkes bir şekil yakalanacak gibi olsada bu illete yine de dikkat etmek şart.
Ben ediyorum da etrafım etmiyor kii
Diyorum ki artık virüs kapacaksam da belirtisi olsun ki anlayım etrafıma bulaştırmayım.. Taşıyıcı olmim
Kuşum geçmiş olsun aynı evin içinde kapmayanlar var mesela annem olmuştu babam negatif çıktı semptom gostermeyenlere karantina uygulanmayacak diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum tabi dikkat et bu arada kendine
Sağol fıstık. O kalemi kapattılar bugün canım. Bizde bizimkinin sonucunu bekliyoruz

Geçmiş olsun kuzum yaa

Testmi yaptırdınız paremmm

Sağol Birtanem
Sen nasılsın keyfin nasıl
İyiyim şükür kendimi bugün çok tuhaf hissediyorum nedendir bilinmez sanki iki kişiyim bı yanım çok pozitif bı yanım hemen ağlamaklı ufacık birşeyde kafayı yemek üzereyim sanırım artık sen nasılsın neler yaptın var mı değişiklik sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…