- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.781
En kısa zamanda güzel haberler gelecek senden o halde
Selam canım
Ben işe yaradığına inanıyorum canım
İyi yapmışsın... Ama sırf eşin için değil, kendin için de istemelisin, kendin için de çabalamalısın ki herşey yolunda gitsin, güzel haberi daha önce alDedim bugün valla benim de psikolojim gidiyor çünkü ben sırf eşim için çabalıyorum söyleme boşver unutalım biraz dedim
Valla fıstık ne iyi ne kötüyümnasılsın canım
İyi yapmışsın... Ama sırf eşin için değil, kendin için de istemelisin, kendin için de çabalamalısın ki herşey yolunda gitsin, güzel haberi daha önce al
Valla fıstık ne iyi ne kötüyüm
Kv gitmiştik şimdi eve gidiyoruz.
Kalem arkadaşımın kızı virüs kapmış. O da test yaptırmış sonucu henüz çıkmadı. Bizi karantinaya alırlar mı bilmiyorum.
Üst katta çalışan arkadaşta virüs olmuş. Önüm sağım solum virüslü he... Yakında ben de kaparım bu gidişle
Sen nasılsın keyfin nasıl
Valla alabildiğim kadar önlem alıyorum canım... Allah yardımcımız olsun... Hep iyi olkuzum zaten elbet bigün kapıcaz..Benimde arkadaşımın annesi oldu ama arkadaşım olmadı aynı evin içinde.. içini ferah tutOlursakta yapacak bişey yok
ben iyiyim kuzum teşekkür ederim
Bende sabahlari tok karnina iciyorm canim 1tablet 400mg oldugu icin ben gunde 1tane kullanıyorumKuzular Folidoce aldim folik asit gunde 1 kere mi icicem ac tok farkediyor mu yardim lutfenBal0ncuk
İnşallah kuzummBende sabahlari tok karnina iciyorm canim 1tablet 400mg oldugu icin ben gunde 1tane kullanıyorum
Sans getirsin sana
Beyazımm nazarmı değdi kuzumBilemedim ki bacim ya yarın regl günüm ya ondan mi ki anlamadim ki
Ben başladm dün baya ilerledim cok güzel gidiyor haticemBende diyorum ki nerde yanlış yapıyorum çok haklısın
Öneri olarak alıyorum kabul ediyorum ve bende başlıyorum öyleyse
Sorma yaaaa paremBizde varda ne oluyor
Bir tane yapamadık
Helalll meleeeeeeğğğeeemmmmmKizlar gorev tamam biz bi iki gun dinleniriz artik
Sen tek kal hep gelinimİkizim olmaz benim be, tek olur :)
Ozgecim hakknda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum kuzumCmt doktora gideceğim aşılama için
Daha iyimisin miniğimBöbreğim ağrıyornormalde hiç böbrek ağrısı çekmem ya
Selammm cukummmmSellaaamm
Cnm işe yaramaz olurmu hiç?İşe yarıyor mu gerçekten acaba?
Bu tarz desteklere inancım hiç yok benim ya böyle kullansam da inanmadığım için işime yaramaz gibi hissediyorum nedense
Uvfff cok havalı eğitimde varOnumuzdeki hafta egitimler var ondan sonraki hafta baslicam
Hahahahaa bizim spermler şunun kdarolamadı ya
Canım geçmiş olsun ya çok yakın temas olmuşsun ama belli olmaz bazen aynı evin içinde de geçmeyedebiliyor. Bizim bir kişide çıktı o gün temas ettiği herkes karantinada şu andaİyi yapmışsın... Ama sırf eşin için değil, kendin için de istemelisin, kendin için de çabalamalısın ki herşey yolunda gitsin, güzel haberi daha önce al
Valla fıstık ne iyi ne kötüyüm
Kv gitmiştik şimdi eve gidiyoruz.
Kalem arkadaşımın kızı virüs kapmış. O da test yaptırmış sonucu henüz çıkmadı. Bizi karantinaya alırlar mı bilmiyorum.
Üst katta çalışan arkadaşta virüs olmuş. Önüm sağım solum virüslü he... Yakında ben de kaparım bu gidişle
Sen nasılsın keyfin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?