- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.261
Valla bende ortada dolanıyorum öyle beynim duruk bi şekilde nası olayımValla hafta yorgunluğu canım
Sen nasılsın asıl
Aplası kurban öyle olmayiiiiiYeni nick alsam yeni olurmuyum abla
belki de senin pozisyonun sayesinde burda bebişlenicez durYanı öyle demek istemedim bacım aşk olsun gururla anlattim tabi bende bilmiyom ne yaptığımı ne dedigimi ay ne bılyim ne ettikysek güzel ettik
Oha oha oha kocayi saldik artik ohh beee
Sunumu sana devrediyorum bacım bunu en iyi sen anlatırsın soran olursa top sendeAplası kurban öyle olmayiiiii
belki de senin pozisyonun sayesinde burda bebişlenicez dur
Yokuş 06 gururla sunar
Pazarlık payıda yokmiiiiiAplası kurban öyle olmayiiiii
belki de senin pozisyonun sayesinde burda bebişlenicez dur
Yokuş 06 gururla sunar
Inşallah canım benim dün dedim zaten şimdi git gecelere kadar çalış diyeOha oha oha kocayi saldik artik ohh beeecok sevindim hayirli olsun inshallah saglikla alirsin kucagina
Ohh iyi demissin bende öyle dediydimInşallah canım benim dün dedim zaten şimdi git gecelere kadar çalış diyesonra da dondum uyudum oh be dünya varmış yok ilaciydi yok pekmeziydi beslenmesiydi elimde kaşık aaaa bunalttı beni
ohh ohhhSunumu sana devrediyorum bacım bunu en iyi sen anlatırsın soran olursa top sende
sıfir sıfir sıfirPazarlık payıda yokmiiiii
Kaçan kovalanır misali işte şimdi sıra bizde iyi demişsin anlasınlar değerimizi bunalttilar valla şimdi keyif sırası bizdeOhh iyi demissin bende öyle dediydimsonra bakti ben heves etmeyince o yanasti simdi gpbek büyüdü kizima bisi olur siye yanasmiyor dogumdan sonra gör beni diyor he he deyip geciyorum
Allah iyilik versin iyi diyelim iyi olalım şükürBende diyorum buralarda ne eksik
Çikom eksik
Ayyy bunu hatırlıyorum
İnst. Mı düşmüşşşş
Ohh ellerine sağlık haticem
Doğmuş büyümüş eğitilmiş daha ne isterim
Çok iyi yaaa akmoşş
İyiyiz kuzum sen nasılsın
10 parmağnd 10 marifet ama özlüyoruz bilesim :) geri sayımada az kaldı :)
Sadakatsiz bir çok Kdının aklına bir çok şey sokacak gibime geliyoryuvalar dağılmasa bari
Legoş sen daha sigarayı bırakmadınmı?
Selammm beyazmmmm naberr
Ben olsan korunmazdımkaldıki bence gebelikte plan olmaz hep yanıltıyor bu bebeler bizi.. Gebelil elde edersen tüm bunları düşünirsün... Bas gaza gitsin uzayım
İyiyiz cnm sen daha iyimisin
inşallah uğurlu gelir hoşbuldumHoş geldin yeni gelenler erken gidiyor hep sana da uğurlu gelsin
5 gün sonra 25im bitiyor.1 yıllık evliyim. Yazdan itibaren çok ister oldum ağustosta 4-5 haftalıkken bir düşük yaşadım ilk sevincimiz kursağımızda kaldı yine aynısını yaşamam inşallah.Allah kimseye de yaşatmasın.Nasılsın cnm seni tanıyalm :)
Kaç yaşndasn ne kdar evliiksm
Ne zamandır cock istitorsn :)
Amin amin burdaki herkes inshallahhKaçan kovalanır misali işte şimdi sıra bizde iyi demişsin anlasınlar değerimizi bunalttilar valla şimdi keyif sırası bizde
Sende sağlıkla al kucağına bebeğini canım inşallah kokusunu içine çek
Dusuncebulutu hoşgeldin cnm aramıza
Ben sana kıyamam
Kader arkadaşım benim :)
Kız bizimkiler milyarlık bebe olcak
Bnlarnki fakir bebe
Kendimizi öyle avutalım gel
Ya bulamıyorumm kuzumHiç girme o konuya bacım sabah yeterince rezil oldum bu sabahı oku ayrıntılı yazdım
İyi olcaz iyi.. Kötü günler geride kaldıAllah iyilik versin iyi diyelim iyi olalım şükür
Amannnnnn son gelenlern hepsi çıtır gelin valla.... Hoşgeldin.. Gebede kalmş üstelik maşallah.. Önümüze bakıp eskiyi unutalm.. Hemencecik gebe kalalm inşallaj cnminşallah uğurlu gelir hoşbuldum
5 gün sonra 25im bitiyor.1 yıllık evliyim. Yazdan itibaren çok ister oldum ağustosta 4-5 haftalıkken bir düşük yaşadım ilk sevincimiz kursağımızda kaldı yine aynısını yaşamam inşallah.Allah kimseye de yaşatmasın.
İzmir'e gelin geldim şimdilik bu kadarsizleri de tanımak isterim
aynı düşüncedeyimİyi olcaz iyi.. Kötü günler geride kaldı ♥
Amannnnnn son gelenlern hepsi çıtır gelin valla.... Hoşgeldin.. Gebede kalmş üstelik maşallah.. Önümüze bakıp eskiyi unutalm.. Hemencecik gebe kalalm inşallaj cnm
Derinvebebekleri bizi sevmedi sanırm
Bacım buraya bir bakiverşımarık olmasın bizim bebeler
Ya bulamıyorumm kuzum
Hoşbuldum o sizin çıtırlığınızİyi olcaz iyi.. Kötü günler geride kaldı ♥
Amannnnnn son gelenlern hepsi çıtır gelin valla.... Hoşgeldin.. Gebede kalmş üstelik maşallah.. Önümüze bakıp eskiyi unutalm.. Hemencecik gebe kalalm inşallaj cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?