- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.861
hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin1 bucuk saat önce geldim sonuçlar çıkmamıştı daha yaaaa
İnşallah canım yaahadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Sağol canım valla arada bakıyorum arada makaleler işler arada camlar toz almalar arada forum günüm harika yani anlayacağınızooo sen burdaysan eksik yoktur kesin
kolay gelsin kuzum
iyiyiz tatlış sen nasılsın
evden çalışmak da böyle işte güzellikleri say say bitmiyorSağol canım valla arada bakıyorum arada makaleler işler arada camlar toz almalar arada forum günüm harika yani anlayacağınızyarın misafirr gelüür
İyiyim pareem elhamdülillahValla alabildiğim kadar önlem alıyorum canım... Allah yardımcımız olsun... Hep iyi ol
Mavis222 sen nasıl oldun canım
İnşAllah gerek kalmaz canımEvet canım haklısın valla görüntüsü bile korkunçaman haklısın olmasın inşallah hiç ama olursa da korkma bebiş geldiğini doğum anını düşün
Bende izinli olmak istiyorum bananeeeeeeNasılsınız kızlarbugn itibariyle yine izinliyim ondan pek bakamadım
İnşAllah çekmezsin canım çekersen deBu ay da sıfır çekersem deneyeceğim o zaman inşallah
Fıssstık gibi yumurtalarım olsun diye herifime de içirebilirsem artık
Sağol canım. Bu arkadaş normalde idari izinli ama işler yetişmediği ve eleman verilmediği için Ptesi ve cumaları geliyordu.Paresilaaa canım geçmiş olsun negatif çıkar inşallah ama bir arkadaş yazmış hatalı negatif olabiliyor diye kayınvalidem o şekilde 2 defa negatif çıkmıştı sen yine de çok yakın durma o arkadaşla nolur nolmaz vardır ına da geçer filan mazallah
Helllööööö baluşum
Benim de eşim nöbet usulü çalışmaya geçti
Ayyyy bir de sigarayı bıraktı tahammül edemiyorummmmm evde olmasına
Hayır bir zararı da yok ama sürekli sigara içermediği için yapacak bir şey arıyor canı sıkılmasın diye etkinlik düşünmekten bitap düştüm
Vuvvv çok az kaldıİyiyim pareem elhamdülillahdün bebeğin odasını hallettik hastane çantası falan yoruldum görmedim mesajını sen naptın
inanır mısın o kadar çok heyecan verici bir şey ki geçen hastaneye gittim nst esnasında gece gittiğim için doğum vardı o kadar çok bağırıyordu ki çok tedirgin oldum İnşallah arkadaşının testi de negatif çıkar kuzumİnşAllah gerek kalmaz canım
Bende izinli olmak istiyorum bananeeeeee
İnşAllah çekmezsin canım çekersen de
İçer içer tatlım tatları güzel
Sağol canım. Bu arkadaş normalde idari izinli ama işler yetişmediği ve eleman verilmediği için Ptesi ve cumaları geliyordu.
Ki teee Nisan ayında da virüs kapmıştı. Birçok rahatsızlığına rağmen atlatmıştı. Yine kaptıysa eğer hem atlatamamasından hem bize de bulaştırmasından korkuyorum
Vuvvv çok az kaldı
Dum tıs Dum tıs Dum tısss
Sağlıkla sıhhatle gelsin
Ben hala arkadaşın sonucunu bekliyorum canım. Virüs umarım negatif çıkar
T Tamam heyecanla seni bekliyorum kuzuuuu
Selam bibiğimmmmSelam bebekler güzel haberler alacağımız bigün olsunn
Bacım bir tuhafım bekledim ama regl de gelmedi anlamadim gozlerim bile şişti ya hafif ateşim de var
Bu ay da sıfır çekersem deneyeceğim o zaman inşallah
Fıssstık gibi yumurtalarım olsun diye herifime de içirebilirsem artık
Paresilaaa canım geçmiş olsun negatif çıkar inşallah ama bir arkadaş yazmış hatalı negatif olabiliyor diye kayınvalidem o şekilde 2 defa negatif çıkmıştı sen yine de çok yakın durma o arkadaşla nolur nolmaz vardır ına da geçer filan mazallah
Helllööööö baluşum
Benim de eşim nöbet usulü çalışmaya geçti
Ayyyy bir de sigarayı bıraktı tahammül edemiyorummmmm evde olmasına
Hayır bir zararı da yok ama sürekli sigara içermediği için yapacak bir şey arıyor canı sıkılmasın diye etkinlik düşünmekten bitap düştüm
Gebemisin yksa kızzzzzBacım bir tuhafım bekledim ama regl de gelmedi anlamadim gozlerim bile şişti ya hafif ateşim de var
Cok sağol sordugun için bacım cansın bir tanesin
Gebemisin yksa kızzzzz
Dua edin de pozitif çıksın benim kan sonucuuuuuİnşAllah gerek kalmaz canım
Bende izinli olmak istiyorum bananeeeeee
İnşAllah çekmezsin canım çekersen de
İçer içer tatlım tatları güzel
Sağol canım. Bu arkadaş normalde idari izinli ama işler yetişmediği ve eleman verilmediği için Ptesi ve cumaları geliyordu.
Ki teee Nisan ayında da virüs kapmıştı. Birçok rahatsızlığına rağmen atlatmıştı. Yine kaptıysa eğer hem atlatamamasından hem bize de bulaştırmasından korkuyorum
Vuvvv çok az kaldı
Dum tıs Dum tıs Dum tısss
Sağlıkla sıhhatle gelsin
Ben hala arkadaşın sonucunu bekliyorum canım. Virüs umarım negatif çıkar
T Tamam heyecanla seni bekliyorum kuzuuuu
Bacım bir tuhafım bekledim ama regl de gelmedi anlamadim gozlerim bile şişti ya hafif ateşim de var
Cok sağol sordugun için bacım cansın bir tanesin
Allah'ım İnşallah inşallahDua edin de pozitif çıksın benim kan sonucuuuuu
Oturuyorum canım sen napıyosunNapiyosunuz kizlar
Kız ne oturması gitmedin mi daha senOturuyorum canım sen napıyosun
Calisiyorum bende canim saatin 4.30 olmasni bekliyorum. Test yapacagmOturuyorum canım sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?