- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.241
Oy kuzum benim inşallah inşallah Rabbin yüzünü güldürsün canım sağlıkla gel teyzosumKıyamayzzz bizzz o miniğeeeee
Sağlıkla gel.. Teyzoşlarn seni bekliyor annenle ♥♥♥♥
Kızlar bebişimi aldım eve geçiyorum .Bundan sonrası nasip , bekleyip göreceğiz ❤
Oh ohh çifte bebiş telaşıCan teyzelerevet hamileyim galiba bende çok şaşkınım bacım inşallah senin de güzel sonuçlarını alicaz bu ay
Sakinim eller yukarı♥♥♥♥♥♥♥
Sakin ol şampiyonnnn
Gelsin bebeler gelsinnnnnnSakinim eller yukarıTest almak yokk
Ne oldu kız :)duygulandım
Böyle okuyunca hepimizi teker teker ağlayasım geldiNe oldu kız :)
Hepimiz birimizBöyle okuyunca hepimizi teker teker ağlayasım geldi
Burayı yeni takip edenlerden biriyim çok sevindim sizin adınıza. inşallah sağlıcakla gelsin miniğinizOy kuzum benim inşallah inşallah Rabbin yüzünü güldürsün canım sağlıkla gel teyzosum
Gelsin bebeler gelsinnnnnn
2020 bitmeden herkes gebeeeğğğ
Aralık 31 kdar vaktiiz var
Ya çenin hormonların duygusal mı yaptı çeniiBöyle okuyunca hepimizi teker teker ağlayasım geldi
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için el ele bu süreçleri atlatalim hic kopmayalım herkes doğursun bebeler olsunHepimiz birimiz
Birimiz hepimiz için ♥♥♥♥
Dusuncebulutu hoşgeldin cnm aramızaBurayı yeni takip edenlerden biriyim çok sevindim sizin adınıza. inşallah sağlıcakla gelsin miniğiniz benim de dün ya da bugün olmam lazımdı yarın test yapıcam inşallah darısı biz bekleyenlere
Ben sana kıyamamzaman daralıyor. Bu olmazsa bi daha sonra bi daha aşılatsam o da olmasa aralıkta tüp yapar yetişirim
Ya çenin hormonların duygusal mı yaptı çeniiOyy canım arkadaşım
Ya şu bayıra karşı yatır beniyi bana da anlatın o zaman
Amin inşallah çok sağolunBurayı yeni takip edenlerden biriyim çok sevindim sizin adınıza. inşallah sağlıcakla gelsin miniğinizbenim de dün ya da bugün olmam lazımdı yarın test yapıcam inşallah darısı biz bekleyenlere
Hiç girme o konuya bacım sabah yeterince rezil oldum bu sabahı oku ayrıntılı yazdımzaman daralıyor. Bu olmazsa bi daha sonra bi daha aşılatsam o da olmasa aralıkta tüp yapar yetişirim
Ya çenin hormonların duygusal mı yaptı çeniiOyy canım arkadaşım
Ya şu bayıra karşı yatır beniyi bana da anlatın o zaman
HoşbuldumDusuncebulutu hoşgeldin cnm aramıza
Ben sana kıyamam
Kader arkadaşım benim :)
Kız bizimkiler milyarlık bebe olcak
Bnlarnki fakir bebe
Kendimizi öyle avutalım gel
Rezil olmak nedir yaaa beyazım gururlan dedik ya Allah AllahHiç girme o konuya bacım sabah yeterince rezil oldum bu sabahı oku ayrıntılı yazdım
Hoş geldin yeni gelenler erken gidiyor hep sana da uğurlu gelsinHoşbuldum
Nasılsın cnm seni tanıyalm :)Hoşbuldum
Yeni nick alsam yeni olurmuyum ablaHoş geldin yeni gelenler erken gidiyor hep sana da uğurlu gelsin
Yanı öyle demek istemedim bacım aşk olsun gururla anlattim tabi bende bilmiyom ne yaptığımı ne dedigimi ay ne bılyim ne ettikysek güzel ettikRezil olmak nedir yaaa beyazım gururlan dedik ya Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?