- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.881
Sen bir avazda doğum yapacaksın. Yürüyüşünü ufak ufak yap canım. O da doğumun rahat olmasını sağlıyorinanır mısın o kadar çok heyecan verici bir şey ki geçen hastaneye gittim nst esnasında gece gittiğim için doğum vardı o kadar çok bağırıyordu ki çok tedirgin oldum İnşallah arkadaşının testi de negatif çıkar kuzum
Her zaman duamızdasın canımDua edin de pozitif çıksın benim kan sonucuuuuu
Hayirli olsunnnKızlar kan verdim 134.59 cıkmış
hayırlı olsun canımmKızlar kan verdim 134.59 cıkmış
Aaa nedennnnİyiyim süperimmmm
Ben sana küsün tatlm
@Blacklight
Ayyy üstüne böyle sarımsaklı zeytintağlı nar ekşili sos.. Off offfff
Sen nasıl oldun güzelim daha iyimisin
Hahaha harika sorma sorma tam zamanlı hem ev işleri hem iş işleri mükemmelevden çalışmak da böyle işte güzellikleri say say bitmiyor
Ayyy çok heyecanlı ama yaaa.. düşüncesi bile kalbimi pır pır ettirdi. Ne güzel hevesle yapın canım çok güzel sağlıkla gelsin bebiş de inşallahİyiyim pareem elhamdülillahdün bebeğin odasını hallettik hastane çantası falan yoruldum görmedim mesajını sen naptın
Ayy ne kadar fena idari izinlileri bile çağırmaları. O insana bişi olsa vebali kimin olacak.. inşallah atlatır yine kıyamam. Size de geçmesin ama göz göre göre gelmesini bekliyorlar resmen her yeri açarakİnşAllah gerek kalmaz canım
Bende izinli olmak istiyorum bananeeeeee
İnşAllah çekmezsin canım çekersen de
İçer içer tatlım tatları güzel
Sağol canım. Bu arkadaş normalde idari izinli ama işler yetişmediği ve eleman verilmediği için Ptesi ve cumaları geliyordu.
Ki teee Nisan ayında da virüs kapmıştı. Birçok rahatsızlığına rağmen atlatmıştı. Yine kaptıysa eğer hem atlatamamasından hem bize de bulaştırmasından korkuyorum
Vuvvv çok az kaldı
Dum tıs Dum tıs Dum tısss
Sağlıkla sıhhatle gelsin
Ben hala arkadaşın sonucunu bekliyorum canım. Virüs umarım negatif çıkar
@Blacklight heyecanla seni bekliyorum kuzuuuu
Hiiç korkma canım bak Instagram'da Zahide küçük var onun doğum videolarını izle, bir rahatlarsıninanır mısın o kadar çok heyecan verici bir şey ki geçen hastaneye gittim nst esnasında gece gittiğim için doğum vardı o kadar çok bağırıyordu ki çok tedirgin oldum İnşallah arkadaşının testi de negatif çıkar kuzum
Hee valla haklısın sigarayı bırakması spermlere yaramıştır vallaKızzzzz sus sus şikayet etmeeeeee
Sigarayı bıraksın.. daha ne istiyorsunnn
Katlan biraz legoşşş
Hadi canım dualarımız seninle inşallahDua edin de pozitif çıksın benim kan sonucuuuuu
Erken doğum riski var ya yürüyüş yapmıyorum yapmalı mıyım kiSen bir avazda doğum yapacaksın. Yürüyüşünü ufak ufak yap canım. O da doğumun rahat olmasını sağlıyor
Amin inşallah tatlım
Her zaman duamızdasın canım
Gebeler listesine bir yenisi daha eklendi huuuKızlar kan verdim 134.59 cıkmış
Sağol canım teşekkür ederimHayirli olsunnn
Gozunuz aydin
Sağol balım darısı isteyenlere olsun inşHayırlı uğurlu olsunnn
Teşekkürler canım benim sagolasınhayırlı olsun canımm
Hayırlı olsun.
hayırlı olsunnn
Allah razı olsun kuzum amin inşallah Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallahGebeler listesine bir yenisi daha eklendi huuu
Tebriklerrrr kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah
VuvvvvvKızlar kan verdim 134.59 cıkmış
Allah yardımcımız olsun ne deyim canımHahaha harika sorma sorma tam zamanlı hem ev işleri hem iş işleri mükemmel
Ayyy çok heyecanlı ama yaaa.. düşüncesi bile kalbimi pır pır ettirdi. Ne güzel hevesle yapın canım çok güzel sağlıkla gelsin bebiş de inşallah
Ayy ne kadar fena idari izinlileri bile çağırmaları. O insana bişi olsa vebali kimin olacak.. inşallah atlatır yine kıyamam. Size de geçmesin ama göz göre göre gelmesini bekliyorlar resmen her yeri açarak
Hiiç korkma canım bak Instagram'da Zahide küçük var onun doğum videolarını izle, bir rahatlarsıngerçekten Her doğum öyle bağırmalı geçmiyor. Seninki de su gibi geçsin inşallah.
Hee valla haklısın sigarayı bırakması spermlere yaramıştır valla
Hadi canım dualarımız seninle inşallah
Yok yok yapma ne olur ne olmaz canımErken doğum riski var ya yürüyüş yapmıyorum yapmalı mıyım ki
Amin inşallah bende kan verecek bugün ardından gitcem eczaneye söktürücü alcam sokulsun bian önceSağol balım darısı isteyenlere olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?