- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.821
Negatif ciksinnnYok biz değil canım
Kızı virüs olan arkadaş yaptırdı. Onun sonucunu bekliyoruz o negatif çıksa rahatlayacaz.ya da pozitif ise test yaptıracaz
Erken uyanmalar başlayıp işe başlayıp artk akşamları yorgndummmmmmPazartesi basliyor
Ben simdiden erken uyanmaya alisayim
Evet canım insan hemen belirti hissetmeye başlıyor. Boğaz ağrısı belirti olarak çok sayılmıyor sanırım biraz takip et kendini bakalım. Yani evet insanlar dikkat etmedikçe dikkat edenlerin kısıtlı şekşlde yaşadıkları hayat devam ediyor malesef kaygıyla. Sizinki pozitif çıkarsa karantinaya alırlar sizi ama bizim daha yeni bu durum olduğu için biliyorum. Bir hafta falan geçince test yaptırın hemen çıkmayabiliyor yani hatalı negatif olabiliyor demişler, o kızında çıkan kişinin henüz testi pozitif çıkmayabilir gerçekten siz çıkmasa da dikkat edinValla dua edenler ikiz ikiz olsun diyor
Benim ki dördüz olacağı için gelemiyor sanırsam
Olabildiğince ediyorum canım. İnsan psikolojisi de çok kötü. Boğazım falan ağrımaya başladı duyduğumdan beri
Ben ediyorum da etrafım etmiyor kii
Diyorum ki artık virüs kapacaksam da belirtisi olsun ki anlayım etrafıma bulaştırmayım.. Taşıyıcı olmim
Sağol fıstık. O kalemi kapattılar bugün canım. Bizde bizimkinin sonucunu bekliyoruz
Oyyy canım inşallah hislerin gerçekleşecekİyiyim şükür kendimi bugün çok tuhaf hissediyorum nedendir bilinmez sanki iki kişiyim bı yanım çok pozitif bı yanım hemen ağlamaklı ufacık birşeyde kafayı yemek üzereyim sanırım artıksen nasılsın neler yaptın var mı değişiklik sende
İnş negatif çkar parem
Amin kızlar inşallah negatif çıkar.Negatif ciksinnn
Yorgun olsamda bebe yapmaya devam bu sene o bebe olsun diye butun cabalarErken uyanmalar başlayıp işe başlayıp artk akşamları yorgndummmmmm
Bebe yapamadmmmmm dersennnn
Vallaaaaa uçururum seni
Hadi inşallaaahhhhhYorgun olsamda bebe yapmaya devam bu sene o bebe olsun diye butun cabalar
Ayy dusunmek istemiyorum o cubuguOyyy canım inşallah hislerin gerçekleşecekbebişine kavuşacaksın
Yok fıstık bıraktığın gibiyim
Amin kızlar inşallah negatif çıkar.
Burnuma onu sokturamam ya
BilmiyorumEvet canım insan hemen belirti hissetmeye başlıyor. Boğaz ağrısı belirti olarak çok sayılmıyor sanırım biraz takip et kendini bakalım. Yani evet insanlar dikkat etmedikçe dikkat edenlerin kısıtlı şekşlde yaşadıkları hayat devam ediyor malesef kaygıyla. Sizinki pozitif çıkarsa karantinaya alırlar sizi ama bizim daha yeni bu durum olduğu için biliyorum. Bir hafta falan geçince test yaptırın hemen çıkmayabiliyor yani hatalı negatif olabiliyor demişler, o kızında çıkan kişinin henüz testi pozitif çıkmayabilir gerçekten siz çıkmasa da dikkat edin
Kan ve temografi ok ama o çubukAyy dusunmek istemiyorum o cubugu
Öğleden sonra gidecem canım, sistemde gözükmüyor
İyiyim canımcıımm sen nasılsınBeyazımm nazarmı değdi kuzum
Daha iyimisin
Ben başladm dün baya ilerledim cok güzel gidiyor haticem
Sorma yaaaa paremama ikide olsa fena olmaz
Helalll meleeeeeeğğğeeemmmmm
Hadi bakalım... Allah nasip etsin inş
Sen tek kal hep gelinim
Ozgecim hakknda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum kuzum
Daha iyimisin miniğim
Selammm cukummmm
Cnm işe yaramaz olurmu hiç?
Yumurta kalitesini ve sperm kalitesini arttırıyor... Ama işte iyi birşey almak gerek
Uvfff cok havalı eğitimde var
Bu arada bugün 9dan önce gnaydn dediğinde gözümden kaçmadı avukat hanım
Hahahahaa bizim spermler şunun kdarolamadı ya
Aynen ya çok yoğunmuş gerçekten senin dışında duyduğum çalışanlar da hep aynı durumdan şikayetçiBilmiyorum
Adliyeleri açtılar iyi yaptılar
Kan ve temografi ok ama o çubuk
İyiyim ssni merak ettik kuzumİyiyim canımcıımm sen nasılsın
İyiyim şükür ya korkuyorum birazcık sonucumu merak ediyorum rüyamda adet olduğumu gördümİyiyim ssni merak ettik kuzum
Halsizim canım biraz bu Ay regl çok olcam galiba bir de kansızlık var bendeBeyazımm nazarmı değdi kuzum
Daha iyimisin
Ben başladm dün baya ilerledim cok güzel gidiyor haticem
Sorma yaaaa paremama ikide olsa fena olmaz
Helalll meleeeeeeğğğeeemmmmm
Hadi bakalım... Allah nasip etsin inş
Sen tek kal hep gelinim
Ozgecim hakknda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum kuzum
Daha iyimisin miniğim
Selammm cukummmm
Cnm işe yaramaz olurmu hiç?
Yumurta kalitesini ve sperm kalitesini arttırıyor... Ama işte iyi birşey almak gerek
Uvfff cok havalı eğitimde var
Bu arada bugün 9dan önce gnaydn dediğinde gözümden kaçmadı avukat hanım
Hahahahaa bizim spermler şunun kdarolamadı ya
Dusununce bile beynime agri giriyorBilmiyorum
Adliyeleri açtılar iyi yaptılar
Kan ve temografi ok ama o çubuk
Evet olive nerdesin kuzuolive_bluto ben mi artık seyrek geldiğimden göremiyorum yoksa yokmu ortalıkta ?
İnşAllah güzel haberle gel tatlımÖğleden sonra gidecem canım, sistemde gözükmüyor
Amin canım aminAynen ya çok yoğunmuş gerçekten senin dışında duyduğum çalışanlar da hep aynı durumdan şikayetçigerçekten sinir bozucu Allah yardımcınız olsun.
Çubuktan da korkmayın kızlar nerelerimize ne işlemler yaptırıyoruz yahu
Amin canım amin bekliyoruz aramasınıDusununce bile beynime agri giriyor
Sirf o testi yapmamak icin ucak biletimi degistirmistim daha pahali olsa bile
Umarim test yapmak zorunda kalmazsin
Evet canım haklısın valla görüntüsü bile korkunçİnşAllah güzel haberle gel tatlım
Amin canım amin
Kız burnuma sokacak tee nerelere gidecek o
Amin canım amin bekliyoruz aramasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?