- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.281
Bacım buraya bir bakiver@WhiteWings
olive_bluto Tatlım şimdi şöyle izah edelim (nasıl edeceksek)
ön hazırlıktan bahsetmeme gerek yok herhalde giriş gelişmeyi geçiyorum sldhjhsdfjg
zemine uzanıyorsun belinin altına iki tane yastık yerleştiriyorsun, sonracığıma ayaklarını yukarıya doğru dikiyorsun
sonrasında işin sonunda öyle ayakların havada kalıyor, editörün (MNbeyaz ) tavsiyesi öyle 10 dakika kadar kalmanız ve kendinizi yormamanız bunu enişte beyin yapması (ayaklarınızı havada tutacak sfdjghgdlf)
duydun muayyy tutmayın beniiiii nasıl güzel anlatmissin nasıl güzel editör yanlız bir de başın altına yastik konmayacak baa zemine dümdüz olacak
Ayyyyy kriz geçiriyorum yapmayin
tamam hocam not ettim hepsiniAyyyyy kriz geçiriyorum yapmayinenişteler ayakları tuttuktan sonra ayakların altına 2 tane de yastik koyun kipirdamadan yatın öylece banyo kalkmak yok
tamam hocam not ettim hepsini
Canımsnİyi olcaz iyi.. Kötü günler geride kaldı ♥
Amannnnnn son gelenlern hepsi çıtır gelin valla.... Hoşgeldin.. Gebede kalmş üstelik maşallah.. Önümüze bakıp eskiyi unutalm.. Hemencecik gebe kalalm inşallaj cnm
@Derinvebebekleri bizi sevmedi sanırm
Hahahahaha anaaa el arabasııolive_bluto Tatlım şimdi şöyle izah edelim (nasıl edeceksek)
ön hazırlıktan bahsetmeme gerek yok herhalde giriş gelişmeyi geçiyorum sldhjhsdfjg
zemine uzanıyorsun belinin altına iki tane yastık yerleştiriyorsun, sonracığıma ayaklarını yukarıya doğru dikiyorsun
sonrasında işin sonunda öyle ayakların havada kalıyor, editörün (MNbeyaz ) tavsiyesi öyle 10 dakika kadar kalmanız ve kendinizi yormamanız bunu enişte beyin yapması (ayaklarınızı havada tutacak sfdjghgdlf)
Çok teşekkür ederimTebriklerr canim cok sevindimmm
Teşekkürler canımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy tebrikleeeeer ben bunu simdi gorduuuum
Üzme canını ne olur...Ben bugün regl oldum yine olmadı yine cok üzgünüm
Tabi ki tedbiri elden bırakmamak gerek canımSen insanın içine su serpen minnoş bir melek misin ❤
Kuzum benim ya. Ben de öyle diyip avunuyorum. Ne kadar dikkat etsem de benim bebeler çok kontrollü hareket etmiyor bi gün sanki bilir gibi iki tanesi karnıma vurdu biri yaptı güldü sonra diğeri yaptı güldü:) çok sert değildi ama. Ben de a aa öğretmenin göbeğine vurulmazz gıdıklarım diye yakaladım güldük beraber. Öyle geçiyor günlerimiz. Yavrum da oluştuysa inşallah sağlıklıysa başına bişey gelmez, Allahım korur. Ama daha tedbirliyim. Düşünmeden hareket etmiyorum reflekslerim aşırı kuvvetlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?