- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.301
Haftaya cumartesi gelirsin dedi doktorumTabi ki tedbiri elden bırakmamak gerek canım
Ne zaman belli olacak tatlım
Güzel haberler alacağız canımKızlar bebişimi aldım eve geçiyorum .Bundan sonrası nasip , bekleyip göreceğiz ❤
AminnnnnBazı kadınlar çocukları kalbinde büyütür bizim gibi İnşallah önce karnımızda sonra kucağımizda büyütmek de nasip olur 🕊
Az kalmışHaftaya cumartesi gelirsin dedi doktorum
Sağol canımÇok tebrik ederimMNbeyaz ciiimmmmm
2021 doğru hızlanıyor bizim topikte kiler hadi darisi bzm başımıza
İnşallah canım benimSağol canıminşallah canım sene bitmeden hepimiz siralanalim inşallah
Oyyy tatlı marymine seni..Ben bugün regl oldum yine olmadı yine cok üzgünüm
Canımsn
Kızzzz paremmm
Canımsın ya tatlı minikBazı kadınlar çocukları kalbinde büyütür bizim gibi İnşallah önce karnımızda sonra kucağımizda büyütmek de nasip olur 🕊
İyiyim kuzum dinleniyorum , bakalım nasıl günler geçecek YaOgretmennhanimm canm nasılsın
TV kısa süreli gittiOyyy tatlı marymine seni..
Üzülmesen.. Akışına bıraksan biraz.. Süpriz olsa..
♥♥
Kızzzz paremmm
Canımsın ya tatlı minik ♥
Ogretmennhanimm canm nasılsın
Pek takipp edemedim transferin oldu dimi ne zaman test yapacaksınİyiyim kuzum dinleniyorum , bakalım nasıl günler geçecek Ya
Sabah oldu canım ,29 ü test günüm tabi daha erken yapmayıp dayanabilirsemPek takipp edemedim transferin oldu dimi ne zaman test yapacaksın
Sabır şükür ve dua ile geçecekİyiyim kuzum dinleniyorum , bakalım nasıl günler geçecek Ya
Dayan dayan 12 gün çok değilSabah oldu canım ,29 ü test günüm tabi daha erken yapmayıp dayanabilirsem
Ay 29 unu kim bekleyecek YaSabır şükür ve dua ile geçecek
Erken testyapma bu sefer..
Büyüsünü bozma yeğenimin
inşallah canım tek , bir tane olsun benim olsun Ya inşalalh oda beni anası olarak seçerDayan dayan 12 gün çok değilhadi bakalım inşallah tutar tek mi çift mi
Azcükkkkkk dirençli ol kızzzzzAy 29 unu kim bekleyecek YaAllahtan bu sefer çalışıyorum da aklıma gelmez belkim
İnşallah tutunur anasınainşallah canım tek , bir tane olsun benim olsun Ya inşalalh oda beni anası olarak seçer
Hadi gözün aydın canım
Seminerler online olacakmş... Kocişimde gelmek üzere
Ohaa ben bunu neden simdi gordumm kiiiizzzzzzzzz
Saol bebeğimmmmHadi gözün aydın canım
Bugün herkes şoktaOhaa ben bunu neden simdi gordumm kiiiizzzzzzzzz
Hep böyle güzel şoklar yaşayalım fıstıkSaol bebeğimmmm ♥
Bugün herkes şokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?