Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar merhaba adeti geciken evde test yapıp negatif çıkan ama sonra hamile olduğunu öğrenen var mı benim 6 gün gecikti ama 2 gün çnce negaifti idrar sonucum

Dedim bugün valla benim de psikolojim gidiyor çünkü ben sırf eşim için çabalıyorum söyleme boşver unutalım biraz dedim
İyi yapmışsın... Ama sırf eşin için değil, kendin için de istemelisin, kendin için de çabalamalısın ki herşey yolunda gitsin, güzel haberi daha önce al
nasılsın canım
Valla fıstık ne iyi ne kötüyüm
Kv gitmiştik şimdi eve gidiyoruz.
Kalem arkadaşımın kızı virüs kapmış. O da test yaptırmış sonucu henüz çıkmadı. Bizi karantinaya alırlar mı bilmiyorum.
Üst katta çalışan arkadaşta virüs olmuş. Önüm sağım solum virüslü he... Yakında ben de kaparım bu gidişle
Sen nasılsın keyfin nasıl

kuzum zaten elbet bigün kapıcaz..Benimde arkadaşımın annesi oldu ama arkadaşım olmadı aynı evin içinde.. içini ferah tut Olursakta yapacak bişey yok
ben iyiyim kuzum teşekkür ederim

kuzum zaten elbet bigün kapıcaz..Benimde arkadaşımın annesi oldu ama arkadaşım olmadı aynı evin içinde.. içini ferah tut Olursakta yapacak bişey yok
ben iyiyim kuzum teşekkür ederim
Valla alabildiğim kadar önlem alıyorum canım... Allah yardımcımız olsun... Hep iyi ol

Mavis222 sen nasıl oldun canım

Bilemedim ki bacim ya yarın regl günüm ya ondan mi ki anlamadim ki
Beyazımm nazarmı değdi kuzum
Daha iyimisin

Bende diyorum ki nerde yanlış yapıyorum çok haklısın
Öneri olarak alıyorum kabul ediyorum ve bende başlıyorum öyleyse
Ben başladm dün baya ilerledim cok güzel gidiyor haticem

Bizde varda ne oluyor
Bir tane yapamadık
Sorma yaaaa parem ama ikide olsa fena olmaz

Kizlar gorev tamam biz bi iki gun dinleniriz artik
Helalll meleeeeeeğğğeeemmmmm
Hadi bakalım... Allah nasip etsin inş

İkizim olmaz benim be, tek olur :)
Sen tek kal hep gelinim

Cmt doktora gideceğim aşılama için
Ozgecim hakknda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum kuzum

Böbreğim ağrıyor normalde hiç böbrek ağrısı çekmem ya
Daha iyimisin miniğim

Selammm cukummmm

İşe yarıyor mu gerçekten acaba?
Bu tarz desteklere inancım hiç yok benim ya böyle kullansam da inanmadığım için işime yaramaz gibi hissediyorum nedense
Cnm işe yaramaz olurmu hiç?
Yumurta kalitesini ve sperm kalitesini arttırıyor... Ama işte iyi birşey almak gerek

Onumuzdeki hafta egitimler var ondan sonraki hafta baslicam
Uvfff cok havalı eğitimde var
Bu arada bugün 9dan önce gnaydn dediğinde gözümden kaçmadı avukat hanım

Hahahahaa bizim spermler şunun kdarolamadı ya

Canım geçmiş olsun ya çok yakın temas olmuşsun ama belli olmaz bazen aynı evin içinde de geçmeyedebiliyor. Bizim bir kişide çıktı o gün temas ettiği herkes karantinada şu anda dikkat et sen yine de elinden geldiğince yani bu stresle yaşamak da çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…