Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oha oha oha kocayi saldik artik ohh beee cok sevindim hayirli olsun inshallah saglikla alirsin kucagina
Inşallah canım benim dün dedim zaten şimdi git gecelere kadar çalış diye sonra da dondum uyudum oh be dünya varmış yok ilaciydi yok pekmeziydi beslenmesiydi elimde kaşık aaaa bunalttı beni

Inşallah canım benim dün dedim zaten şimdi git gecelere kadar çalış diye sonra da dondum uyudum oh be dünya varmış yok ilaciydi yok pekmeziydi beslenmesiydi elimde kaşık aaaa bunalttı beni
Ohh iyi demissin bende öyle dediydim sonra bakti ben heves etmeyince o yanasti simdi gpbek büyüdü kizima bisi olur siye yanasmiyor dogumdan sonra gör beni diyor he he deyip geciyorum

Ohh iyi demissin bende öyle dediydim sonra bakti ben heves etmeyince o yanasti simdi gpbek büyüdü kizima bisi olur siye yanasmiyor dogumdan sonra gör beni diyor he he deyip geciyorum
Kaçan kovalanır misali işte şimdi sıra bizde iyi demişsin anlasınlar değerimizi bunalttilar valla şimdi keyif sırası bizde
Sende sağlıkla al kucağına bebeğini canım inşallah kokusunu içine çek

Allah iyilik versin iyi diyelim iyi olalım şükür

Hoş geldin yeni gelenler erken gidiyor hep sana da uğurlu gelsin
inşallah uğurlu gelir hoşbuldum
Nasılsın cnm seni tanıyalm :)
Kaç yaşndasn ne kdar evliiksm
Ne zamandır cock istitorsn :)
5 gün sonra 25im bitiyor.1 yıllık evliyim. Yazdan itibaren çok ister oldum ağustosta 4-5 haftalıkken bir düşük yaşadım ilk sevincimiz kursağımızda kaldı yine aynısını yaşamam inşallah.Allah kimseye de yaşatmasın.
İzmir'e gelin geldim şimdilik bu kadar sizleri de tanımak isterim

Dusuncebulutu hoşgeldin cnm aramıza

Ben sana kıyamam
Kader arkadaşım benim :)
Kız bizimkiler milyarlık bebe olcak
Bnlarnki fakir bebe
Kendimizi öyle avutalım gel
şımarık olmasın bizim bebeler
Hiç girme o konuya bacım sabah yeterince rezil oldum bu sabahı oku ayrıntılı yazdım
Ya bulamıyorumm kuzum

Allah iyilik versin iyi diyelim iyi olalım şükür
İyi olcaz iyi.. Kötü günler geride kaldı

Amannnnnn son gelenlern hepsi çıtır gelin valla.... Hoşgeldin.. Gebede kalmş üstelik maşallah.. Önümüze bakıp eskiyi unutalm.. Hemencecik gebe kalalm inşallaj cnm

Derinvebebekleri bir görünüp bir kaybolup beni düşürdün derde
Derinvebebekleri bizi sevmedi sanırm

aynı düşüncedeyim

Hoşbuldum o sizin çıtırlığınız Aynen eskiyi unutup hemen kalırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…